- 25 Aralık 2014
- 23
- 8
- 3
- Konu Sahibi yuvasina_asik_natalia
Kardesleri esime aşırı düşkünden de öte bağımlı.gorumcelerim ve kayinlarim var.kocam ailenin en büyüğü.sadece kendileri olsa karikoca ve sulalece eşime sormadan adım atmiyorlar.ve onlarin bütün dert tasasini biz cekiyoruz.kendi hayatlarinda ozelleri yok.hersey ortada.ailenin hepsi bilir.evliligimizin basindan beri odak noktasi ben olamadim adamin.surekli hayatimizin icindeler.ben her isimi kendim hallediyorum ama adami bana birakmiyorlar.arsizlik boyutunda.bir insan once kocasiyla ailece cozmeye halletmeye calisir konu ne olursa.Ama yok bunlarin herseyi bizim evin icinde.ve her islerini esim halleder.resmen essek gibi kullaniyorlar karikoca hepsi.evliligimizin ilk aylarinda sohbet edemiyorduk bas basa kalamiyorduk.utanmasalar gelip aramizda yaticaklardi.telefonla biri kapatir biri arardi.herseyi bize yansitmamalarini soyledigim halde devam ediyorlar.bastan benide yonetmek istediler fakat dis geciremediler.butun tatillerde gidip onlarla kalirken 15 kisi bir evin icinde ben iyidim.simdi gercekleri yuzlerine vurdugum, menfaatlerine dokundugum icin ben kotu gelinim.hicbiri kendi yaptigina ettigine bakmiyor.onlar yuzunden cok kavgalarimiz oldu esimle.cok birbirimize dusurduler bizi.dolayisiyla biriktirdiklerimi söylüyorum artik dayanamiyorum.kirildigim cok çok uzuldugum çok lafları sözleri densizlikleri oldu.simdi bende daha mesafeli duruyorum.fakat eşim ben rahatsiz olmuyorum diyor.avuclarinda oynatiyorlar kocami.