- Konu Sahibi yorgunummm
Hanimlar merhaba,
Nerden başlasam bilemiyorum.
Evliyim 4 yaşında bir oğlum mutlu bi evliligim var
Bizim sorumumuz eşimin işi...
Kendisi gsm sektorunde baslarda ofiste calisirken iki senedir neredeyse tüm Türkiyeyi gezdi diyebilirim bulunduguz sehirde ikimizinde ailesinden kimse olmadigi icin bende dogal olarak baba evine gittim başlarda hiç bi sıkıntı yoktu 2 aydabiracil durumlarda esim gider 1 hafta olmadan gelirdi.
Git gide bu gunler artti ve şuan esim 2 aydir van'da ve artik ailemde yavas yavas soylenmeye basladi haklilarda.
Mahalledeki insanlar bile artik boşandigimi dşünüyorlar
oglum dogal olarak babasini istiyor ablam ve enistem gelince yigenime; benimde babam var ama calisiyo uzakta deyip duruyo
bugun aradi ve isinin şubat ayina kadar surucegini dayanamadigini soyledi bende bagirdim cagirdim tlfnu kapattim arasada açmiyorum ev alali 1 yil oldu ve ben evimde toplam 1 ay durmadim o buraya annemlere gelir 3 gun kalir ve gider...
Ne yapsam bilemiyorum boyle evlilik yurur mu ? onuda bilmiyorum. Bana bi akil verin lütfe siz olsaniz ne yapardiniz?
Nerden başlasam bilemiyorum.
Evliyim 4 yaşında bir oğlum mutlu bi evliligim var

Kendisi gsm sektorunde baslarda ofiste calisirken iki senedir neredeyse tüm Türkiyeyi gezdi diyebilirim bulunduguz sehirde ikimizinde ailesinden kimse olmadigi icin bende dogal olarak baba evine gittim başlarda hiç bi sıkıntı yoktu 2 aydabiracil durumlarda esim gider 1 hafta olmadan gelirdi.
Git gide bu gunler artti ve şuan esim 2 aydir van'da ve artik ailemde yavas yavas soylenmeye basladi haklilarda.
Mahalledeki insanlar bile artik boşandigimi dşünüyorlar

Ne yapsam bilemiyorum boyle evlilik yurur mu ? onuda bilmiyorum. Bana bi akil verin lütfe siz olsaniz ne yapardiniz?