Benim sorunlarım yazmakla bitmez ama şu anda çok bunaldım. mesala gecenlerde kendi kafasına göre evi ipotek ettirip kredi çekmek istemiş benim hbrim olmadan neyseki bi şekilde olmamış, sonra eşim şehir dışına çalışıyo 2günü yolda 1günü evde oluyodu işler değişmiş artık 4 gün yolda 2 gün evde olcaktı ben hiç istemesemde o maaşı iyi olduğu için işinden memnun istese daha az maaşla her akşam evde olabilir herneyse şimdide tutturmuş bi yerle görüşmüş hbr bekliyormuş pasaport çıkartıp yurt dışına çalışacakmış nakliye şoforü olarak çünkü maaşı dahada fazlaymış evleneli ikibuçuk sene oldu hep bu şekilde geçti sanki ben bekarım evde yalnız yaşıyorum ben istiyorumki maaşı az olsun ama her akşam eşim evde olsun çok iyi anlaşamıyoruz boşanma eşiğine gelip gidiyoruz ama benim gönlüm bu evliliği kurtarmaktan yana her kavgadan sonra bundan sonra daha iyi olcak diyorum mücadele ediyorum ama o zaman o daha çok üstüme geliyo bütün umutlarım yok oluyo herneyse az önce tlfonda konuştuk tutturmuş pasaport çıkarıp tırda çalışacağım bende istemiyorum olmaz dedim ama nafile diretiyo tmm o zaman yarın geldiğinde bende çıkıp gitmiş olurum bi daha dönüşü olmaz... ya kendimi anlatamıyorum kafam karma karışık ben yanlışmı yapıyorum ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım en doğrusu uzatmadan gidip boşanmak ama olmuyo işte içim elvermiyor