Eşimin Kalbini kırdım

KaramGurme45

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
10
14
3
32
Manisa
Merhaba bayanlar.

Ben 2 aylık evliyim.

Dün akşam ben film izliyordum,eşimde notebooktan bişeylere bakıyordu.

ben illa her izlediğim şeye yorum yapacam yoksa olmuyor :)

filmde adam kel,gözlüklü filan bende kendi kendime yorum yapıyorum hem kel hem fodul o kız sana yakıştımı filan diye.

eşiminde ailesinde kellik var kendisininde şakakları filan epey açık üstüne gözlüklü birde benden 4 cm filan kısa ki bunu nişanda dert etti topuklu giyme diye.

başladı söylenmeye ben çok şekilciymişim ne yani adam gözlüklü kelse sevemezmi filan.

ben bir anda şaşırdım sana noluyo yaa altıüstü film dedim.o film ama deminki laflarıda sen söyledin.

iyide ben sana bişey demedimki dedim.

ne farkeder demekki genel düşüncen öyleymiş ,ben çok görgüsüzmüşüm ona göre.
10 dk söylendi sonra notebooku aldı gitti mutfakta oturdu.
yanına gittim yaa ben öylesine dedim laflarım sana değil filan demeye çalışıyorum ama adam susuyor.ağzını açmadı yatana kadar.

yatarkende kel gözlüklü yatmaya gidiyor haberin olsun dedi.güya sende gel demek istiyor ama ben salak gibi başka bir filme takıldım gitmedim yanına.

öğlen mesaj atmış.hem kel hem fodul bir güle güleyidemi haketmedi diye.

ama ne biliyim ben onun o kadar sorun yaptığını nişanlıykende göz doktoruna birlikte giderdik,gözlüğünü filan birlikte seçerdik.

dünkü o lafları sayarken karşımda koca 28 yaşında adam değilde 12-13 yaşında çocuk varmış gibi oldum.yok sen beni beğenmiyorsun ilerde kel kalınca neler dermişim ona.

ettim bir eşşeklik çenemin kurbanı oldum ,şimdi bu adamın gönlünü nasıl alacam yaa.

ah ah kuzum insanların kusurlarıyla alay etme sakın bu çok kırıcı birsey filmdeki adama dedim diyorsun ama bunlar senin düşüncelerin kocan haklı bu kadar dış görünüşe bakma ,zira her insanın kusuru vardır farkında bile olmazsın

ayrıca en acımadığım insan tipidir üzerine alınma ama dış görünüşe takanlar ,gerçekten özür dile çünkü sanıyorum eşinde benim gibi düşünüyor

Adamın belli ki bu konulara karşı geliştirdiği bir kompleks var, bunu da biliyorsunuz üstelik. Niye düşünmeden konuşursunuz ki. Neyse olan olmuş, kırılmış belli ki. Gönlünü almaya çalışın bir şekilde.

İyide eşinize değil TV'deki adama söylemişsiniz. Eşiniz gereksiz bir şekilde üstüne alınıp bir de tirip atmış. Asıl saçma olan bu bence.

İnsan her dakika lafın nereye gideceğini bilemiyor işte.

Sen eşini kel ve fodul olarak görmezsin ama o kendinde kusur görüyor işte.
Akşama sevdiği bir şey yap geçer..

Eşiniz haklı ama bunun yanısıra olayı sizin çözmeniz için size pas da atıyor. Siz hala görmüyorsunuz . Gece çağırmış , gitmemişsiniz. Mesaj da güle güleyi bile hak etmiyor muyum demiş.

Durum düzenlene kadar sizin ekstra sevgi göstermeniz lazım. Eşiniz de belirtiyor bunu aslında biraz dikkat ederseniz :)

Belli ki hassasiyeti var.Bunu sizde biliyorsunuz biraz daha hassas olabilirdiniz.
Bence gönlünü alın.

bence de ufak bir jest bir de özür dileyin.
Biraz da cilve gibi , bişicik kalmaz.

yaa cidden benim saçma sapan konuşmamdan oldu.
nişanlıyken göz doktoruna filan birlikte giderdik gözlüğü filan sorun yaptığına denk gelmedim hiç.
ama benim sözlerim kombo etkisi yaptı heralde.

ailelerimiz farklı şehirde biz farklı şehirde yaşıyoruz,düğün memlekette oldu, pazar akşam yola çıkıp p.ertesi iş başı yapması lazımdı.yollar karlı olduğundan yavaş geldik anca geceye yetişebildik.sıcak duş alıp yatayım dedi tamam dedim.

ertesi gün işten gelince binanın girişinde düşmüş. kolu filan morarmış .kapıyı açtım üstü başı pis ne oldu dedim aşağıda düştüm dedi,ben gülmeye başladım, yani düşüp kafayı vursam hastanede başımda zil takıp oynayacan heralde diye bozuldu.neyse allahtan sağlamsın filan dedim.

akşama üşümüş halde gelecek gel beni ısıtayım diye gireyim bari olaya.yoksa konuştukça dahada batırcam olayı.

Merhaba bayanlar.

Ben 2 aylık evliyim.

filmde adam kel,gözlüklü filan bende kendi kendime yorum yapıyorum hem kel hem fodul o kız sana yakıştımı filan diye.

eşiminde ailesinde kellik var kendisininde şakakları filan epey açık üstüne gözlüklü birde benden 4 cm filan kısa ki bunu nişanda dert etti topuklu giyme diye.

başladı söylenmeye ben çok şekilciymişim ne yani adam gözlüklü kelse sevemezmi filan.

ben bir anda şaşırdım sana noluyo yaa altıüstü film dedim.o film ama deminki laflarıda sen söyledin.

yanına gittim yaa ben öylesine dedim laflarım sana değil filan demeye çalışıyorum ama adam susuyor.ağzını açmadı yatana kadar.

yatarkende kel gözlüklü yatmaya gidiyor haberin olsun dedi.güya sende gel demek istiyor ama ben salak gibi başka bir filme takıldım gitmedim yanına.

ama ne biliyim ben onun o kadar sorun yaptığını nişanlıykende göz doktoruna birlikte giderdik,gözlüğünü filan birlikte seçerdik.

dünkü o lafları sayarken karşımda koca 28 yaşında adam değilde 12-13 yaşında çocuk varmış gibi oldum.yok sen beni beğenmiyorsun ilerde kel kalınca neler dermişim ona.

ettim bir eşşeklik çenemin kurbanı oldum ,şimdi bu adamın gönlünü nasıl alacam yaa.
Ağzından kaçan kısmı sorun değil de gerçekten mahcup hissetsen yatmaya giderken bi ilgilenirdin. Aşık olarak evlenmedin sanırım

Merhaba bayanlar.

Ben 2 aylık evliyim.

Aşırı alınganlık göstermiş aslında bence. Sonuçta siz onu begenmiş ve evlenmişsiniz boyuna, saçına, gözüne bakmadan. Ya da bakıp begenerek. Ama alınmış işte. Sizi üzmek istemem ama benim yanımda eşim bende olmayan bir fiziksel özellikle ilgili olumlu bir yorum yapsa ya da bende olan bir fiziksel özellikle ilgili olumsuz yorum yapsa çok bozulurdum. Ancak hemen arkasından, ama bu seni kapsamıyor, sende güzel duruyor falan gibi bişey dese kanardım belki. Siz onun fiziksel özelliklerini övmeye devam edin. Ama yalan, yapmacık olduğu anlaşılacak şekilde değil tabii, yerinde ve dozunda.

yaa cidden benim saçma sapan konuşmamdan oldu.
nişanlıyken göz doktoruna filan birlikte giderdik gözlüğü filan sorun yaptığına denk gelmedim hiç.
ama benim sözlerim kombo etkisi yaptı heralde.

ailelerimiz farklı şehirde biz farklı şehirde yaşıyoruz,düğün memlekette oldu, pazar akşam yola çıkıp p.ertesi iş başı yapması lazımdı.yollar karlı olduğundan yavaş geldik anca geceye yetişebildik.sıcak duş alıp yatayım dedi tamam dedim.

ertesi gün işten gelince binanın girişinde düşmüş. kolu filan morarmış .kapıyı açtım üstü başı pis ne oldu dedim aşağıda düştüm dedi,ben gülmeye başladım, yani düşüp kafayı vursam hastanede başımda zil takıp oynayacan heralde diye bozuldu.neyse allahtan sağlamsın filan dedim.

akşama üşümüş halde gelecek gel beni ısıtayım diye gireyim bari olaya.yoksa konuştukça dahada batırcam olayı.
:KK70:

Şekilci olmayın lütfen
Normal hayatınızda da olmayın yarın kime ne olacagını kimse bilemez
Size olmasa yakınınıza olur o yüzden kimseyi kınamayın
Eşinizde de bu takıntıların oldugunu zaten biliyormussunuz nişanınızda topuklu giydirmek istememesinden vs
Özür dileyin barışın

Bence gönlünü alın. Hassasiyeti var bu konuda belli.eve geldiğinde süpriz yapın. Sevdiği yemekleri yapın. Şimdi biraz komik ama ben eşime onu kırdıysam falan görev oyunu varya onlardan yaparım. Kapıyı kendi açar ben saklanırım. Sizde kağıtlara yazın yazın bi kağıdada söyledikleriniz yüzünden pişman olduğunuzu yazın onu çok sevdiğinizi yazın. Sırayla her kağıdı okuduğunda diğerini gitsin arasın bulsun bi ara mektubun yerini yazın okusun en sonda kendi yerinizi yazın bulsun sizi barışın :) ay evet anlatınca saçma geliyorda inanın biz çok eğleniyoruz. Koskoca insanlarız ama.

alınmış ya özür dileyin, bi pasta vs yapın bence geçer.
biraz da kompleks yapmış sanırım. benim nişanlımın da önler dökülmüş baya, gözlüklü. ben bazen dalga geçiyorum kelliği ile filan. o da benle geçiyor. yani bu tip şeylere takılmamak lazım.
ayrıca adam gönlünü almanız için size fırsat vermiş değerlendirmemişsiniz.

Back
X