Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendimi zaten ogluma adamisim ama ne yapyim dsardan gorunce istyorum isteEşin değişmez. Onu böyle kabul edip kendini ona odaklamamanı, kısacası hiç bu konuyu kafana takmayıp kendine başka meşguliyetler bulmanı öneririm.
Boşver o dışarıdakilerin de senin bilmediğin defoları vardır.Kendimi zaten ogluma adamisim ama ne yapyim dsardan gorunce istyorum iste
Evet gercktn bnde bu gunden itibaren yapcam10 yıllık evli bir arkadaşım eşinize benzer karakterde eşine 'umursamama' taktiği uygulamaya başladı. Ve sonuçlarını almaya başladı..
Kendine vakit ayırıyor, arkadaşlarıyla geziyor, haftasonu çocukları alıp kahvaltıya gidiyor. Eşine de "istersen gel" diyor.
Kaçan kovalanıyor malesef..
Seninkı kadar olmasa da biraz benzeri koca bende de vardı. Hergun aılesıyle gezer brnı cocukları evde bırakıp onlara giderdi . Bende aldım bundan paraları kartları gıttım gezdım tozdum parasını yedım tek basıma eglenmeye baktım. Sonra sımdı kendısı pesıme dolanmaya basladı. Ben kendım gezmeye eğlenmeye alıstım gelmene gerek yok senle vakıt gecırmekten ben artık zevk almıyorum ıkımız de ozgur ınsanlarız bundan sonra dedım. Sonra kendı geldı tıpıs tıpış. Haftasonu bır gun bızımle bır gun aılrsıyle vakit gecırıyor.Merhaba arkadaslar ben 4 yilk evliyim 3 bucuk yasnda dunya tatlisi bi oglum var ben esimiin ilgisizlignden cok Sıkıldım tamam kotu biri degil ama kusersek hakli da olsak o konusmaz özür dilemez hep ben giderim beraber gezme deseniz yilda bi kac kere sadce o kadar üzülyorumki ne yapcam nasl davrancam hic bilmiyorum evde kendimi yabanci gibi hisediyorum defalarca konustum inanin ama hic bi ise yaramiyor ne yapmaliym sizce