• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ilgisizliği yardım

MANOLYA79

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
10
0
1
40
merhaba sevgili kk üyeleri aslında eski üyeyim ancak şifremi kaybettiğim için yeniden üye oldum sizlerle paylaşmak istediğim bir konum var.Ben yaklaşık 2.5 senelik evli görünüşte mutlu bir bayanım.Ancak eşim gayet ilgisiz kendi halinde devamlı iş problemlerinden dolayı yorgun olup ben ise aşırı hayat dolu gülmeyi eğlenmeyi seven biriyim anlıcanız tam tersi kutuplarız ancak eşim ben konuşmazsam hiç konuşmaz ben küserim o da bana küser sonra kendi kendime ben barışırım çünkü ben yapım gereği konuşmadan duramam her neyse dün eşim işteydi akşam geldikten sonra annemlere gittik orda yine benim canımı sıktı ama ben yinede bozulmadım çünkü biliyorum ki gönlümü almıcak yine ben konuşucam.Eve geldik ben ona işyerimdeki bir arkadaşımın başına gelen bi olaydan bahsediyorum ben heyecanlı heyecanlı anlatırken birden beni dinlemek istemediğini farkettim dedim istemiyorsan anlatmayım o ada demezmi bencede anlatma çok bozuldum dedim ben yatıyorum yine tepki yok daha sonra geldi yanıma yattı hiç bi tepki yok ve bu adam devamlı bunu yapıyor sizce nasıl bi yol izlemeliyim ciddi anlamda üzülüyorum acaba benden sıkılıyor mu? ne olur bana bi fikir verin

tamamen ruhsuz ve duygusuz gibi.
Seni seviyor mu? Hani insan sevdiği insanın en azından canı sıkılıyorken derdini dinler.

ters karakter olmanın zorlukları işte
sende bir süre eşin gibi sessiz kal bakalım
hiç tepki verme
konuşma bile

Merak ettim esinizi tanidiginizdan beri mi bole evlenince mi bole davranmaya başladı

Hep mi böyleydi, sonradan mı böyle oldu. Yapman gerekn basit, sen onunla ilginip aranızı hoş tutmaya çalışmayacaksın, o yapsın ki bir şeyler kıymetini bilsin.

merhaba sevgili kk üyeleri aslında eski üyeyim ancak şifremi kaybettiğim için yeniden üye oldum sizlerle paylaşmak istediğim bir konum var.Ben yaklaşık 2.5 senelik evli görünüşte mutlu bir bayanım.Ancak eşim gayet ilgisiz kendi halinde devamlı iş problemlerinden dolayı yorgun olup ben ise aşırı hayat dolu gülmeyi eğlenmeyi seven biriyim anlıcanız tam tersi kutuplarız ancak eşim ben konuşmazsam hiç konuşmaz ben küserim o da bana küser sonra kendi kendime ben barışırım çünkü ben yapım gereği konuşmadan duramam her neyse dün eşim işteydi akşam geldikten sonra annemlere gittik orda yine benim canımı sıktı ama ben yinede bozulmadım çünkü biliyorum ki gönlümü almıcak yine ben konuşucam.Eve geldik ben ona işyerimdeki bir arkadaşımın başına gelen bi olaydan bahsediyorum ben heyecanlı heyecanlı anlatırken birden beni dinlemek istemediğini farkettim dedim istemiyorsan anlatmayım o ada demezmi bencede anlatma çok bozuldum dedim ben yatıyorum yine tepki yok daha sonra geldi yanıma yattı hiç bi tepki yok ve bu adam devamlı bunu yapıyor sizce nasıl bi yol izlemeliyim ciddi anlamda üzülüyorum acaba benden sıkılıyor mu? ne olur bana bi fikir verin
canım yaa seni çok iyi anlıyorum.çünkü bende aynı senin gibiyim. hep neşeliyim hep ben barışırım küs kalamam vs.. ama böyle olmak insanı daha çok yıpratıyo. diğer türlüde ilişki tükenir birbirinizden uzaklaşırsınız. bence eşini al karşına sakin ve güzel sözlerle bi sorunun mu var gibi şevkatli bir konuşma yap bakalım nasıl yaklaşacak size.

Arkadaşlar evlendikten sonrada daha çok oldu.Mesela benim annemgille arası çok iyi hergün gidelim desem memnuniyetle gider erkek kardeşimle eniştemle hergün beraber oturmayı seviyor ancak sanki benimle bu adam sıkılıyor mesela dün annemlere marketten bir şey bırakmaya uğradık ben diyorum bırakıp eve geçelim o diyo ki biraz oturalım çay içelim yani bilmiyorum siz ne düşünüyosunuz

ZIT KUTUPLAR BİRBİRİNİ ÇEKMİŞ Kİ EVLENMİŞSİNİZ :KK53:

Sende ona onun ana davrandigi gibi davran belki kafasina dank eder madem sizinke bipaylasimi olmuycak niye sizin hayatinizda caninzi yakmak sizi mutsuz etmek icic mi bu soruyu hic sordunuzmu esinize?3

konusmayi seviyosunuz madem onun ilgisini ceken seyler hakkinda konusun..belki acmiyordur adami konustugunuz konular.benim esimde sekilden sekile girer kadin muhabbeti yaptigim zaman.dun mesela Nikola Tesla`dan girdim Edison`dan ciktim,yanima kedi gibi kivrildi,acti gozlerini nasil dinlio:KK45:

Arkadaşlar inanın ben ilgilenmesen o da benimle ilgilenmez konuşmasam konuşmaz şimdi ne olur akıl verin ben bugün eve gidince ne yapayım bazen o oturma odasındayken gidip yatak odasına yatıyorum ancak 2 saat sonra yokluğumu farkediyor.ve ben bu ilgisiz adamın yüzünü görünce bütün sinirim öfkem geçiyor inanın dün gece hiç uyumadım

Arkadaşlar evlendikten sonrada daha çok oldu.Mesela benim annemgille arası çok iyi hergün gidelim desem memnuniyetle gider erkek kardeşimle eniştemle hergün beraber oturmayı seviyor ancak sanki benimle bu adam sıkılıyor mesela dün annemlere marketten bir şey bırakmaya uğradık ben diyorum bırakıp eve geçelim o diyo ki biraz oturalım çay içelim yani bilmiyorum siz ne düşünüyosunuz
Peki nedeb sizden sikikiyo olabilir sureklli kendi yasadikkarizlami ilgili konusuyosunuz esinizle onun kendini ifade etmesine konusmasina izin veriyomusunuz bazi erkekler cok konusan bayanlardan rahatsiz olabiliyo ve bazi kadinlar da varki ben bayan olarak dinlerken sikioiyirum okadar bos konusuyolar eslerinin de sikilmasi gayet dogal sizde bu tarz sikintilar olabilirr mi?

kardeşinizle konuştukları muhabbet konuları neler? yani diğer insanlarla konuşurken saygılı ve muahbbetli size karşı mı bu şekilde?

peki arkadaşlar hiç konuşmayıp sessiz kalsam ona göre hiçmi sorun yok boşu boşuna kapris yapıyorum der ve işten gelir televizyonunu izler gider yatar yani bence arayıpta bulamadığı

peki arkadaşlar hiç konuşmayıp sessiz kalsam ona göre hiçmi sorun yok boşu boşuna kapris yapıyorum der ve işten gelir televizyonunu izler gider yatar yani bence arayıpta bulamadığı
adam evde yalnız olup sessiz kalmak istese,annenize gitmek de istemez ki..

kardeşinizle konuştukları muhabbet konuları neler? yani diğer insanlarla konuşurken saygılı ve muahbbetli size karşı mı bu şekilde?
kardeşimle konuşması daha çok sessiz kalır ama beni dinlediği gibi değil can kulağıyla dinler güler eğlenir yani ailemle arası benden daha iyi bazen ailem için benimle evlendiğini düşünüyorum

Back
X