- 27 Ekim 2011
- 153
- 48
- 123
- Konu Sahibi mormenekse242011
evet arkadaşlar taktik işe yaradı ben hiç taviz vermedim konuşmadı mı konuşmadım arkasını döndü yattı mı bende döndüm yattım hiç o yokmuş gibi davrandım ve sonunda yaklaşan o oldu.pazar sabahı yatakta bana bakıp gülüyor bende uyandım ne oldu kendi kendine gülüyorsun iyice sıyırdın sen dedim döndüm sırtımı tekrar yattım bu bana sarılmaya falan çalıştı.kendimi geri çektim offf bu ne ya dedim kalktım artık yataktan.odaya birşeyler götürmek için girdim bu beni yatağa bi çekti gel sarılacağım diye.öyle işte dedim sen nasıl bi insansın ne kalp kalmış ne duygu bu ne inat ki yani dedim.iyide diyor ben birşey yapmamıştım ki dedi.kardeşime burada böyle giyiliyormuydu dedim diyor baktım arkada sen garşip garip taklitler yapıyordun kızdım dedi.hem sen bendende inat çıktın dedi.bende dedimki farkında değilsin ama ben eskidende böyleydim ve yine eski halimi istersen bu hep böyle olacak dedim.inada inat yani dedim ve biliyorsun sabırlıyım yine böyle durumla karşı karşıya gelirsem bu kez çok farklı tepkilerlede karşılacaksın dedim böyle yani arkadaşlar bu kez tutturdum yani öbür türlü ben yaklaşınca daha fazla kendini geriye çekiyordu en güzeli bu oldu konuşmuyorsa konuşmayacaksın o ne yapıyorsa sende öyle işte bu şekilde.