Eşimin internet macerası, lütfen bir fikir verin

fitnesssgirl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
59
22
3
32
Eşimle yeni evliyiz. Eşimin bilgisayarını kurcalarken, youtube hesabında bu kızın videlolarını gördüm. Sorduğumda lafı geçiştirip duruyor. Sizce bu tipik erkek gariplikleri mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eşinizin ırkçı eğilimleri var mı ? Ben aşırı kıskancım ama eşimin bu videoyu izlediğini bilsem asla art niyet aramazdım. Ama öyle bir eğilimi yoksa kıyameti koparırdım.

Yok hayır, ırkçı değil kesinlikle. Sorduğumda normal bir cevap verseydi benim de kafamı kurcalamazdı. Ama kafama takıldı işte

Siz neyden şüphelendiz ki onu anlamadım ben?
Sorduğumda neden bu kızın videolarını neden izlediğini, resmen garip davrandı, suçüstü yakalanmış gibi. Hemen paranoyaklaştım ben de. Duyuyorum çünkü etraftan internete takılan erkekleri

ilk defa bu tarz bir sporda böyle giyilmiş bir mayo gördüm. bu nedir ya? bu spor mu şimdi?
midem bulandı resmen. hiç giymeseydi bişey.
ayrıca eşiniz merak edip bakmıştır. çok büyütülecek bişey gibi gelmedi bana. ben bile videodaki anlamsızlıklara bakakaldım. sonuna kadar izledim

Videoyu izledim de o nasıl kalça arkadaş ya. :KK53:bildiğin full oraya odaklanılmış :KK45:
Bende aynısını düşündüm o nasıl bir kalçadır yahu :KK53:
Biz kadın olarak izleyince ilk dikkat çeken kalça olduysa erkekte pek masum düşünceler olacağını düşünemedim konu sahibi o_O

ilk defa bu tarz bir sporda böyle giyilmiş bir mayo gördüm. bu nedir ya? bu spor mu şimdi?
midem bulandı resmen. hiç giymeseydi bişey.
ayrıca eşiniz merak edip bakmıştır. çok büyütülecek bişey gibi gelmedi bana. ben bile videodaki anlamsızlıklara bakakaldım. sonuna kadar izledim
formayı ben de anlamadı. resmen abartılmış

Back
X