• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ilgisizliğine son nokta

drdepresyon

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
306
20
318
Çorum
Merhaba kızlar bu foruma girdim gireli eşimin oyun bağımlılığından ilgisizliğinden yakınırım,ona çok soğudum ben çevremde hoşsohbet şenşakrak bilinirim inanın ama eşim nöbetten gelir uyur met2 oynar arada ben kızmayayım diye gelir tv karşısına yanıma oturur o zamanda cep tel.dan oynar ,arkadaş ortamında da sessizdir genelde ama ailesinin yanında konuşur
kendimi değersiz hissediyorum artık onu konuşturmak istemiyorum dün seni artık sevmiyorum beni hiç heyecanlandırmıyorsun dedim o zamanda gelip sarıldı ama biliyorum 2 gün sonra aynı,ya deseki gel birlikte film izleyelim yok tek başına izler avm gezmeyi sever onuda ben sevmem
benden önce nişanlanmış ayrılmış acaba hala onu mu seviyor beni istemiyor mu diye bile düşünüyorum bazen
bana akıl verin ne olur eşime ileri mi gittim sizce

onu unutamadığı içinmi oyun oynuyor dersin komik olma:)) eşin oyun bağımlısı bu belli bunu kendi istemedikçe yenemez

Konunun sonunu nasıl eski nişanlıya bağladınız (:
Sanmıyorum
Oyuna sanala fazla kaptırmış kendini, bende çok oyun oynardım eskiden ama şimdi vaktim yok hem de evlenince bırakmak istedim
Neyse işte
Oyuna fırsat bırakma, her hafta sonu bi planınız olsun
Şuraya gidelim şunu yapalım diye, dışardayken oyun oynamaz netice de
Gerçek hayatta neleri kaçırdığını görürse daha çabuka ayılıyo insan

ne yapayım arkadaşlar bir insan sevdiğiyle vakit geçirmek istemez mi demekki sevmiyor beni hep bilg. odasında ev alamyı düşünüyoruz 4 oda olsun diyor birini bilg. odası yapacak gene
esas nokta ben artık uğraşmak istemiyorum GURURUM kırıldı hep ben mi onun üstüne düşmek zorundayım ben bu kadar değersizmiyim

Merhaba kızlar bu foruma girdim gireli eşimin oyun bağımlılığından ilgisizliğinden yakınırım,ona çok soğudum ben çevremde hoşsohbet şenşakrak bilinirim inanın ama eşim nöbetten gelir uyur met2 oynar arada ben kızmayayım diye gelir tv karşısına yanıma oturur o zamanda cep tel.dan oynar ,arkadaş ortamında da sessizdir genelde ama ailesinin yanında konuşur
kendimi değersiz hissediyorum artık onu konuşturmak istemiyorum dün seni artık sevmiyorum beni hiç heyecanlandırmıyorsun dedim o zamanda gelip sarıldı ama biliyorum 2 gün sonra aynı,ya deseki gel birlikte film izleyelim yok tek başına izler avm gezmeyi sever onuda ben sevmem
benden önce nişanlanmış ayrılmış acaba hala onu mu seviyor beni istemiyor mu diye bile düşünüyorum bazen

yok canım onu unutmamak falan değildir. erkeklerin bazen oyun bağımlılıkları oluyor ve inan kızlarda var bazen oyuna bağımlı olan. dün yengemle konuştuk oda abimden şikayetçi oyun yüzünden. seviyorlar malesef oyunu

evliliğimin ilk 6 ayı hergün annesigile gitmek istemesi benim reddetmemle geçti sonra bebek oldu kaç defa bağırdım çağırdım modemi kırdım sakin sakin davranıyor umru olmuyor

Eşin avm gezmeyi seviyorsa bunu değerlendir bence.
Artık her avm de güzel cafeler sinemalar var.
Gitmişken,yoruldum şurada oturalım veya bu filmi çok merak edyorum diyerek oldu bittiye getirebilirsin.
Veya daha uzakta yeni açılan bir avm ye sürükleyebilirsin.

Gidilecek yer konusunda inatlaşma,maksadın onu evden çıkarmak olsun.
Mesela teknoloji markete gidelim derse bile tamam deyip güzelce hazırlan.
Çıktıktan sonra şuraya da uğrayalım şeklinde uzatma şansın olur.

eşinin ilgiziliğinin seni sevmediğiyle ilgisi olduğunu sanmıyorum.çünkü erkeklerin çoğu böyle( benim eşimde aynı :44:) bence erkekler evliliği tamamen kendi konforları için yapıyorlar.o yüzden de eşine ilgi göstermek onlar için bir külfet geliyor.halbuki gün içinde neler yaptığını anlatması bile bizim için yeterli ama o bile zor geliyor onlara

bencede evlendikten sonra fazla ilgi beklemeyin.
erkeklerin geneli böyle çünkü.
eski nişalıyla alakalı oldğunu sanmıyorum bende

bir çok erkeğin yaptığı işten dolayı (çalışma stresi diyelim buna) kimi film seyreder kimi oyun oynar kimi dışarlarda gezer böyle stres atarlar işi biraz yorucuysa ailesiyle pek ilgili olmazlar bence yavaş yavaş onu kendine çekmelisin.

eşim nöbet usulü çalıştığından normal zamanda da gündüz uyur gece oturur ben de gece kızım uyandığında baksın diye ses çıkarmıyordum çünkü sabah erken işe gidiyorum artık gece oturuyor beyefendi film açıyo karşısında uyukluyor kızım ağlıyor gene ben kalkıyorum gece bağırdım modemi kırdım artık internet yok dedim evlendiğimizden beri gece işi düşüne yanıma gelir sonra bilg. karşısında uyur bundan sonra gece de kızıma ben bakarım ama ona internet yok

benimkide oynuyor vaxgeçirtemedim asla neler yaptım olmadı. ama tek kötü alışkanlığı bu 6 yıllık evliyiz çok seviyoruz birbirimzi ve çok mutluyuz ama bu bağımlılık geçmez ben uğraşamıyorum vede uğraşmıyorum nemi yapıyorum her akşam işten gelir saat 9 a kadar beraber oturur yemek yer çay içer meşhur dizizmizzi izler sonra o serbest tir.hafta sonlarıda her gece mutlaka beraber film izleriz bana da zaman ayırmak zorundasın dedim yoksa terkedicem deyince ayarladk sende öyle yap kırıkp dökmekle kavgayla olmuyor tatlı bir dille konuş bni ihmal etme de anlıcaktır. erkekelr çalıitıkları için streslerini bişekilde atmak istiyolar eski nişanlısı yla alakası yoktur boşver cnm konuşarak halledebilrsin.eşin tek başına deyi seninle yapmayı alıştır bişeyleri cilve yap naz yap ağla biraz numaradan yola gelir.avm gezme istediğin yer götür eşi değilmisin istediğini yaptır cnm ya.hep sen onun üzerine düşme trip at konuşma küs ilgisiz davran umursama bak nasıl yola gelcekkk:3:

benimki de tv bağımlısıydı canım..eşimle iyce papaz olmuştum bu yüzden..ama sürekli dikkatini başka şeylere çekmeye çalıştım..hadi dışarı gidelim hadi şunu yapalım vs vs..ya da süslenip yanına gidip kırışıyodum fln :)) şimdi yine izliyo ama mesela dizilerin tekrar bölümlerini yatakta laptoptan izliyoruz..yani ona bağımlılığından öte kızmaktan ziyade sevimli şekilde alternatifler sun bence..

Erkeklerle kadınların zevk aldıkları şeyler, alışkanlıkları farklı oluyor. Benim eşim oyun bağımlısı değil ama oyuncak bağımlısı. Model trenleri, uçakları, helikopterleri var. Bi odamız tamamen bunlara ayrılmış durumda. Ben bunu sorun etmek yerine birlikte vakit geçirme aracı olarak gördüm. Onun ilgi duyduğu şeylerle ben de ilgilendim. Oyuncakları kurduk, çalıştırdık, temizledik, sevdik. Özelliklerini saatlerce anlatabilir bana. Çok keyif alıyor. Ben de soruyorum, onun modeli ne, motor gücü ne. Dur bi de ben uçurayım şunu falan şeklinde. Çok kaliteli zaman geçiriyoruz böylece. Sonra da hadi bi film izleyelim diyorum. Ya da o oyuncaklarıyla ilgilenirken yemek yapıyorum, güzel bir sofra hazırlıyorum. Rakımızı, şarabımızı açıyoruz, miss...

Sen de öyle yapsan, birlikte oyun oynasanız mesela. İlgi duymuyor olabilirsin ama zamanla ilgisini çekmeye başlıyor insanın. Saat koyabilirsin mesela, iki saat oyun, iki saat senin istediğin bişey yapabilirsiniz. Çözülmeyecek şeyler değil bunlar.

Benimde eşim cok suratsiz. 1 ay önce arkadasi kaza yapti ayagini kestiler cok sever arkadasini ona üzülüyormus ondan boyleyms ama arkadaslariyka yazismalarini okudum gayet neşeli. Benle heo suratsiz onu konusturamiyorum susar bide ben 37. Haftama girdim gebeyim evden gitmek icin turlu bahaneler üretir. Bgn bnde dedm seni sevmiyorum kizima babalik edersin diye duruyorum bu evde dedim artik karin degil kizinin annesiyim dedm. Simdi kizimin odasinda yatacam. Ilgisizlikten suratindan gerçekten biktim. Seninle ayni dert yani inşallah yoluna girer hersey senin icinde benim icinde.

Ben eve net almadim aileyi boluyor tv yeterince vakit aliyo bide o olsa tabi esimde kabul etti...ama erkeklerin genelde cok ilgili olmadigi bi gercek ...ama oyun bagimlisi yada net bagimlisi daha beter bisi..
Allah yardimcin olsun cok can sıkıci bi durum...vazgecirmye ugras ama kendini yipratmadan...dua et...

Canım durumun seni sevip sevmemekle alakası yok anladığım kadarıyla, eşin biraz asosyal geldi bana. Arkadaşlarının yanında da sessiz, oyun bağımlısı ve sadece ailesinin yanında konuşuyorsa sosyal fobileri olabilir.
Avm de gezmeyi sevmesen bile onu dışarıya çıkarmak için bikaç kere katlan, sonraki gittiklerinizde de bi çay bahçesinde durup çay içersiniz bi yerde dondurma yersiniz falan başka yerlere de alıştırırsın.

Canım;

Radikal bir karar alıp eşine televizyonu ve bilgisayarı bir süreliğine kaldırmayı teklif etsen nasıl bir tepki verir acaba?

Pilot uygulama olarak denenebilir bence :31:...

Bir ay böyle olacak de bakalım ne diyecek.

Dikkatimizi dağıtan o kadar çok şey var ki, aile içi iletişime odaklanamıyoruz maalesef...

ne yapayım arkadaşlar bir insan sevdiğiyle vakit geçirmek istemez mi demekki sevmiyor beni hep bilg. odasında ev alamyı düşünüyoruz 4 oda olsun diyor birini bilg. odası yapacak gene
esas nokta ben artık uğraşmak istemiyorum GURURUM kırıldı hep ben mi onun üstüne düşmek zorundayım ben bu kadar değersizmiyim

Yaa bunun aynisini esim diyordu oda tam bi pc hastasi evde o bi koltukta oturur yaninda pc diger koltukta ben ne sohbet ne bise cok sikildim bende uzuluyorum :(

bu oyunlar da bagımlılık. hele hele böyle çok kişiyle ya da arkadaşlarıyla oynanan online oyunlar... oyundan ayrılamazlar, çogusu da zamanla yüzyüze muhabbet etmeyi bile unutur. anca işte oyunda saçma sapan yine oyunla alakalı muhabbetler.

Back
X