- Konu Sahibi drdepresyon
Merhaba kızlar bu foruma girdim gireli eşimin oyun bağımlılığından ilgisizliğinden yakınırım,ona çok soğudum ben çevremde hoşsohbet şenşakrak bilinirim inanın ama eşim nöbetten gelir uyur met2 oynar arada ben kızmayayım diye gelir tv karşısına yanıma oturur o zamanda cep tel.dan oynar ,arkadaş ortamında da sessizdir genelde ama ailesinin yanında konuşur
kendimi değersiz hissediyorum artık onu konuşturmak istemiyorum dün seni artık sevmiyorum beni hiç heyecanlandırmıyorsun dedim o zamanda gelip sarıldı ama biliyorum 2 gün sonra aynı,ya deseki gel birlikte film izleyelim yok tek başına izler avm gezmeyi sever onuda ben sevmem
benden önce nişanlanmış ayrılmış acaba hala onu mu seviyor beni istemiyor mu diye bile düşünüyorum bazen
bana akıl verin ne olur eşime ileri mi gittim sizce
kendimi değersiz hissediyorum artık onu konuşturmak istemiyorum dün seni artık sevmiyorum beni hiç heyecanlandırmıyorsun dedim o zamanda gelip sarıldı ama biliyorum 2 gün sonra aynı,ya deseki gel birlikte film izleyelim yok tek başına izler avm gezmeyi sever onuda ben sevmem
benden önce nişanlanmış ayrılmış acaba hala onu mu seviyor beni istemiyor mu diye bile düşünüyorum bazen
bana akıl verin ne olur eşime ileri mi gittim sizce