eşimin ısrarı

nomadd

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
995
234
133
İstanbul
merhabalar,
eşimin ailesinden hiç hoşnut değilim, hep onun hatrı için katlanıyorum ailesine. boş boş konuşmaları beni rahatsız ediyor. ciddi konularda bile umursamaz tepki gösterirler. ve bu umursamaz tavırları yüzünden kendi ailemle nişanlılık dönemimde çok sorunlar yaşadım.. açıkcası hiçbirini sevmem ama saygımı gösteririm. mesafeliyimdir, eşim görüşsün hiçbir şey demem hakkımda yok ailesi çünkü. sürekli gidip gelmem, eşimde bilir neden gitmek istemediğimi. uzun zamandır gitmediğimiz için dün eşimi aradım, yarın annenlere gidelim istersen uzun zamandır gitmiyoruz dedim. evlerimiz 20 dk yürüme mesafesinde..
bugün işteyken aradı gidecekmiyiz dedi, evet dedim gidelim ama kendi evimize geri dönelim yemekten sonra dedim. eşimin cevabı ise belki kalırız gece orda oldu. hayır dedim ben kalmak istemiyorum, evimiz yakın, ki bunu dün de söylemiştim eve geri dönmek şartı ile gidelim diye. şimdi eşim ne yapmaya çalışıyor sizce. ben baştan kalmak istemediğimi söyledim ve öyle karar vermiştik. eşim oraya gitmeme şükretmiyor, bir de kalalım benim hatrım hiç yok mu diyor.. uzak olsa evimiz tamam kalalım diycem ama yakın mesafede.. ben mi yanlış düşünüyorum sizce? :18:

sakın kalma ne munasebet yakınmışsınız.bı kere kalırrsan devamı gelır hep ıster.bızde yakınız bende mesafelıyımdır.asla esım boyle bırşeyı teklıf etmez etsede olcak şeymı bu be.

Şu yatıya kalma işlerine hiç kafam basmaz.
İnsan kendi banyosunu kullanmak ister,yastığında uyumak ister.
Ben olsam buralardan vururdum.

Şu yatıya kalma işlerine hiç kafam basmaz.
İnsan kendi banyosunu kullanmak ister,yastığında uyumak ister.
Ben olsam buralardan vururdum.

aynen öyle zaten söyledim ben çalışıyorum duş almak, kendi yatagımda yatmak istiyorum dedim. dinlenmem lazım kendi evimde. ama acıtasyon yapmaya başladı hiç mi hatrım yok diyor.

aynen öyle zaten söyledim ben çalışıyorum duş almak, kendi yatagımda yatmak istiyorum dedim. dinlenmem lazım kendi evimde. ama acıtasyon yapmaya başladı hiç mi hatrım yok diyor.

Ne hatırı ne acıtasyonu ayol?
Hastalık olur,anlarım bu nedir ya?
Evlenmeseymiş o kadar meraklıysa anasının evine.

Ne hatırı ne acıtasyonu ayol?
Hastalık olur,anlarım bu nedir ya?
Evlenmeseymiş o kadar meraklıysa anasının evine.

ben kendi ailemde bile işim dolayısı ile haftada 1 gün gelip kalıyorum, eşimde gelirse öyle gelir. hafta sonu gittiğimi hatırlamam keyfi yere oturmaya. eşimde hafta içi gelirse gelir o kadar yani, o da zaten akşam 4 saat falan bizimkileri görür, muhabbet ederiz. onun dışında kendimde gezmek için gitmiyorum aileme zaten. buna rağmen bana ısrar ediyor, bir de kayınvalide ısrar edin kalın kalın bu saatte gitmeyin, gidip napıcaksınız der. uyuz olurum :53:

merhabalar,
eşimin ailesinden hiç hoşnut değilim, hep onun hatrı için katlanıyorum ailesine. boş boş konuşmaları beni rahatsız ediyor. ciddi konularda bile umursamaz tepki gösterirler. ve bu umursamaz tavırları yüzünden kendi ailemle nişanlılık dönemimde çok sorunlar yaşadım.. açıkcası hiçbirini sevmem ama saygımı gösteririm. mesafeliyimdir, eşim görüşsün hiçbir şey demem hakkımda yok ailesi çünkü. sürekli gidip gelmem, eşimde bilir neden gitmek istemediğimi. uzun zamandır gitmediğimiz için dün eşimi aradım, yarın annenlere gidelim istersen uzun zamandır gitmiyoruz dedim. evlerimiz 20 dk yürüme mesafesinde..
bugün işteyken aradı gidecekmiyiz dedi, evet dedim gidelim ama kendi evimize geri dönelim yemekten sonra dedim. eşimin cevabı ise belki kalırız gece orda oldu. hayır dedim ben kalmak istemiyorum, evimiz yakın, ki bunu dün de söylemiştim eve geri dönmek şartı ile gidelim diye. şimdi eşim ne yapmaya çalışıyor sizce. ben baştan kalmak istemediğimi söyledim ve öyle karar vermiştik. eşim oraya gitmeme şükretmiyor, bir de kalalım benim hatrım hiç yok mu diyor.. uzak olsa evimiz tamam kalalım diycem ama yakın mesafede.. ben mi yanlış düşünüyorum sizce? :18:

20 dakikalık mesafede uyumak nedir Allah askına ya? Yatağını mı özledi nedir :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

20 dakikalık mesafede uyumak nedir Allah askına ya? Yatağını mı özledi nedir :)

o evde kendine ait yatağı da yok ki özledi desem :26:
sırf annesi babası için böyle yapıyor, ama kesinlikle haz etmiyorum o insanlardan :50:

çocukluk yatagını özlediysen sen kal ben evime dönerim de.

afedersin dipdibe evler neredeyse kalmak da nedir?

banyosu var yarına işi var eşya da taşı oldu olacak.:26:

o evde kendine ait yatağı da yok ki özledi desem :26:
sırf annesi babası için böyle yapıyor, ama kesinlikle haz etmiyorum o insanlardan :50:

Direnmeye devam o halde :)

Demek ki onu bile haketmiyormuş.

ben kendi ailemde bile işim dolayısı ile haftada 1 gün gelip kalıyorum, eşimde gelirse öyle gelir. hafta sonu gittiğimi hatırlamam keyfi yere oturmaya. eşimde hafta içi gelirse gelir o kadar yani, o da zaten akşam 4 saat falan bizimkileri görür, muhabbet ederiz. onun dışında kendimde gezmek için gitmiyorum aileme zaten. buna rağmen bana ısrar ediyor, bir de kayınvalide ısrar edin kalın kalın bu saatte gitmeyin, gidip napıcaksınız der. uyuz olurum :53:

"Gidince elbet yapacak bişiyler buluruz" de bari.
Tövbe estağfurullah.
Sonra da Lale kayınvalide düşmanı diyorlar!!!
Evet öyleyim!!!
Kalma arkadaşım sakın kalma!
Bırak analı oğullu uyusunlar...

Tövbe estağfurullah.
Evet öyleyim!!!

yani...

ne dengesiz insanlar var ya :19:

benim kavınvalidem bazen gündüz gittiğimde yalnız yemeğe kal eşim için oda gelsin hep beraber otururuz falan derler kayınpederimle...

'olmaz sonuçta adam eve yorgun geliyor( eşimi kastediyorum) yemeğini yeyip uzanmak ister başka zaman' diyorum...

yakınımıza gelin oturalım falan dediler...

eşim daha ağzını açmadan 'kusura bakmayın ne kadar uzak o kadar iyi asla istemem ' diyorum...

sizde açın ağzınızı konu sahibi...

gerek eşine gerek ailesine :31:

Son düzenleme:
Tövbe estağfurullah.
Evet öyleyim!!!

açıklamamı da yapıyorum üstelik yorgunuz dememem rağmen ne bu ısrar anlamıyorum ki:20:

yani...

ne dengesiz insanlar var ya :19:

benim kavınvalidem bazen gündüz gittiğimde yalnız yemeğe kal eşim için oda gelsin hep beraber otururuz falan derler kayınpederimle...

'olmaz sonuçta adam eve yorgun geliyor( eşimi kastediyorum) yemeğini yeyip uzanmak ister başka zaman' diyorum...

yakınımıza gelin oturalım falan dediler...

eşim daha ağzını açmadan 'kusura bakmayın ne kadar uzak o kadar iyi asla istemem ' diyorum...

sizde açın ağzınızı konu sahibi...

gerek eşine gerek ailesine :31:

20 dk mesafede oturmamıza rağmen buna bile uzaksınız, yakın olsaydınız keşke dediler. :53:
bence de ne kadar uzak o kadar iyi..
üstelik daha 5 aylık evliyiz

20 dk mesafede oturmamıza rağmen buna bile uzaksınız, yakın olsaydınız keşke dediler. :53:
bence de ne kadar uzak o kadar iyi..
üstelik daha 5 aylık evliyiz

bencilce düşünüyorlar, gereksiz şeyler bunlar.

baştan eşine ve ailesine koy tavrını, yoksa asla kurtulamazsın :47:

sanırım sizinle aynı evde yaşamak istiyorlar buna da oğlunu ve seni hazırlamaya çalışıyorlar :26:

sen aksama dogru esine mustehcen davran kulagina bisiler fisilda bak anne ben yorgunum eve gidiyorum diyor mu demiyor mu :33:

ama cidden 20 dklik mesafede kalmanin ne geregi varmis kahvaltiyi da beraber yapmak istiyor herhalde kvn. yine de daha yeni evlisiniz bu zamanlarda esinle zitlasmazsan evliliginiz ilerledikce kendi evini daha cok benimseyip orda kalmak istemeyecektir heralde.

Belliki evini özlemiş :1: Sen kendi annende kal ben kendi annemde deseydin cnm hay Allahım yaa:1:

benim eşimde yetiştiremiyor kalkmaya, illa evine gidecek

Back
X