eşimin işi...

yorgunummm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
1.000
546
123
İstanbul
Hanimlar merhaba,
Nerden başlasam bilemiyorum.
Evliyim 4 yaşında bir oğlum mutlu bi evliligim var :nazar: Bizim sorumumuz eşimin işi...
Kendisi gsm sektorunde baslarda ofiste calisirken iki senedir neredeyse tüm Türkiyeyi gezdi diyebilirim bulunduguz sehirde ikimizinde ailesinden kimse olmadigi icin bende dogal olarak baba evine gittim başlarda hiç bi sıkıntı yoktu 2 aydabiracil durumlarda esim gider 1 hafta olmadan gelirdi.
Git gide bu gunler artti ve şuan esim 2 aydir van'da ve artik ailemde yavas yavas soylenmeye basladi haklilarda.
Mahalledeki insanlar bile artik boşandigimi dşünüyorlar:( oglum dogal olarak babasini istiyor ablam ve enistem gelince yigenime; benimde babam var ama calisiyo uzakta deyip duruyo:110: bugun aradi ve isinin şubat ayina kadar surucegini dayanamadigini soyledi bende bagirdim cagirdim tlfnu kapattim arasada açmiyorum ev alali 1 yil oldu ve ben evimde toplam 1 ay durmadim o buraya annemlere gelir 3 gun kalir ve gider...
Ne yapsam bilemiyorum boyle evlilik yurur mu ? onuda bilmiyorum. Bana bi akil verin lütfe siz olsaniz ne yapardiniz?

Şimdi ekmek aslanın ağzında canım, eşin keyfinden gitmiyordur tabi.
Ama aile olmak bambaşka birşey. Yine aynı sektörde, aile durumuna uygun bir iş bakmaya başlasa,kafasına uyan bir iş bulunca istifa edip yeni işine gidip gelse iyi olmaz mı? Böyle bir öneri sundun mu hiç?
Veya durumunu patronuna falan açıklayamıyor mu? Daha müsait bir pozisyona geçmek istese?

cnmm esınle gıtme ıhtımalin yokmu? sen calısıormusunki? calısmıyorsan eşinle gitmen daha iyi olur

Eşiniz bunu kendi isteğiyle yapmiyorki evinin sizlerin gecimini sağlamak için yapiyor. Öncelikle bulunduğunuz şehirde seyahat zorunluluğu olmayan bir is bulmaya calissin. Olmadi ikinizin de yapacahi birşey yok simdilik sabretmekten başka.

Hayir calismiyorum. Ama esim hep doguda ve otelde kaliyor cogu zaman gece calistigi icin gidersem naparim diye dusunuyorum

Hanimlar merhaba,
Nerden başlasam bilemiyorum.
Evliyim 4 yaşında bir oğlum mutlu bi evliligim var :nazar: Bizim sorumumuz eşimin işi...
Kendisi gsm sektorunde baslarda ofiste calisirken iki senedir neredeyse tüm Türkiyeyi gezdi diyebilirim bulunduguz sehirde ikimizinde ailesinden kimse olmadigi icin bende dogal olarak baba evine gittim başlarda hiç bi sıkıntı yoktu 2 aydabiracil durumlarda esim gider 1 hafta olmadan gelirdi.
Git gide bu gunler artti ve şuan esim 2 aydir van'da ve artik ailemde yavas yavas soylenmeye basladi haklilarda.
Mahalledeki insanlar bile artik boşandigimi dşünüyorlar:KK43: oglum dogal olarak babasini istiyor ablam ve enistem gelince yigenime; benimde babam var ama calisiyo uzakta deyip duruyo:110: bugun aradi ve isinin şubat ayina kadar surucegini dayanamadigini soyledi bende bagirdim cagirdim tlfnu kapattim arasada açmiyorum ev alali 1 yil oldu ve ben evimde toplam 1 ay durmadim o buraya annemlere gelir 3 gun kalir ve gider...
Ne yapsam bilemiyorum boyle evlilik yurur mu ? onuda bilmiyorum. Bana bi akil verin lütfe siz olsaniz ne yapardiniz?
Gittiği yerde kalıyor mu yoksa sürekli hareket halinde mi?

Eşiniz bunu kendi isteğiyle yapmiyorki evinin sizlerin gecimini sağlamak için yapiyor. Öncelikle bulunduğunuz şehirde seyahat zorunluluğu olmayan bir is bulmaya calissin. Olmadi ikinizin de yapacahi birşey yok simdilik sabretmekten başka.
Esimin sektoru nasil desem baz istasyonuyla ilgili ist. Bolgedeydi yillarca bu bolgedede isler bitince mecburen sehir disina cikmaya basladi baska iside istemiyo maasi yari yariya duser diye :(

gsm sektöründe aylarca şehir dışında olmasını gerektirecek ne iş yapıyor merak ettim. :KK43:

Eşinize neden kizdiniz ki adamın işi o. Ekmek parası için insanlar nelere katlanıyor. Eşinizin is değiştirme imkanı yok mu? Emin olun onun içinde zordur

aklıma kötü şeyler gelmesine engel olucam.
yahu eşiniz gsm sektöründe 2 aydır vanda 4 ayda daha orda kalacak ne yapıyor Allah aşkına?

ilk defa boyle gsm.sirketiyle ilgili is duydum Allah yrdimcinz olsun.

ayni yerde pOzisyon degisikligi olmuyor mu ?

henüz 4 yaşındaki bir çocuğun babasından bu kadar ayrıkalması oldukça üzücü.. ki bunun belirtilerini vermeye başlamış bile çocuk.. nasıl yaparsınız bilmem ama çocuğunuzun babasıyla olmasını sağlayın..gidin siz de kaldığı otelde 1-2 hafta kalın gelin..eşinizin sizden bu kadar ayrı kalması da iyi değil aslında

aklıma kötü şeyler gelmesine engel olucam.
yahu eşiniz gsm sektöründe 2 aydır vanda 4 ayda daha orda kalacak ne yapıyor Allah aşkına?
Nasil ne yapiyor? Anlamadim inanin o da iyi degil onca yolu arabayla geliyo uç gun kaliyo ve o uc gun hic uyumuyo bizimle ilgilenmek icin :(

Back
X