- Konu Sahibi bendekidurumlar
aslında eşinizinki ne güzel bir istek. genelde hep tam tersi oluyor, kadınlar eşlerinden ilgi göremediklerinden yakınıyor. hayatta her zaman bir dert, stres kaynağı, endişe oluyor. ama bence eşlerin, birlikte yaşayan partnerlerin her zaman o sorunları dışlayıp sadece birbirlerine odaklandıkları anlar olmalı. günde bir saat insana hayatta çok şey kaybettirmez ama sevgiye çok şey katar diye düşünüyorum.6 aylık evliyiz. son zamanlarda eşim onunla ilgilenmediğim konusunda dert yanıyor, küsüyor. bir sarıl bir öp hatrımı sor diyor. aslında gelince sohbette ediyoruz ama sanırım eşime odaklı olayım istiyor.
ben çalışmıyorum evdeyim ama sınavlara hazırlanıyorum ayrıca online dersim var. akşam ders çalışmıyorum eşimle oturuyoruz. ama benim ilgisiz olduğumu düşünüyor. benim aklımda kendi dertlerim sorunlarımda oluyor evlilik odaklı eşime odaklı değilim galiba ama sürekli sevgi pıtırcığı öp sarıl böyle mi olmak lazım gerçekten. ben yorgunken aklımda başka şeyler varken çok böyle olamıyorum. ama eşim kendiyle kıyaslıyor. ben hayvan gibi çalışıyorum yine seninle ilgileniyorum sen beni sevmiyor musun dedi.
sizce modum düşükte olsa kendimi zorlamam mı lazım? aslında çokta seviyorum eşimi belli edemiyorum belki her zaman