- 21 Kasım 2007
- 2.384
- 4.295
- 698
- 40
öncelikle merhaba kızlar,bi sıkıntım var benim geleceğe dair...
eşimin şu zamane şartlarında iyi bii işi var,şükür geçinip gidiyoruz...
ben ist. anadolu yakasında oturuyrum,buraya gelin geldim..
ailem avrupa yakasında,her haftasonu yanlarına gider kalırız..
onlarda çok seviniyo gelmemize
buaralar onların yanına taşınma fikri oluştu bizde,eşim iş bakıyo avrupa yaksında babamın tanıdıkları vesilesi ile...
babamın durumu iyi inşaat işine girdi yapıp satıyo bunun dışında bide sanayide dükkanı var,orda adamları ile kardeşim çalışıyo.
bugün babamla bi iş görüşmesine gidiceklerdi belediyede.
fakat babam götürmemiş eşimi,gel benim yanımda çalış,güveneceğim insana ihtiyacım var,senin oğlumdan farkın yok,.
(belediyede ne uzar ,ne kısalırsın)bu cümleyi kurmamışta bunu demk istemş.
biz kirada oturuyoruz,o tarafa taşınsak babam ev de vericek bizi 1 2 sene içinde...(taşınmasakta vericekti zaten,canım babam)
benim korkum ilerde sorun çıkarmı,laf söz olurmu...ben eşimden de babamdanda eminim aslında ama bilmiyorum genede
eşim az evvel aradı anlattı durumu bana,eve glince konuşucaz...siz olsanız napardınız
kendinizi benim yerime koyun lütfen:44:
eşimin şu zamane şartlarında iyi bii işi var,şükür geçinip gidiyoruz...
ben ist. anadolu yakasında oturuyrum,buraya gelin geldim..
ailem avrupa yakasında,her haftasonu yanlarına gider kalırız..
onlarda çok seviniyo gelmemize

buaralar onların yanına taşınma fikri oluştu bizde,eşim iş bakıyo avrupa yaksında babamın tanıdıkları vesilesi ile...
babamın durumu iyi inşaat işine girdi yapıp satıyo bunun dışında bide sanayide dükkanı var,orda adamları ile kardeşim çalışıyo.
bugün babamla bi iş görüşmesine gidiceklerdi belediyede.
fakat babam götürmemiş eşimi,gel benim yanımda çalış,güveneceğim insana ihtiyacım var,senin oğlumdan farkın yok,.
(belediyede ne uzar ,ne kısalırsın)bu cümleyi kurmamışta bunu demk istemş.
biz kirada oturuyoruz,o tarafa taşınsak babam ev de vericek bizi 1 2 sene içinde...(taşınmasakta vericekti zaten,canım babam)

benim korkum ilerde sorun çıkarmı,laf söz olurmu...ben eşimden de babamdanda eminim aslında ama bilmiyorum genede
eşim az evvel aradı anlattı durumu bana,eve glince konuşucaz...siz olsanız napardınız
kendinizi benim yerime koyun lütfen:44:
Son düzenleme: