Eşimin işi bırakıp,babamla çalışması

gamze21

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2007
2.384
4.295
698
40
öncelikle merhaba kızlar,bi sıkıntım var benim geleceğe dair...

eşimin şu zamane şartlarında iyi bii işi var,şükür geçinip gidiyoruz...

ben ist. anadolu yakasında oturuyrum,buraya gelin geldim..
ailem avrupa yakasında,her haftasonu yanlarına gider kalırız..
onlarda çok seviniyo gelmemize:40:

buaralar onların yanına taşınma fikri oluştu bizde,eşim iş bakıyo avrupa yaksında babamın tanıdıkları vesilesi ile...
babamın durumu iyi inşaat işine girdi yapıp satıyo bunun dışında bide sanayide dükkanı var,orda adamları ile kardeşim çalışıyo.

bugün babamla bi iş görüşmesine gidiceklerdi belediyede.
fakat babam götürmemiş eşimi,gel benim yanımda çalış,güveneceğim insana ihtiyacım var,senin oğlumdan farkın yok,.
(belediyede ne uzar ,ne kısalırsın)bu cümleyi kurmamışta bunu demk istemş.
biz kirada oturuyoruz,o tarafa taşınsak babam ev de vericek bizi 1 2 sene içinde...(taşınmasakta vericekti zaten,canım babam):54:

benim korkum ilerde sorun çıkarmı,laf söz olurmu...ben eşimden de babamdanda eminim aslında ama bilmiyorum genede

eşim az evvel aradı anlattı durumu bana,eve glince konuşucaz...siz olsanız napardınız
kendinizi benim yerime koyun lütfen
:44:

Son düzenleme:
babanızla eşinizin diyalogu nasil bilemiyorum ama akrabayla yapılan işlere ben pek sıcak bakmıyorum.
atalarımızda demiş ya "dost ile ye iç ama alışveriş yapma." o hesap.

gerekirse kendim çalışırdım ama babamla iş yapmasını istemezdim

ev vericek iş verecek emin ol ne kadar iyi olurlarsa olsunlar

elbet bi gün benim sayemde bunlar oldu diyecek ailen

en ufak bi kavganızda biz sana neler yaptık mükafatı bu mu olacak diyecekler

sürekli ailen evinizin içinde olacaklar nereye gittiniz ne yaptınız ne harcadınız hepsinden haberi olacak

eşin belli bi süre sonra sıkılır diye düşünüyorum

yani ben hoş bakmıyorum aileyle ortak yapılan işe

gerekirse kendim çalışırdım ama babamla iş yapmasını istemezdim

ev vericek iş verecek emin ol ne kadar iyi olurlarsa olsunlar

elbet bi gün benim sayemde bunlar oldu diyecek ailen

en ufak bi kavganızda biz sana neler yaptık mükafatı bu mu olacak diyecekler

sürekli ailen evinizin içinde olacaklar nereye gittiniz ne yaptınız ne harcadınız hepsinden haberi olacak

eşin belli bi süre sonra sıkılır diye düşünüyorum

yani ben hoş bakmıyorum aileyle ortak yapılan işe

ailem evimizin içinde olmıcak ki,evimiz başka bi yerde olcak ,aynı binada deil....
babamla ,eşim aynı yerde olmıcak,babamın başka işleri var olarla uğraşak,günde 1 kere ugrar uğramaz belkide
offf yaaaaa
bende gitmek istiyorum aslında3 senedir buradayım ne arkadaşım var nede komsum:50:

Son düzenleme:
babanızla eşinizin diyalogu nasil bilemiyorum ama akrabayla yapılan işlere ben pek sıcak bakmıyorum.
atalarımızda demiş ya "dost ile ye iç ama alışveriş yapma." o hesap.

aslında bende senin gibi düşünenlerdenim,akrabayla ,dostla alışveriş yapılmaz,

babamla eşimin diyologu çok iyi,babam eşimi çok sever,annemde çok sever...
ailemde bizim için diyo ,daha rahat daha iyi olalım die,babam bize çok düşkündür,sıkıntı çekmemizi hiç istemez...
evliliğim boyuncada bize yardım ettiler,babamın kiradaki bi evinin parası bizim kredi kartımıza yatıyodu...

eşimin ailesi uzakta ayrıca,seneden seneye yaz tatilinde yanlarına gidiyoruz...

Son düzenleme:
pek ilginizi çekmedi,sıkıntım
bu hafta ailem yanına gidip,detaylı bi şekilde konuşucaz...:44:

pek ilginizi çekmedi,sıkıntım
bu hafta ailem yanına gidip,detaylı bi şekilde konuşucaz...:44:

sizin fikirleriniz bi yana eşiniz ne hissediyo, düşünüyo bu konuda? o istiyomu babanızın yanında çalışmak. şimdi babanızla ilişkisi iyi olabilir ama baba oğul ilişkisi farklı bişey, iş ilişkisi farklı. konu para olunca, iş olunca değişir herşey. bu güzel dostluğun içine ticaret sokmayın derim ben.

sizin fikirleriniz bi yana eşiniz ne hissediyo, düşünüyo bu konuda? o istiyomu babanızın yanında çalışmak. şimdi babanızla ilişkisi iyi olabilir ama baba oğul ilişkisi farklı bişey, iş ilişkisi farklı. konu para olunca, iş olunca değişir herşey. bu güzel dostluğun içine ticaret sokmayın derim ben.

eşimde istiyo,ben kesinlikle baskı falan yapmadım,sen istiyorsan eger olur dedim...
eşim bizim için daha iyi olcağını düşününüyo
burda kimsemiz yok,bizi buraya bağlayan hiç bişe yok,2 mizinde güzel bi arkadaşlık ortamı yok...

bu iş,ortaklık deyil,eşim sadece babamın işlerinden birin yürütecek,babamında güveneceği birine ihtiyacı var,neden başkası olsun siz varken dedii

Son düzenleme:
Baban, kardeşin, kocan... Hassas bir konu.
Ben istemezdim doğrusu. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Babanız dünyalar iyisi olsun, eşinizde keza öyle, farketmez.
Bu tür iş ilişkileri birçok olumsuz sonuç doğuruyor zamanla.
Eşiniz kendi işini yapmalı. Eşiniz kendi evini almak için başvuruda bulunmalı v.s
Ben olsam istemezdim-istemiyorum tabiki. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Back
X