Eșimin ilgisizligi beni cok üzüyor

Eflatunc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2018
3.633
2.642
133
27
Merhaba arkadaslar ben 4 yilk evliyim 3 bucuk yasnda dunya tatlisi bi oglum var ben esimiin ilgisizlignden cok Sıkıldım tamam kotu biri degil ama kusersek hakli da olsak o konusmaz özür dilemez hep ben giderim beraber gezme deseniz yilda bi kac kere sadce o kadar üzülyorumki ne yapcam nasl davrancam hic bilmiyorum evde kendimi yabanci gibi hisediyorum defalarca konustum inanin ama hic bi ise yaramiyor ne yapmaliym sizce

Son düzenleyen: Moderatör:
Hep mi böyleydi?
Çok mu üzerine düşüyorsunuz?

Siz de ilgisiz olun. Arkadaslarinizla gezin sizi merak etsin. Neşeli olun hayatla barışık olun ama onu takmayin..
Bir de noktalama işaretlerini düzenler misin çok rahatsız oldum:( En azından virgülleri siliversen?

Siz de ilgisiz olun. Arkadaslarinizla gezin sizi merak etsin. Neşeli olun hayatla barışık olun ama onu takmayin..
Bir de noktalama işaretlerini düzenler misin çok rahatsız oldum:KK43: En azından virgülleri siliversen?
Kilavyem oyle vla takidi kaldi

Bir de noktalama işaretlerini düzenler misin çok rahatsız oldum:KK43: En azından virgülleri siliversen?
Sildim ha

Ben benimle sohbet etmeyen , ilgilenmeyen ne bileyim gezmeyen kısacası ortak bir paylaşımımın olmadığı biriyle , cinsel olarakta birşeyler yaşayamam ... 4 yıllık evlilikte 3.5 yaşında çocuk biraz çabuk olmuş ama tabii ki allah bağışlasın .
eğer hep böyleydiyse , şikayetçi olamazsınız çünkü adam değişmemiş , başta siz kabul etmiş sonra şikayetçi olduğunuz için siz değişmiş sayılırsınız ... yok değiştiyse , konuşun , belki bir sıkıntısı vardır .

Ben benimle sohbet etmeyen , ilgilenmeyen ne bileyim gezmeyen kısacası ortak bir paylaşımımın olmadığı biriyle , cinsel olarakta birşeyler yaşayamam ... 4 yıllık evlilikte 3.5 yaşında çocuk biraz çabuk olmuş ama tabii ki allah bağışlasın .
eğer hep böyleydiyse , şikayetçi olamazsınız çünkü adam değişmemiş , başta siz kabul etmiş sonra şikayetçi olduğunuz için siz değişmiş sayılırsınız ... yok değiştiyse , konuşun , belki bir sıkıntısı vardır .
Değisir dye umud ediyordum hep

Gerçekten 21 yaşında mısınız? Nasıl bu kadar erken çocuk yapmaya cesaret ettiniz ki? Yahut evlenmeye? 17 yaşında evlenmişsiniz çünkü!

Degismez, sessiz sakin huyu suyu bu yani.
Degisir diye umud etmek yillara mâl oluyor bilesin..
Biraz cek kendini, onu on planda tutarak yasama, seni o kovalasin, sen onu degil..

Çocuk çok erken olmuş ya malesef adam zaten çok ilgili değildi demişsiniz hepten cozutmuştur klasik erkek. İlgiyi direkt kesmeyin ama başka ilgi alanları bulun kendinize mesleğiniz varsa çalışmaya başlayın. Hayatınızın merkezine onu değil kendinizi koyun. Düzelir mi bilmem ama kendinizle mutlu olmayı öğrenirsiniz en kötü en önemlisi bu çünkü :)

Çocuk çok erken olmuş ya malesef adam zaten çok ilgili değildi demişsiniz hepten cozutmuştur klasik erkek. İlgiyi direkt kesmeyin ama başka ilgi alanları bulun kendinize mesleğiniz varsa çalışmaya başlayın. Hayatınızın merkezine onu değil kendinizi koyun. Düzelir mi bilmem ama kendinizle mutlu olmayı öğrenirsiniz en kötü en önemlisi bu çünkü :)
Cok tesekur ederim

Yok kimlik yuznden suan 24 um evet,cok,erkn oldu cocuk
Anladım. Eşinizin değişeceğini sanmıyorum çünkü huyu böyle. Sessiz biriymiş. Biraz kendini çek, bir şey olduğunda hemen özür dileme, ondan ayrı bir hayatın olsun. Kaçan her zaman kovalanır. En olmadı aile terapistine gitmeyi önerin.

Kendinize ilgi alanları oluşturmaktan başka careniz yok maalesef. Zaten ilgisiz olan adam evlenir evlenmez daha ilişkiniz oturmadan gelen çocukla beraber iyice salmış belli ki. Onu hayatınızın merkezinden çıkarıp kendinize uğraş bulursanız ben ne yapıyorum diye düşünür belki.

Kendinize ilgi alanları oluşturmaktan başka careniz yok maalesef. Zaten ilgisiz olan adam evlenir evlenmez daha ilişkiniz oturmadan gelen çocukla beraber iyice salmış belli ki. Onu hayatınızın merkezinden çıkarıp kendinize uğraş bulursanız ben ne yapıyorum diye düşünür belki.
Deniyecem insalah olur

Uyar ama nasl diyim cok zorluyo hevesimi kaciriyo bnde hic uğrasmak istmiyorum
Bazı insanlar yapı gereği üşengec oluyor bazısıda tezcanlı
Bizde seyahatlerin hepsini ben planlarım eşime sadece haritayı indirmek ve aracı kullanmak kalır mesela
Hicte gocunmam cunku sonucta benim istedigim bişey oluyo öyle düşünürüm :)

Back
X