Eşimin küsmeleri bıktırdı beni ..

mormenekse242011

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
153
48
123
Valla arkadaşlar çok bunaldım ya.bu salı günü eşimle biryere gidiyoruz arabadayım ben arka koltukta her yolda gördüğü bayanlara yorum yapmalar şunun giyimine bak şu nasıl giymiş en sonda bi yan kısa şort giymiş döndü iyice baktı artık bende kızdım ne bön bön bakıyorsun diye onun taklidini yaptım.vay ben onun nasıl taklidini yaparmışım diye bi bağırdı o günden beri konuşmuyoruz hemde hiç.suşlu olan hatalı olan o ama beni suçlu çıkardı sıyrıldı olaydan.bende konuşmuyorum ama böyle olunca sanki hep kötü şeyler olacakmış gibi geliyor soğurmu artık beni sevmez mi diye deli deli şeyler düşünüyorum ama yoruldum artık hep alttan almaktan bu kez yok ama konuşmayacağım canı nezamn isterse artık.ama çok mutsuz ve huzursuz oluyorum ne yapmam lazım kızlar lütfen bana yardımcı olun bi akıl verin.çalışıyorumda hadi kafamı burda dağıtıyorum ama mutsuz oluyorum işte.yardımmm eliiiii......

canm sen haklısın bu konuda hem senin yanında kadınlara bakıyo hemde sennle küsüo bence eşini karsına al konus aynı evde yaşarken küs kalarak böyle susmakla olmaz hatasını anlat ona baskalarına senin yanında bakmasının gururunu kırdıgını söyle

Tepkinizi fevri bir şekilde verdiğiniz için eşinizde üste çıkmış.
Biliyorum öfkeden, o anki ortamdan kaynaklı taklit yaptınız ama sadece ''bu yaptığın çok saygısızlık, gelip geçen erkeklerin giyimine yorum yapsam, odak noktama birilerini alsam seni incitmez mi ?, bu şekilde yorumlara, bakışlara devam edersen benden birşeyler kaybedersin '' v.s tarzında bir yorum haddini bilmesi için yeterliydi sanırım.

Bir başka erkek onun eşi, kardeşi, kızı için-giyimi için yorum yapsa hoşuna gider mi ?
Madem eleştiriyor, o zaman bakmasında görmesin.
....
Ayrıca bir erkekteki en kötü özelliklerden biri çocuk gibi küsmek. Suçlu olduğunu bildiği için bu tepkiyi veriyor.

valla arkadaşlarım ahh öyle konuşabileceğim bi eşim olsa neler neler konuşacağım ama yok.anında sinirlenir konuyu bile açtırmaz yine haklı çıkartır kendini.bende bunları bildiğim için hiç konu açıpta tekrar canımı sıkmak istemiyorum onunla tartışacağım diye hiç giremiyorsun bile konuya.cahil aptal bi insan değilim.ama seni aptal yerine koyuyor resmen.herşeyde mükemmel olan o ben hiçbirşey bilmiyorum düşünmüyorum.çok bakımlı ve dikkat çekici bi insanında hem fiziki olarak güzel hem sempatik çekiciyim.yani çirkin değilim baktıklarından kat kat üstünüm ama huy edinmiş işte yorum yapmadan bakmadan duramıyor ki adam ben 25 yaşındayım o 30 ama olgunlaşmamış tipik bir erkek işte.işten arabamla çıkıyorum onun işyerine gidiyorum suratı beş karış ters ters konuşmalar beni iyice sinirlendiriyor ya be adam suçlusun işte üstünü örtmeye çalışacağına gelip benim gönlümü alacağına iice ters tepki gösteriyor eve gidiyoruz arabada zaten hiç çıt çıkmıyor eve gidiyoruz yemek yiyoruz yine ses seda yok.bilmiyorum valla bugün 4.gün konuşmamızın.sanki birbirimizden uzaklaşıyoruz araya mesafe giriyormuş gibi geliyor.normalde birbirimizi çok seven insanız ama benimkisi geri kafalı olduğu için herzaman bayan birşeyleri yapacak benden adım bekliyor biliyorum köpek gibi yalvaracağım hadi yapma gel konuşalım diyeceğim oda itekleyecek ben oturup ağlayacağım falan ancak ozaman kendine gelir ama yapmıyorum bu kez...

Allahım en sevmediğim erkek tiplerinden biri ayağına gidip ağlayacaksın yalvaracaksın öyle mi:23:bırak kendi haline canım bir yerde elbet pes eder ömür boyu küs kalacak değil yaa:19:hem suçlu hem güçlü biraz da o seni nazlasın:31:

Eşin sacmalamıs bence ya .. takma kafana hıcbırsey olmaz kendıne yazık etme

Tepkinizi fevri bir şekilde verdiğiniz için eşinizde üste çıkmış.
Biliyorum öfkeden, o anki ortamdan kaynaklı taklit yaptınız ama sadece ''bu yaptığın çok saygısızlık, gelip geçen erkeklerin giyimine yorum yapsam, odak noktama birilerini alsam seni incitmez mi ?, bu şekilde yorumlara, bakışlara devam edersen benden birşeyler kaybedersin '' v.s tarzında bir yorum haddini bilmesi için yeterliydi sanırım.

Bir başka erkek onun eşi, kardeşi, kızı için-giyimi için yorum yapsa hoşuna gider mi ?
Madem eleştiriyor, o zaman bakmasında görmesin.
....
Ayrıca bir erkekteki en kötü özelliklerden biri çocuk gibi küsmek. Suçlu olduğunu bildiği için bu tepkiyi veriyor.

sürekli küsmek kadar uzun süreli küs kalmakta ilişkiyi zedeler..taklidini yaptığınız için özür dileyin ve 1sen hanımın yazdığı açıklamayı yapmanız yeterli olacaktır..

ben olsam taklidini yaptım diye özür dilemem sizin bir kusurunuz yok etkiye tepki vermişsiniz...bence eşiniz resmen suç bastırıyor o da biliyordur hatalı olduğunu(normal ise tabi ki)

evet arkadaşlar çekilmez bir erkek tipi ve ben bu tipi çekiyorum ne yazık ki.hayır özür dilemek istemiyorum çünkü hata yapan yanlış yapan ben değilim ayrıca taklitde değildi benim yaptığım sadece onun yüz ifadesini anlatmak istemiştim ama bu onu taklit olarak algıladı bağırdı çağırdı kendi yaptığının üstünü örttü.suçlu suçlu ortada dolanan ben oldum yani kendi sıyrıldı sağolsun bu hep böyle geldi böyle gidecek gibi.kendisinde domuz inadı var arkadaşlar daha bu iyi hali ben yine bunu biraz torpiledim ama bu kadar gitmiyor daha fazlası.ben beceremedim kocamın huyunu değiştirmeye.nezaketlik saygı yok onda.kendisinde hiç hata olmaz ben artık ne yapacağımı bulamadım ama artık kafama takmamaya çalışıyorum çünkü eğer ben onun sevgisini kaybedersem aynı şekilde oda sevgimi kaybedecek tek taraflı olmayacak yani hiçbirşey ben fedakarlık yaptım kendi kişiliğimden ödün verdim eğer bu ilişki bu sebepten çok uzar ve sevgimizden giderse her iki tarafta kaybedecek ve tek üzülen ben olmayacağım.

Eşimle birbirimizi seviyoruz diyorsun.Eşinin sevgisini kaybetmekten korkuyorsun.
O da seviyor,biraz da o korksun,değil mi ?
Senin alttan alacağını bildiği için,tavır yapıyor.
Bir dahaki sefere,tamamen haklı olduğun zaman,ilk adımı sen atma bence.
Aylarca yıllarca küs kalacak değilsiniz.Mutlaka konuşacaktır.

Tatlım sen onu bu zamana kadar alttan ala ala şımartmışsın resmen...
Gerçekten küs olduğuna diil (ki ortada küsülecek hiç bir sebep yok) can sıkıntısına yapıyor, kendi hatasını kapatma çabasında...
Hadi bu sefer taktik değiştir ve alttan alan artık o olsun..İkili ilişkilerde iki tarafında anlayışlı olması gerekir diye boşuna söylemezlermi, bu zamana kadar anlayışlı hep sen olmuşsun, şimdide sıra onda, ama sakın yumuşama ha:45:

cnmm konuşma ama kendine bakım yap akşam olunca davetkar giyin yat
sürekli senin attan almana alışmış ondan seni pes ettirmeye çalışıyor abartılcak pek olay değil aslında :44: ama konuşma sen yine de onun sana gelmesini sağla :34:

evet bu kez yumuşamayı düşünmüyorum çünkü her defasında gel gülüm hop yanında git gülüm hop uzağında oyuncağı gibi görüyor beni artık.evet başta ben çok alıştırdım aman huzursuz olmayalım dedim gittim.ama mutluluğumuz zarar görmesin dedim gittim.ama bu kez gerçekten netim gelmezse gitmeyeceğim knuşmazsa konuşmayacağım.allahtan beni rahatlatan görümcelerim ve kayınvalidem var.sağolsunlar beni hiç evlatdan ve kardeşten ayurt etmezler.onlar oğlunun ve kardeşlerinin nasıl olduğunu çok iyi bildikleri için hep benim yanımdalar.kayınvalidem çok ağlıyor ahh kızım babasına çok çekmiş bende senin gibi çok çektim der durur.ama ben güçlü durmak istiyorum karşısında.yani olursa olur olmazsa olmaz modunda.vazgeçmiş gibi kendi nasıl beni hiç umursamaz gibi gösteriyorsa bende aynı şekilde.

Benim eşimde küsme konusunda böyle..
2 tatlı lafa kancak olan ben buzz gibi bi duvarla karşılaşıyorum..
İnatçıyım o bendne daha inatçı
Küsüyo günlerce konuşmuyo
ve tabi bende konuşmuyorum

Defalarca izah ettim 37 yaşında adamsın ergence tavırlarından nefret ediyorum dedim..
Çocukmusun sen küsüyosun konuşmuyosun bakmıyosun dedim ama anlamıyo yine yapıyo
Ben çok uzatırsam dargınlığı ozaman ancak barışma çabalarına giriyo yoksa hep ben gidim alttan alim şakalaşim istiyo

Artık bende küsüyorum
oturma odasın uyuyorum
Ütüsünü vs yapmıyorum umursamıyorum imana gelsin..

Aman,bu modeller hep böyle. Al biriniiii , vur ötekine.tecrübelerim beni yanıltmıyorsa, bir ay da küs dursanız, yine ilk adım sizden (biz kadınlardan )gelecek. Kusura bakmayın ama böyle gelmiş ,böyle GİTMESİN NOLUUUR.

Vallahi başlığı görünce bile içim daraldı..aynı benim yaşadıklarım..kopyası..inan arkadaşım değişmiyorlar..Ben bu dimurumu 6 yıl çektim..şimdi annemdeyim ve boşanıyorum.Geriye dönüp baktığımda gördüğüm tek şey;ZAVALLI BİR FİGAN..neden kişiliğimi o denli hiçe seymışım,neden onun,benim üzerimde kayıtsız şartsız bir diktatörlük sürdürmesine müsade etmişim kendime çok kızıyorum..acıyorum o hallerime.özgür görünüp prangalara vurulmuş bir ruh..allah bir daha başıma vermesin..amin..

sizede alllah yardımcı olsun arkadaşım..ama inanın zor bir durum..küsmek denilince saçlarım dikiliyor adeta artık..bir daha tövbeeeee:19:

Son düzenleme:
Sen haklısın ama eşin taklidinin yapılmasından hoşlanmıyor sanırım.:1:
Sende bir dahaki sefere daha ciddi bir şekilde uyar bakalım belki o zaman bir etki eder.

evet arkadaşlar çekilmez bir erkek tipi ve ben bu tipi çekiyorum ne yazık ki.hayır özür dilemek istemiyorum çünkü hata yapan yanlış yapan ben değilim ayrıca taklitde değildi benim yaptığım sadece onun yüz ifadesini anlatmak istemiştim ama bu onu taklit olarak algıladı bağırdı çağırdı kendi yaptığının üstünü örttü.suçlu suçlu ortada dolanan ben oldum yani kendi sıyrıldı sağolsun bu hep böyle geldi böyle gidecek gibi.kendisinde domuz inadı var arkadaşlar daha bu iyi hali ben yine bunu biraz torpiledim ama bu kadar gitmiyor daha fazlası.ben beceremedim kocamın huyunu değiştirmeye.nezaketlik saygı yok onda.kendisinde hiç hata olmaz ben artık ne yapacağımı bulamadım ama artık kafama takmamaya çalışıyorum çünkü eğer ben onun sevgisini kaybedersem aynı şekilde oda sevgimi kaybedecek tek taraflı olmayacak yani hiçbirşey ben fedakarlık yaptım kendi kişiliğimden ödün verdim eğer bu ilişki bu sebepten çok uzar ve sevgimizden giderse her iki tarafta kaybedecek ve tek üzülen ben olmayacağım.

eşler birbirinin taklidi yapınca gülünür genelde ama, kompleskli bi kişilik mi acaba
hem ayrıca niye yoldaki kadınlara yorum yapıyoki onane, sana yorum yapılsa hoşuna gidermiydi acaba
hadi çok absürd bişey görürsünde yorum yaparsın herkes yapar, dikkat çeker çünkü
ama herkese yapıyosa art niyet aranır valla o insanda
bencede taviz verme küslük konusunda, bakalım bu yeni durumu nasıl karşılıcak, yoksa diğer türlü kısır döngü, bu döngü hiç kırılmaz

eşler birbirinin taklidi yapınca gülünür genelde ama, kompleskli bi kişilik mi acaba
hem ayrıca niye yoldaki kadınlara yorum yapıyoki onane, sana yorum yapılsa hoşuna gidermiydi acaba
hadi çok absürd bişey görürsünde yorum yaparsın herkes yapar, dikkat çeker çünkü
ama herkese yapıyosa art niyet aranır valla o insanda
bencede taviz verme küslük konusunda, bakalım bu yeni durumu nasıl karşılıcak, yoksa diğer türlü kısır döngü, bu döngü hiç kırılmaz

yaa adam açık açık suç bastır yapmış işte böyle kadınlara arkalarından bakan bir erkek gördümü gözünün içine bakıyorum beni görsünde utansın diye odun der gibi bakıyorum tenzih ederim sizi canım ama sen bu olayda barışalım dersen eşin çok bakar ömür boyu başına kagacaksın hep ezik hissettireceksin ama seninki kavgacı bir tip işin zor ama herşey senin elinde senin yanında yapan yokken insan aklına bin tane şey getirir birinemi bakıyor lafmı atıyor içini kemirir ben eşimle küsünce uyku sersemi ona sarılıyorum gibi yapıyorum sonra sabaha karşı bana sarılmış bunu bir itiyorum ne oluyor bee diye :)) güzel taktik ama sonra barışma peşine düşüyor bide güzel giyin güzel parfüm sık yatarkende :))

Back
X