tamamen yetiştirilme tarzı gerçekten ,ben asla kendi evimden başka yerde rahat edemem,7 kat yabancının evinide kendi evim gibi göremem,görümcem okurken 4 yıl rahat edicek diye beni gerçekten çok rahatsız edecek bişeyede izin veremem,kardeşimi çok severim onada gel bizde kal diyemezdim eşimi düşünerek,benim eşim kendi evinde rahat edemiyecekse kardeşim ablasının evinde rahat etmiş ne anlamı var,ayrıca görümceyi çekiştirme kelimeside çok komik,ben burda ne benim ne görümcemin tanımadığı insanlardan fikir alıyorum özelllikle tanıdığım insanlarla paylaşmamak için yapıyorum bunu,yaşlanınca huzur evi falan çok sert cümleler bunlar, her şeyin zamanı var,ben evlendim tam 6 gün sonra görümcem bizdeydi bunları yaşamadan anlamak çokta zor değil aslında ama.evlilik benim için mahremiyet,evimde öyle.gecenin bi yarısı nerden çıkacağı belli olmayan genç bi kızla banyo çıkışı karşılaşmak çok ta hoş olmasa gerek,bu tip şeyler sizi hiç rahatsız etmezmi pes doğrusu,eşimin babannesi ziyarete geldi inanın daha rahattım her yönden çünkü evli olmayı,karı koca olmayı bilen bi insan yatak odamızın yakınından bile geçmemeye dikkat ederdi,neyse ya yaşa ve gör derim,ayrıca insan o kadar aciz olmamalı kendi hayatını yaşayabilmelli artık bi yetişkin o çocuk muamelesi yapamam,bende yıllarca yatılı okudum çokta trajik değil,