merhaba sevgili kk üyeleri aslında eski üyeyim ancak şifremi kaybettiğim için yeniden üye oldum sizlerle paylaşmak istediğim bir konum var.Ben yaklaşık 2.5 senelik evli görünüşte mutlu bir bayanım.Ancak eşim gayet ilgisiz kendi halinde devamlı iş problemlerinden dolayı yorgun olup ben ise aşırı hayat dolu gülmeyi eğlenmeyi seven biriyim anlıcanız tam tersi kutuplarız ancak eşim ben konuşmazsam hiç konuşmaz ben küserim o da bana küser sonra kendi kendime ben barışırım çünkü ben yapım gereği konuşmadan duramam her neyse dün eşim işteydi akşam geldikten sonra annemlere gittik orda yine benim canımı sıktı ama ben yinede bozulmadım çünkü biliyorum ki gönlümü almıcak yine ben konuşucam.Eve geldik ben ona işyerimdeki bir arkadaşımın başına gelen bi olaydan bahsediyorum ben heyecanlı heyecanlı anlatırken birden beni dinlemek istemediğini farkettim dedim istemiyorsan anlatmayım o ada demezmi bencede anlatma çok bozuldum dedim ben yatıyorum yine tepki yok daha sonra geldi yanıma yattı hiç bi tepki yok ve bu adam devamlı bunu yapıyor sizce nasıl bi yol izlemeliyim ciddi anlamda üzülüyorum acaba benden sıkılıyor mu? ne olur bana bi fikir verin