Eşimin iş yemeğine katılmak ıcın sızce ne gıymelıyım

ikincisans88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2012
959
-4
0
İzmir
MERHABA KIZLAR;
carsamba aksamı esımın ıs arkadaslarıyla davetlı oldugu bır ıs yemegı var , bu yemek buyuk bır organıasyon ama cok boyle abıye degılde dugun tarzı degılde sade ama şık kıyafetler gıyılecekmıs. bır pazarlama fırması , muhtesem yuzyılın bıle dıger ulkelere pazarlamasını yapan fırma. dusunun hurrem sultan bıle gelecek o aksam:) cok az zamanım kaldı ama ne gıyecegıme karar veremıyorum bana yardımcı olabılırmısınız?bazı ıs arkadaslarıyla ılkdefa tanısacagım esımın .dugunde gorduler sımdı yenı gorucekler şık ve guzel olmak ıstıyorum. 1,70 boyundaydım kumralım 55 kıloyum beyaz tenlıyım bunları soyluyorumkı vucut yapımada gore fıkır vermenızı rıca edecegım buarada hafıf gobegım cok dar elbıse falan gıyemıyorum sımdıden tesekkurler..

abiye diil ama abiyeye yakın giymelisin bence. madem bu kadar önemli bi yemekk :) zayıfsın belliki boyunda uzun siyahtan uzak dur bence :) güsell şık dizde veya hafif diz üstü bi elbise güsel olur :)

MERHABA KIZLAR;
carsamba aksamı esımın ıs arkadaslarıyla davetlı oldugu bır ıs yemegı var , bu yemek buyuk bır organıasyon ama cok boyle abıye degılde dugun tarzı degılde sade ama şık kıyafetler gıyılecekmıs. bır pazarlama fırması , muhtesem yuzyılın bıle dıger ulkelere pazarlamasını yapan fırma. dusunun hurrem sultan bıle gelecek o aksam:) cok az zamanım kaldı ama ne gıyecegıme karar veremıyorum bana yardımcı olabılırmısınız?bazı ıs arkadaslarıyla ılkdefa tanısacagım esımın .dugunde gorduler sımdı yenı gorucekler şık ve guzel olmak ıstıyorum. 1,70 boyundaydım kumralım 55 kıloyum beyaz tenlıyım bunları soyluyorumkı vucut yapımada gore fıkır vermenızı rıca edecegım buarada hafıf gobegım cok dar elbıse falan gıyemıyorum sımdıden tesekkurler..

Şık bir siyah elbise giyebilirsiniz. Böyle akşamlarda bir renk belirtilmediyse siyah tercih ederim.

abiye diil ama abiyeye yakın giymelisin bence. madem bu kadar önemli bi yemekk :) zayıfsın belliki boyunda uzun siyahtan uzak dur bence :) güsell şık dizde veya hafif diz üstü bi elbise güsel olur :)

eşim elbıse gıymeme pek sıcak bakmadı ama benımde aklıma baska bırsey gelmıyor sıcak bakmamasının sebebı kıskanclık aslında ama sundugu sebep dugune gıder gıbı olurmus hıc hos olmaz dedı::(:( bırde esımden uzun oluyorum topuklu ayakkabı gıyınce:( elbıse gıyersem altına gıydıgım sıyah rugan ayakkabılarım var ama onla baya uzun oluyor boyum kararsız kaldım ama dedıgınızı degerlendırecegım tesekkur ederım fıkır ıcın. sıyah elbıse gıyıyorum genelde gobegımı kapatıyor dıye ama gıymeyım demekkı ne renk gıymelıyım pekı:S zayıfım ama ne hıkmetse gobegım var zamanında dusuk bel gıymekten sanırım

Şık bir siyah elbise giyebilirsiniz. Böyle akşamlarda bir renk belirtilmediyse siyah tercih ederim.

ozel bır renk belırtılmedı bende genelde sıyah tercıh ederım hep...evde olan sıyah bır elbısemde var kıyafet almadan kurtulabılırım cunku zaman problemım var :) bırde kredı kartı extresı cok fazla gelmıs bu ay:( elbısem sırtı hafıf acık öndede tul var gerı kalan kısım sade dızustu .. saclarımı nasıl yaptırmalıyım pekı?tesekkurler yorum ıcın

Bencede şık ama üzerinize oturan bir elbise,(göbek için korse) ince yüksek topuklu ayakkabılar derim ben :)

boyle bır elbısem ve ayakkabım halı hazırda var ama esım elbıse gıyme dedı cok şık olmamı ıstıyormus ama kıskanclıktanda demıs olabılır:) cunku o elbısem kotu degıl dugun elbısesı gıbı olmaz aslında yanı. daha oncede sadece bırkere kendı ıs yemegımde gıymıstım oda otelde olmustu yanı buyuk bır organızasyonda.eşime kalsa gomlek bluz , altına ıspanyol paca kot yada keten altına topuklu ayakkabı ama buseferde şık olamamkı:(tesekkurler yorum ıcın

ozel bır renk belırtılmedı bende genelde sıyah tercıh ederım hep...evde olan sıyah bır elbısemde var kıyafet almadan kurtulabılırım cunku zaman problemım var :) bırde kredı kartı extresı cok fazla gelmıs bu ay:( elbısem sırtı hafıf acık öndede tul var gerı kalan kısım sade dızustu .. saclarımı nasıl yaptırmalıyım pekı?tesekkurler yorum ıcın

Tarifine göre gayet şık, iri su dalgası yaptır, doğal dursun.

tarifine göre gayet şık, iri su dalgası yaptır, doğal dursun.

saclarım cok uzun degıl yalnız:( omuz hızasında ama cok katlı permadan yanmıstı bende kısa kestırdım yanı bılmıyorum kıvırcık ustlerı olmayabılır ama topuzda yaptırsam olmaz baya kısalttım eskıden belımdeydı saclarım her sekıl oluyordu evlenınce yanıklarda olunca mecbur kestırdım bakamıyordum:(:(

Hürrem sultan mı :52:

Bak şu kombinler hoş olur.Fikir edinirsin belki...

Son düzenleyen: Moderatör:
Sırt dekolteli bir elbise giyeceksen saçların mutlaka toplu olmalı.
Sıkıca bir at kuyruğu olabilir.
Güzel de bir makyaj...Allık kullanmayı unutma :13:

Sırt dekolteli bir elbise giyeceksen saçların mutlaka toplu olmalı.
Sıkıca bir at kuyruğu olabilir.
Güzel de bir makyaj...Allık kullanmayı unutma :13:

toplamayınca guzel olmuyor zaten baya kısa kesıldı yanıklar yuzunden sacım . postıjle at kuyrugu toplattırabılırım tesekkurler. allık herzaman kullanıyorum zaten olmazsa olmazım:) cunku yanaklarım kendılıgımden fazla pembe benım allıkla turuncu sefatlı ton yapıyorum:):)

$thumb (4).webp $thumb (5).webp $thumb.webp $thumb (1).webp $thumb (2).webp $thumb (3).webp

Belki kombin yapmanızda yardımcı olur :16:

Düz siyah elbise , kararında aksesuar, hafif makyaj ve topuklu ayakkabı temel şıklık bence.
Pantolon-ceket takımlar var hafif abiye ve smokin tarzı çok elegan dururyor doğru takımı bulabilirseniz eğer.
Beraber katılcağınız davette eşiniz sizi neden kıskanıyor ki.
Yanınızda olacak sonuçta, eşinin zerafeti ve güzelliğiyle gurur duymalı bence:31:

Son düzenleme:
Back
X