Esimin herseye alerjisi var yiyeceklerde galiba

Tarcinli12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
645
354
53
31
Esimin alerjileri say say bitmeycek hangisini sayayim bilmiyorum artik, kiviye alerjisi var yedigi zaman dudagi sisiyor, seftali yedigi zamanda sesi gidiyor ince ses cikiyor, tozlara karsi alerjisi var, kuslara karsi alerjisi var, polenlere karsi alerjisi var, zemin 2 tane havuc yiyeyim dedi adamin gözleri akiyor sulu gibi havuca da karsi alerjisi var buda belli oldu haftaya zorla esimi doktora götürecegim galiba, esim sevmiyor hastanelere karsi fobisi var en sonunda adami bayiltip öyle doktora götüresim var, napcam bilmiyorum alerji testi yapilmasi lazim bir an önce :(

Söylediğiniz besinleri yemese de birsey olmaz. Et,tavuk,yumurta,süt gibi seylere alerjisi yoksa sorun değil bence. Yemesin? Alerji testi de ise yaramaz. Yarar ama kesin sonuc değil kendisi deneyerek bulacak malesef . :(

Söylediğiniz besinleri yemese de birsey olmaz. Et,tavuk,yumurta,süt gibi seylere alerjisi yoksa sorun değil bence. Yemesin? Alerji testi de ise yaramaz. Yarar ama kesin sonuc değil kendisi deneyerek bulacak malesef . :KK43:
Valla suan gözleri sisti nerden havuc yemek aklina geldi bilmiyorum inatlasiyor gitmeycem diye bende uykusuz kaldim suan :(

Alerjisi var evet. Bu mevsimde hapşırma da olur. Dikkat etmek lazim baska bi yerde sislik varmi dudak vs? Tehlikeli gitmesi lazim allerji bu

Alerjisi var evet. Bu mevsimde hapşırma da olur. Dikkat etmek lazim baska bi yerde sislik varmi dudak vs? Tehlikeli gitmesi lazim allerji bu
Sadece gözleri sisti alerji hapi icti biraz önce, sabah olsun eger gözlerdeki siskinligi inmezse kayinpederimi araycam esimi zorla götürebilecek kisi kayinpederimdir :(

Sadece gözleri sisti alerji hapi icti biraz önce, sabah olsun eger gözlerdeki siskinligi inmezse kayinpederimi araycam esimi zorla götürebilecek kisi kayinpederimdir :KK43:
Allerset mi icti ? Ben alerji isini iyi bilirim yesilede olabilir kuru nane katmayın yemeklere. Arayin bencede kayinbabayi . Evde cok cam kapı acmayin bu mevsimde. Dogal urunlerle temizleme yapılsın evde. Sirke arapsabunu vs. Parfum sıkmayın evde dus jeli falan varsa kaldırın yesil sabun kullansin banyoda. Yumos koymayın camasirlara dicem ama :( gecmis olsun

Fıstık yemesiiiinnn yumurta da bi sure yemesin bakalim izleyin. Gerci erkeklerde cok sevio yumurtayi :(

Esimin alerjileri say say bitmeycek hangisini sayayim bilmiyorum artik, kiviye alerjisi var yedigi zaman dudagi sisiyor, seftali yedigi zamanda sesi gidiyor ince ses cikiyor, tozlara karsi alerjisi var, kuslara karsi alerjisi var, polenlere karsi alerjisi var, zemin 2 tane havuc yiyeyim dedi adamin gözleri akiyor sulu gibi havuca da karsi alerjisi var buda belli oldu haftaya zorla esimi doktora götürecegim galiba, esim sevmiyor hastanelere karsi fobisi var en sonunda adami bayiltip öyle doktora götüresim var, napcam bilmiyorum alerji testi yapilmasi lazim bir an önce :KK43:

Çok geçmiş olsun. Alerji için aşı tedavisi var.4-5 yıl sürüyor. Başladıktan 3-4 ay içince çok büyük rahatlama sağlıyor.

Eşimde de var. Ben bunu 3-4 yıl önce bir alerji Prof. Gönderdim. 20 li hazir kitten test yaptı. Muayene etti işte şunu yapma bunu yapma evi şöyle havalandırma böyle elektrik süpürgesi kullan vs. Alerji aşısı yazdı bunu alın gelin. Aradık yokmuş. 3 ay bekleyin gelir dediler. Sonra aradık aşıyı satan adam dedi ki hocaya söyleyin başka aşı yazsin temin edilemiyor. Hocayı aradık yok bekleyin diyor. Bir 3 ay da öyle geçti. Bu hocaya muatene ve test icin 800 lira para verdik. Boşuna çöp oldu.

Sonra biz başka doktora gittik. O 56 li alerji testi yaptı. Bayağı bir şeye alerjisi çıktı. Alergo diye bir firmadan aşı yazdı. Düzenli onu kullanıyoruz. Sonra öğrendik ki ilk gittiğimiz hocanın yazdığı alerji ilacını üreten firma kapanali aylar olmuş. Başka firma ile anlamadığı için hem paramız hem zamanımız gitti. Pis adam aklıma geldi şimdi hakkımı helal etmiyorum ona.

Neyse aşı tedavisine başlayacak doktor bulmak zor olabiliyor. Devlete gidecekseniz istanbulda 2 tane hastanede bu tedaviye baslatiorlar diye biliyorum. Biri Süreyya paşa diğeri yedikule. Randevu bulmak zor olabilir. Hemen alın derim. Özelde başlayıp sonra buralara dönüşünüz pek mümkün olmayabilir. Uzun bir tedavi aynı doktorun kontrolu gerekiyor. Aşılar da doktor muayenehanesinde buzdolabinda duruyor genelde. Her aşı olmaya gittiğinizde de para ödüyorsunuz. Özele gidecekseniz muayene, test, aşı ve asi vurulma paraları ödeyeceksiniz demektir. Bunları doktor seçerken gözünde bulundurun

Esimin alerjileri say say bitmeycek hangisini sayayim bilmiyorum artik, kiviye alerjisi var yedigi zaman dudagi sisiyor, seftali yedigi zamanda sesi gidiyor ince ses cikiyor, tozlara karsi alerjisi var, kuslara karsi alerjisi var, polenlere karsi alerjisi var, zemin 2 tane havuc yiyeyim dedi adamin gözleri akiyor sulu gibi havuca da karsi alerjisi var buda belli oldu haftaya zorla esimi doktora götürecegim galiba, esim sevmiyor hastanelere karsi fobisi var en sonunda adami bayiltip öyle doktora götüresim var, napcam bilmiyorum alerji testi yapilmasi lazim bir an önce :KK43:
Zorla rica minnet götürün. Benim eşimin de hastahane doktor fobisi var. Zorla götüre götüre yendik biraz. Şimdi ısrar etmeden götürebiliyorum.

Ben anlamadım sonradan mı alerji geliştiriyor bu kadar
Altta başka sorun olmasın
Allerji önemli Allah korusun reaksiyonu ufak bir kaşıntı da olabilir, nefes alamama da olabilir, bilemezsiniz. Doktora götürün hemen

Benim de bir şeylere alerjim var ama neye bilmiyorum. Kış aylarında vücudumda küçük sivilce gibi şeyler çıkıyor.10 dakika kaşınıyor sonra bir bakıyorum kaybolmuş. Kötü olan hastanelerden nefret ederim , hiç gitmedim bunun için hastaneye.

Eşiniz en az 20 yaşındadır desek siz bu kadar şeye alerjiyi Nasıl gördünüz

Yani şeftali kivi havuç vs yıllardır piyasada var hiç mi yememiş

Örneğin birisi ile tanışmıştık Adamın yumurtaya alerjisi varmış bir seferinde peynir yiyip fenalaşmış araştırmışlar peynir sert olsun diye yumurta beyazı katmışlar

Yani alerji önemlidir neye alerjin olduğunu bilmek de önemlidir de genelde bu alerjikse küçükken çıkar şimdiye kadar bilmiyor mu alerjisi olan şeyleri de şunu yedi dudağı şişti bunu yedi gözü şişti diyorsunuz

Doktora da gitmemek Nasıl bir şey acilden gitmek zorunda kalır sonra

Alerji şakaya gelmez, neyin ne reaksiyon vereceğini bilemezsiniz.
Herhangi bir yaşta da birden çıkabilir.
Bugün dudağı şişer yarin solunumu zorlaşır Allah korusun.
Bence mutlaka bir alerji uzmanina gorunsun.

Korkutun anafilaksi gecirirsin diye

Eşiniz en az 20 yaşındadır desek siz bu kadar şeye alerjiyi Nasıl gördünüz

Yani şeftali kivi havuç vs yıllardır piyasada var hiç mi yememiş

Örneğin birisi ile tanışmıştık Adamın yumurtaya alerjisi varmış bir seferinde peynir yiyip fenalaşmış araştırmışlar peynir sert olsun diye yumurta beyazı katmışlar

Yani alerji önemlidir neye alerjin olduğunu bilmek de önemlidir de genelde bu alerjikse küçükken çıkar şimdiye kadar bilmiyor mu alerjisi olan şeyleri de şunu yedi dudağı şişti bunu yedi gözü şişti diyorsunuz

Doktora da gitmemek Nasıl bir şey acilden gitmek zorunda kalır sonra

Alerjide söyle bir durum var.
Senelerce bir besini yersin. Hic birsey olmaz
Bir gun yersin dudağın şişmiş,gözün şişmiş falan.
Ne yazık ki :( yani yemistir havuc,bunca sene bise olmamistir . Alerji boyle birsey malesef

Canım koca adam gitmiyorsa gitmesin kendi çeker, sende bu yiyecekleri eve alma ayrıca benim kardeşimin toza alerjisi var çok zor polen zaten çok kişide var, yani hayatı zorlaştırma gitmezse gitmesin ekstrem birşey olursa ölüm korkusuna gider zaten boşveeerrr

Back
X