Eşimin kilosu Yüzünden kavga ettik ?

Madamgonca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
3.476
1.497
63
41
Merhaba iyi Akşamlar herkese ,
Bu sefer sorunum eşimle ilgili eşim 1.78 boyunda 102 kilo Ramazan'dan önce bir ara diyet yapmıştı 1-2 kilo vermişti bünyesi kilo vermeye pek müsait değil. Şimdi yediklerine hiç dikkat etmiyor hem sağlığı için Endişe ediyorum hem de zayıflamasını istiyorum ama o hiç çaba göstermiyor son zamanlarda her sofrada kavga eder olduk. Ne yapmamı önerirsiniz ? Diyetisyen de önerdim kabul etmedi sen karışma diyor her defasında

Aynı benim eşim kilo aynı boy ıkı üç santim kısa benim ki . Bende öyle hep kavga edıyorum burdkaıler kızıyor bana ama ben haklıyım sevmıuorum kilo ve sağlık ıcın kötü . Baba Çünkü dikkat etmek zorunda

Aynı benim eşim kilo aynı boy ıkı üç santim kısa benim ki . Bende öyle hep kavga edıyorum burdkaıler kızıyor bana ama ben haklıyım sevmıuorum kilo ve sağlık ıcın kötü . Baba Çünkü dikkat etmek zorunda
Evet reçeli önünden alıyorum Zorla geri getiriyor bas edemiyorum ben bu sorunla

Haklısın da sen karışma diyen adama da ne yapabilirsin bilemedim. Sonuçta esim bile bana yeri geliyor zayıflama konusunda fikir veriyor sen karışma demiyorum ama. Bu erkekler de oluyor ya mesela cinsellikte kötü olan erkek cinsellik konusu açılınca hırçınlaşıyor. Onun gibi bir durum mu acaba. Kendini suçladıgı için sen karışma diye hırçınlaşıyor olabilir mi.

Evet reçeli önünden alıyorum Zorla geri getiriyor bas edemiyorum ben bu sorunla
Once bir dahiliyeye gorunun seker ,tiroid ,bobrek karaciger gibi bir sorun illa vardir ,saglik icin zayiflamasi gerekir ameliyati olur ,20 kilo verilircama erkeklerde irade sifir ;)

Haklısın da sen karışma diyen adama da ne yapabilirsin bilemedim. Sonuçta esim bile bana yeri geliyor zayıflama konusunda fikir veriyor sen karışma demiyorum ama. Bu erkekler de oluyor ya mesela cinsellikte kötü olan erkek cinsellik konusu açılınca hırçınlaşıyor. Onun gibi bir durum mu acaba. Kendini suçladıgı için sen karışma diye hırçınlaşıyor olabilir mi.
Kendisi de askında vermek istiyor ama yapamıyor

Once bir dahiliyeye gorunun seker ,tiroid ,bobrek karaciger gibi bir sorun illa vardir ,saglik icin zayiflamasi gerekir ameliyati olur ,20 kilo verilircama erkeklerde irade sifir :KK66:
Sen karışma ben kendim halledeceğim diyor ama sonuç Sıfır bu konuda tartışamıyoruz bile hemen kavga çıkıyor

Aynen benımkide verecek öyle dıyo güya dikkat etmeye başladı dört kilo verdi ama Ramazan sonrasıda dikkat etmesi lazım bende ne kavgalar ettim . Sevmıyorum kilo iğrenıuorum napalım Saglık acısından ayrı bi dert

Kendisi de askında vermek istiyor ama yapamıyor
Mesela dedin ya daha demin önünden reçeli alıyorum geri istiyor. bilgilerinize göz gezdirdim çocuk yok diyorsunuz. Mesela evde reçel olmasın. Kilo aldıracak hazır gıdalar da olmasın. Yemegi genelde siz yapıyorsanız evde diyet yemekler pişsin. Dışardan alıyorsanız bilmiyorum diyet yemek satan yerler var mı. Varsa o yerlerden sparişinizi verin. Ve tek başına diyet yapmasını beklemeyin. Bu en zor olanı çünkü. Ona bu şekilde yardımcı olabilirsiniz bence.

Back
X