Kızlar eşimin facesini açtım şimdi bir kadın mesaj yazmış bende ona yazdım oda bana
Öğrenmek istiyorum amacı nedir??
Eşim işletmeci kadında sigortacı sanırım
Bi kaç kez daha yakadım facede mesaj ne cevap yazmalıyım bana kalsa saydırıcamda kadın başka bişeymi öğrenmek istiyo anlayamadım..
yazışma bu
Kadın:Merhaba, bugünkü yaklaşımınızı tuhaf buldum sebebini sormamda sakınca varmı !
Ben:Nasıl yani?Ne gibi bir tuhaflık hissettiniz?
Kadın:Biranda yanima gelip konusmaniz ?
Tesadufmuydu ?
Ben:Zeynep hanım öğrenmek istediğiniz nedir?Konuyu açarsanız ben birşeyler söyliycem..
Kadın:Siz soyleceklerinizi soyleyin isterseniz ben o zaman ogrenmek istedklerimi ogrenecegimi saniyorum.
Şimdi ne bu ne anlamalıyım
Kadının öğrenmek istediği ne
Eşimin facesinden eşim olarak yazdım kadına kullanmaz face aslında ama mesajlar eksik olmuyo..
Size soruyorum durum nedir?Bu arada eşime ulaşamıyorum sorucamda

Kadın facesinde ekli değil bu arada hala bekliyo sanırım cevap
Öğrenmek istiyorum amacı nedir??
Eşim işletmeci kadında sigortacı sanırım
Bi kaç kez daha yakadım facede mesaj ne cevap yazmalıyım bana kalsa saydırıcamda kadın başka bişeymi öğrenmek istiyo anlayamadım..
yazışma bu
Kadın:Merhaba, bugünkü yaklaşımınızı tuhaf buldum sebebini sormamda sakınca varmı !
Ben:Nasıl yani?Ne gibi bir tuhaflık hissettiniz?
Kadın:Biranda yanima gelip konusmaniz ?
Tesadufmuydu ?
Ben:Zeynep hanım öğrenmek istediğiniz nedir?Konuyu açarsanız ben birşeyler söyliycem..
Kadın:Siz soyleceklerinizi soyleyin isterseniz ben o zaman ogrenmek istedklerimi ogrenecegimi saniyorum.
Şimdi ne bu ne anlamalıyım
Kadının öğrenmek istediği ne
Eşimin facesinden eşim olarak yazdım kadına kullanmaz face aslında ama mesajlar eksik olmuyo..
Size soruyorum durum nedir?Bu arada eşime ulaşamıyorum sorucamda

Kadın facesinde ekli değil bu arada hala bekliyo sanırım cevap
Son düzenleme: