eşimin kredi konusundaki yalani

nesrin111

hayat boş boş boş
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2008
3.852
21
683
Diğer
Merhaba.haziran ayında eşim yüzüğümü sattı.o zaman küstük.onunda ihtiyacı olmuş satmis.halbuki çeyrek altin vardi .onu satmıyor 200 TL te yüzüğümü satıyor.neyse.ağustos 2013 de kendisi tel alıyor ama 1yıl bile geçmeden arkadaşi ile değiş tokuş yapıyor ve bu telin ekranini kırıyor ama tamır olmadığı için başka tel alıyor.orada da bana yalan sallıyor.bu iki olay şurada birleşiyor.ben eşimin cebinde isim yazmayan bankamatik kartı buldum.kendisin olmadığını söyledi.kırdim attim.sonra 2 defa daha aynı bankaya ait banka matik kartı buldum ama kullanmadığini söyledi kırdım attım.ama bu karttan 1000 TL te telefoncudan tel alindığını öğrendim.teli o almamış.arkadaşinin babası hastaymış.ona para çekmişler telefoncudan.sonra aslında böyle olmadığıni arkadaşina tel için kredi çektiğini söyledi.sonra ikisi birlikte tel almislar ama tabi kredi eşimin üzerine.arkadaşi ona odeyecekmis.tabi bu olanlar bir anda olmuyor araya bi kaç ay giriyor.en son bankadan gelen yazıyı gördüm.borç 2000 TL ama kendisi 1000 TL te kefil olmuş.kefil bile olduğu meçhul. Kendi çekti kesin.dinde gelince bankadan gelen mesaji gördüm. 20 sine kadar ödeme yapin.konuda odeyemedi.nem bu işin doğrusunu anlamadım.kesin yüzüğü mu de tel için harcadi.herşeyi inkar ediyor.ona gore alinan bisi yok.borcumuz yok.gözümle goruyorum ne olsun daha.ha bu arada o arkadaşinida isten cikarmislar.ya psikolojik bozuldu.eline ne. Geçerse harciyor.beddua etmiyeyim diyorum ama ediyorum.salak yerine koyuyor

valla çok can sıkıcı bir durum.
ciddi anlamda bir ayar vermeniz gerekir eşinize :)
sinir oluyorum böyle gizli saklı iş çevirilmesine tepkinizi çok ciddi koyun.
bir daha da banka ekstrelerinden maaş dökümüne kadar her şeyin hesabını yapın onla beraber.

Bu adamlar krediler, kredi kartları, borçlar vs hakkında neden eşlerine yalan söyleme gereği duyuyorlar acaba? Bence problem bu. Sorunun temeline inmek lazım.

Son düzenleme:
Valla sormayin.zaten 5 yol önce kredi ödemekte gecikti.kredi karti avukatlık oldu.toparladik.mimliydi kendisi.inşallah yine mimlenirde 5 yol bizi alamaz.kadim meselesi bile olabilir ne biliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…