EŞİMİN KIZININ BANA ATTIĞI TOKAT

baharbozkurt

...NEFESİM...
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
582
113
63
MERHABA BAYANLAR
uzun zamandır giremiyordum siteye. çok şükür hasret bitti ve ben tekrar döndüm. 2 gun önce canımı baya sıkan bir olay oldu. içiimden atamıyorum.
başlıktanda anlayacağınız üzere eşimin kızı bana okkalı sağlam bir tokat geçirdi. :)
:(

1. sınıfa başladı ve 15 gunde bir bizim yanımıza geliyor. babası elimi tuttuğu için babasının elini ıssırdı banada sağlam bi tokat indirdi.

hiç birşey diyemedim. yanlış anlaşılmak istemem ama çok gücüme gitti.

eşim neden yaptığını sordu.

"yanlışlıkla oldu değilmi kızım?" dedi. ses çıkarmadı. konuyu değiştirdi oyuncaklarını döküp oynamaya başladı.
gaddar değilim. acımasız yada üvey anne piskolojisini bilmeyen bir insan değilim. lakin eşimden kızını uyarmasını bekliyordum.

bana abartma biraz kızarmış dedi..

ama ben abartmadımki. bana cok ters geldi bu hareket.
eşim böyle düşündüğüm için kızdı bana. ama ben haksız olduğumu düşünmüyorum. kaç gundür atamıyorum içimden.

abartıyormuyum hanımlar? kendi çocugum yapsa kızardım bagırırdım . ama hiç bişey diyemedim. ne kadar zormuş üvey anne olmak.. :((

ikinci evliliğin sanırım peki senin çocukların nerde

Bozulmakta haklısınız, muhtemelen babasını sizden kıskanıyor ve çocuk psikolojisiyle sizi suçluyorda olabilir. Aklından bu kadın olmasaydı şimdi annem olacaktı gibi düşünceler geçiyor olabilir. Eşinizin yanlışlıkla oldu demesi yerine, kızım bunu neden yaptın bu yaptığın şey çok ayıp ve saygısızca, şimdi hemen özür dilemesin ve bir daha da böyle bir şey görmek istemiyorum diye konuşması gerekirdi.

MERHABA BAYANLAR
uzun zamandır giremiyordum siteye. çok şükür hasret bitti ve ben tekrar döndüm. 2 gun önce canımı baya sıkan bir olay oldu. içiimden atamıyorum.
başlıktanda anlayacağınız üzere eşimin kızı bana okkalı sağlam bir tokat geçirdi. :)
:KK43:

1. sınıfa başladı ve 15 gunde bir bizim yanımıza geliyor. babası elimi tuttuğu için babasının elini ıssırdı banada sağlam bi tokat indirdi.

"yanlışlıkla oldu değilmi kızım?" dedi. ses çıkarmadı. konuyu değiştirdi oyuncaklarını döküp oynamaya başladı.
gaddar değilim. acımasız yada üvey anne piskolojisini bilmeyen bir insan değilim. lakin eşimden kızını uyarmasını bekliyordum.

eşim böyle düşündüğüm için kızdı bana. ama ben haksız olduğumu düşünmüyorum. kaç gundür atamıyorum içimden.

abartıyormuyum hanımlar? kendi çocugum yapsa kızardım bagırırdım . ama hiç bişey diyemedim. ne kadar zormuş üvey anne olmak.. :KK43:(
Kendi çocuğun olmadığı için böyle düşünüyorsun.O çocuğun içindeki duyguları ne acaba ki böyle bir tepki vermiş.Sadece sana değil,babaya da vermiş.Bazı şeyler için biraz zaman gerek.Böyle en ufak bir olayda güceneceksen işin zor.

zor bir durum doğrusu,
mesele can acıması değil, incinmeniz, kayırılmamanız..
baba ''kızım anneye el kalkmaz'' deseydi, bukadar üzülmezdiniz..
eşinizle paylaşın bunu..
aynen bunu bekledim ben. tepkisiz kaldı. ben sadece 1 yol oldu alış artık melisa falan dedim ama. içimdeki duygularn tarıfı tam olarak bu değildi. bagırarak ağlamak istedim çocuk gibi. :(

Esiniz kizi cekip iyi bir ders vermeli. Terbiye edilmesi gereken bir yasta cocuk. Belli ki annesi vermemis bu terbiyeyi, o zaman babasi verecek. Siz cocuga tepki vermeyin simdilik. Kotu siz olursunuz. Ama esinize cocugun kotu bir sey yaptigini, kirildiginizi belli edin
butun gun ruh gibi dolandım zaten. 7 yasıonda herseyın farkında. şu an böyle ise ileride nasıl olacak diye kaygılanyorum.

Gerçekten Zor bir durum .
Ne olursa olsun siz veya bir başkasına tokat atamaz. Kesinlikle uyarılmalı 'kendinden büyük birine el kaldırman hiç hoş değil kızım ben ve artık size nasıl hitap ediyorsa çok üzüldük ' deseymiş bari ...

Sizede abartma falan demesi kötü olmuş .

MERHABA BAYANLAR
:KK43:

abartıyormuyum hanımlar? kendi çocugum yapsa kızardım bagırırdım . ama hiç bişey diyemedim. ne kadar zormuş üvey anne olmak.. :KK43:(

yani bu tarz durumu önceden tahmin etmeliydiniz,çünkü çocuklar annesinden başkasıyla paylaşmak istemez babasını, bu tarz şeylelrle karşılaşmanız normal bunu bilip evlenmeliydiniz, gerçi çocuğun yaptığı yanlış ama bunu ona sevdiği birinin yanlış olduğunu anlatması gerekir

Abartmayın bencede.neticede bir çocuk.her çocuk annesiyle babasını bir arada olmasını ister.sizide kıskanmış işte babasından.1, sınıfa giden bir çocuk henüz.anlayışlı olmak lazım.tabiki eşiniz siz yanında yokken uyarabilir onu.
:( haklısın sanırım. off bilmiyrm :(

Kendi çocuğun olmadığı için böyle düşünüyorsun.O çocuğun içindeki duyguları ne acaba ki böyle bir tepki vermiş.Sadece sana değil,babaya da vermiş.Bazı şeyler için biraz zaman gerek.Böyle en ufak bir olayda güceneceksen işin zor.

bende biliyorum üvey anne piskolojisini. genelde yapmazdı böyle. sarılın resminizi cekeyim falan derdi ilk defa oldu böyle bişey.

butun gun ruh gibi dolandım zaten. 7 yasıonda herseyın farkında. şu an böyle ise ileride nasıl olacak diye kaygılanyorum.
Daha bu cocugun ergenlik donemi gelecek. Simdiden boyle alistirirlarsa ileride cok cezasini cekerler. Bunu esinle konus. Aradaki dengeyi sen saglayacaksin de. Yanlis bir sey yaptiginda cezalandirmazsa ya da uyarmazsa o cocuk onu dogru zannedecek.

Back
X