• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kankası ve görümcem arasındaki ilişki

galatasaray

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2009
19
1
86
39
İzmir
Yıllardır süren bir ilişkiniz olduğunu düşünün. Ayrıca görümceniz ile iyi geçindiğinizi düşünün. Bir de görümceniz ve eşinizin de içinde bulunduğu kalabalık bir arkadaş topluluğu düşünün. Yılbaşı akşamı bu grup hep birlikte eğlenmek için bir evde toplanır. Gece yarısı 3 sularında ben ve eşim bir arkadaşımızı evine bırakmak için 10dakikalığına evden uzaklaştık.Evden çıkarkende eşimin kankasına görümcem sana emanet,çok alkollü ona göz kulak ol dedim. geri döndüğümüzde birden herkesin durgunlaştığını ve partinin bittiğini gördük. Ertesi gün görümcem biz yokken, partiyi düzenleyen (benim emanet ettiğim) arkadaşın zorla onu yatak odasına götürdüğünü ve öptüğünü anlattı. Görümcem böyle birşey olabilir korkusunda olduğu için grup içindeki bir arkadaşa bana göz kulak ol demiş. Ben ve eşim evden çıktıktan sonra görümcemi ve ev sahibini ortalıkta göremeyen arkadaş meraklanıp odaları gezmiş ve bunları öpüşürken basmış odada. Meğersem çocukluktan beri aralarında bir hoşlanma varmış ama eşimden korktukları için duygularını hep bastırmışlar. Bu zamana kadar da birkaç kez öpüşmüşler kendilerinin tutamayıp. (buarada ikiside bekar)Şimdi görümcem diyorki ben kesinlikle ona karşı birşey hissetmiyorum,zorla beni öpmeye kalktı. Ben böyle birşey kesinlikle istemedim.Sakın abime söylemeyin yoksa beni eve kitler hayatım zindan olur diyor.Bunun yerime abime söylemeden başka bir bahane bulup onu hayatımızdan uzaklaştıralım diyor. Eşimin kankası ise karşılıklı olduğunu ve çok pişman olduğunu bunun ona çok iyi ders olduğunu ve birdahada böyle birşey yapmayacağını söyledi bana. Eğer eşim; kankam dediği kişinin o yokken arkasından böyle birşey yaptığını duyarsa onu öldürebilir. Kardeşine ve olayı gizleyen bana neler yapabileceğini düşünemiyorum bile. Dediğim gibi 15yıldır mazisi olan bir olay ve ben yeni haberdar oluyorum.Eşimden bu durumu saklamak istemiyorum. Ama ona söylersemde hayatımız mahvolcak. ne yapmam lazım ,siz olsanız benim yerimde napardınız?

sen söyleme de ,kimden duyarsa duysun eşin..karışma..seni ilgilendiren bir durum yok..

Bence gorumcen eger duyulursa pacayi kurtarmak icin zorla diyor.bosver soyleme esine. Eger birgun ortaya cikarsa da ben bilmiyordum de. Esinin kankasini da sert bir dille uyar ne sonuclar dogabilicegini anlat.

görümce abisinden korktuğu için, hiçbirşey hissetmiyorum diyor..
koskocaman insanlar..ikisi de bekarmış..
gönülleri varsa birbirlerinde açılsınlar..
sen ,etliye sütlüye hiç bulaşma..arada sen kalırsın sonra..

söyleme en iyisi görümcede korkudan inkar etmiş herşeyi zaten. ilerde ortaya çıkarsa ben bilmiyordum dersin

görümceyle kankanın 15 yıldan beri birbirlerinden hoşlanması varmış..
konu sahibi yılbaşında öğrenmiş maziyi..
ama abi zebellah:51: gibi demek, açılamıyorlar tahminim..:23:

Ortada sizi ilgilendiren bir durum yok ki eşinizden bir şeyleri saklayıp saklamamak sizin inisiyatifinizde olsun. O kadar zaman sonra bir sırra vâkıf oldunuz diye ortalığı bulandırmanız gerekmiyor. Unutun gitsin.

eşinizin kankası pişmansa zaten eşinzden korkacağı için hiç bi zaman bişi belli etmiycektir 15 yıl sevdiğini sakladıysa bundan sonrada saklar görümceniz sevmiyorsa zaten iş bitmiştir siz rahatınıza bakın bence herşey zaten olacağına varır :)

bencede karışmayın sonra arada siz kötü olursunuz çocuk değiller ya birbirlerine karşı bişeyler hissediyorlar 15 yıldan bahsediosunuz sonuçta bence eşinizin kankası ve görümceniz olabilir bundan çekinilcek bir durum yok ki kalbe söz geçmez ayıp bişiy değil varsa hisleri açık açık söylesinler siz karışmayın

Back
X