Esimin iş arkadasi samimiyeti cok acil lütfen bi akıl verin

gizemsz3333

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2015
121
21
48
Iyi günler eşimin iş ortamında bir grup var evli bekar dul kadınlarında yer aldığı ve aynı mahallede oturduğumuz bir de dul arkadaşı var kadında bu grupta ve birbirleriyle samimi gırgır falan tek yaşadığı için benim eşim bundn önce bir-çok kez işine koştu ve bugün sabah yaşadığı bir olayın sevincini eşimi arayarak paylaştı ben bunu eşime defalarca anlattım arkadasalriyka hele ki bayan samimiyetine dikkat etmesi gerektiğini fakat dikkat etmemidki kadın sevincini onunla paylaşabiliyor ve sabahtan beri kadına bu durumlardan rahatsız oldugumu yazmsnsk için kendimi tutuyorum

Iyi günler eşimin iş ortamında bir grup var evli bekar dul kadınlarında yer aldığı ve aynı mahallede oturduğumuz bir de dul arkadaşı var kadında bu grupta ve birbirleriyle samimi gırgır falan tek yaşadığı için benim eşim bundn önce bir-çok kez işine koştu ve bugün sabah yaşadığı bir olayın sevincini eşimi arayarak paylaştı ben bunu eşime defalarca anlattım arkadasalriyka hele ki bayan samimiyetine dikkat etmesi gerektiğini fakat dikkat etmemidki kadın sevincini onunla paylaşabiliyor ve sabahtan beri kadına bu durumlardan rahatsız oldugumu yazmsnsk için kendimi tutuyorum
Eşine güveniniz tam değil mi? Kadın ile konusmanıza gerek yok. Çok rahatsızsanız eşinizle tekrar konuşun rahatsız oldugunuz noktaları anlatın.

Arkadaşlar benimde ailemde dul var onlara kasetten bir şey demedim ki ben biz evliyken bile dikkat ediyoruz erkeklerle samimiyetimize onun daha çok dikakt etmesi geliri manasında söyledim ne diyeceğim dul diye aşağılamak vs niyetim yok

Eşinizin suçu,kadına ne diye mesaj atıyorsunuz ?

Arkadaşlar benimde ailemde dul var onlara kasetten bir şey demedim ki ben biz evliyken bile dikkat ediyoruz erkeklerle samimiyetimize onun daha çok dikakt etmesi geliri manasında söyledim ne diyeceğim dul diye aşağılamak vs niyetim yok

Ayrıca bu kadar çok dul yazmasaydınız keşke.Dul olunca ne oluyor yani ? Niye onun daha fazla dikkat etmesi gerek ?

Sizin muhatabınız o kadın olamaz, rahatsız olduğunuz şeyi eşinizle konuşabilirsiniz ancak. Dengeyi kurması gereken ya da sizi mutsuz eden şeyler konusunda dikkat etmesi gereken kişi eşiniz.

Dul hoş bir hitap değil. Bekar diyelim biz ona. Kadının medeni durumunun konuyla alakası yok aslında.

kadına niye yazıyorsunuz? Eşinize söz geçiremeyince kadına mı yöneldiniz? Kadın samimiyetin dozunu ayarlamıyor olabilir ama ona fırsat verende eşiniz. Bekar ya da evli farketmez bende gereksiz samimiyeti sevmem ama muhatabınız kadın değil eşiniz olmalı.

Fikrime gelecek olursak, bu kadar samimiyetten ben rahatsız olurdum ama karşı tarafla muhatap olmaz, eşimle çözerdim. Medeni durum ile ilgilenmezdim.

Back
X