eşimin ilgi beklentisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
6 aylık evliyiz. son zamanlarda eşim onunla ilgilenmediğim konusunda dert yanıyor, küsüyor. bir sarıl bir öp hatrımı sor diyor. aslında gelince sohbette ediyoruz ama sanırım eşime odaklı olayım istiyor.
ben çalışmıyorum evdeyim ama sınavlara hazırlanıyorum ayrıca online dersim var. akşam ders çalışmıyorum eşimle oturuyoruz. ama benim ilgisiz olduğumu düşünüyor. benim aklımda kendi dertlerim sorunlarımda oluyor evlilik odaklı eşime odaklı değilim galiba ama sürekli sevgi pıtırcığı öp sarıl böyle mi olmak lazım gerçekten. ben yorgunken aklımda başka şeyler varken çok böyle olamıyorum. ama eşim kendiyle kıyaslıyor. ben hayvan gibi çalışıyorum yine seninle ilgileniyorum sen beni sevmiyor musun dedi.
sizce modum düşükte olsa kendimi zorlamam mı lazım? aslında çokta seviyorum eşimi belli edemiyorum belki her zaman
aslında eşinizinki ne güzel bir istek. genelde hep tam tersi oluyor, kadınlar eşlerinden ilgi göremediklerinden yakınıyor. hayatta her zaman bir dert, stres kaynağı, endişe oluyor. ama bence eşlerin, birlikte yaşayan partnerlerin her zaman o sorunları dışlayıp sadece birbirlerine odaklandıkları anlar olmalı. günde bir saat insana hayatta çok şey kaybettirmez ama sevgiye çok şey katar diye düşünüyorum.

Eğer modunuz genel olarak düşükse bu sıkıntılı bir durum .Ama onun dışında genel olarak guleryuzlu ve hal hatır sorar halde iseniz çok da yapacağınız birşey yok karakteriniz böyledir diye düşünüyorum .
Zorlamayla olacak birşey değil .
Ayrıca Hepimizin zor zamanları oluyor beraber vakit geçirmek,dokunmak sizin de modunuzu yükseltir.İyi gelir diye düşünüyorum .Biraz caba sarfedin elbette .

Son düzenleme:
Eşimde bundan sikayetciydi ve durup davranışlarıma baktım haklıydı.
Düzeltmeye çalışıyorum o da mutlu oluyor bundan.

Eşiniz haklı.
Sadece konuşmak ilgi değildir arkadan aniden öpmek sarılmak yanaklarını sıkıp dalga geçmek uğraşmak vs keyifli oluyor

Sohbet yetmez ki aşk temas ister istemsizce. Oturunca sevdigin insana temas edesin geliyor elini tutmak,yanagini okşamak,öpmek gibi. Adam bunlari bekliyor ve hakli da empati yapin sogudugunu düşünürdünüz

Moraliniz bozuk olsa bile eşinizi öpmüyor musunuz sarilmiyor musunuz aşkım kocacimda mi yok ? :dondurma: ne bileyim sevdiğim adamla aynı evdeyim kapıda sırnaşır yolunu gözlerim vallaha . Modum düşük olsada ilgi gösteririm çoook büyük bir sorununuz olduğu zaman zaten eşinizde anlayış gösterir diye düşünüyorum. :KK51: 6 aylık evlisiniz birde daha yeni :KK53: canım cicim ayları... Sevdiğim adam yıllarca beklemişim karşımda koala gibi yapışırım , sevgiliyiz adamdan görüştüğümüzde kopamıyorum 🤣 uzaktan görsem bile aşkla bakıyorum anacığımm :KK36: içimden bolca ilgi sevgi aşk geliyor tutamıyorum ki :KK53::KK30:

Ilgincmis. Ben biraz agir duran erkek severim. Sirnasik olsa bayardi beni. Kacacak yer arardim. Esim agir durunca ben elimi kolumu atarim ona. :KK70: Allah herkese dengini veriyor iste.
Ahaha evet ben de boyle hareketli, neseli, durduk yere kalkip dans eden, sirnasik bir tipim ama esim daha agir durur tabi sevde sarilma opme faln var ama benim gibi degil daha agir ve siz yazinca dikkatimi cekti benm esimden once de hoslandigm tipler hep boyle agir duranlardi 🤔 ama 6 aylikta olsa 6 yillikta olsa esi hakli bence, insan sevmek sevilmek ister, 10 yildr birlikteyiz 6 yildr evli, cocuktan sonra yogunluk ve yorgunluklar artiyor eskisi gibi olmuyor ama hala opmeyi sevmeyi severiz ama muhabbet etmeyi daha cok sever olduk 😊

6 aylık evliyiz. son zamanlarda eşim onunla ilgilenmediğim konusunda dert yanıyor, küsüyor. bir sarıl bir öp hatrımı sor diyor. aslında gelince sohbette ediyoruz ama sanırım eşime odaklı olayım istiyor.
ben çalışmıyorum evdeyim ama sınavlara hazırlanıyorum ayrıca online dersim var. akşam ders çalışmıyorum eşimle oturuyoruz. ama benim ilgisiz olduğumu düşünüyor. benim aklımda kendi dertlerim sorunlarımda oluyor evlilik odaklı eşime odaklı değilim galiba ama sürekli sevgi pıtırcığı öp sarıl böyle mi olmak lazım gerçekten. ben yorgunken aklımda başka şeyler varken çok böyle olamıyorum. ama eşim kendiyle kıyaslıyor. ben hayvan gibi çalışıyorum yine seninle ilgileniyorum sen beni sevmiyor musun dedi.
sizce modum düşükte olsa kendimi zorlamam mı lazım? aslında çokta seviyorum eşimi belli edemiyorum belki her zaman
Bence eşiniz sürekli sevgi pitircigi gibi dolasmani kastetmemis. Bazen eşimde bana söyler günün nasıl geçti demiyorsun özledim seni seviyorum demiyorsun gelip sarilmiyorsun benden odunsun der hak veriyorum eşime bedensel yorgunluğu oluyor bı tatlı dil bekliyor bu acidan düşün 😊

Enerjiniz düşükse vitamin alın, portakal suyu için enerjinizi toplayın. Tüm gün ders çalıştıktan sonra eşinizle güzel vakit geçirmek size de iyi gelir. Kaygı seviyeniz düşer, başarınız ve motivasyonunuz artar. Sizi aşırı kaygılı gördüm. 24 saat ders düşünmeden de çok başarılı olabilirsiniz. Hatta başarılı insanlar özel hayatıyla işi arasında denge kurabilen insanlar.
Hem kendinize hem eşinize hem de ilişkininize zarar vermeyin. Yıpranınca tamiri zor oluyor çünkü.

Bende senin gibiyim ik gün önce bit posta laf yedim sonra düşündüm haklı ben nasıl bekliyorsam oda bekliyor ben daha nişanlıyım üstelik 2 sene yakındır sevgilim 6 aylık nişanlım ama hala elini tutmadım adam korkusundan yaklaşıyor karar verdim sal kendini dedim rüyama girdi rüyamda tutuyorum elini 😂😂😂😂😂😂😂

Mesaj yazmaya bile üşeniyorsun ablacım sende koca konuda iki mesajın var :KK48: Bir soğukluk geliyor olan iki mesajınızdan da. Ben böyleyim sana uyarsa gibi bir soğukluk ama yanlış anlama. Da, kimseye uymaz böylesi ve bence gerçekten itici. Ben de üniversite okuyorum ama birinciliğe mi koşuyoruz otur bir saat eşinle ilgilen sonra devam et. Acaba fiziksel bir çekim mi yok aranızda.

Ya bende benim eşim tek saniyordum . Benim eşimde sürekli saçımı eller yada saçımı öper. Ilk zamanlar tuhaf geliyordu. 9.yıldayiz hala eller saçlarımda .😂

Bir yere gidince sırnaşamıyor ya eli yine sürekli saçımda.
Kestireyim diyorum hayır diyor :D
Ama bende seviyorum güzel oluyor :confused:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X