eşimin kuzeni ve eşi

milena

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
68
103
8
37
merhaba sizlere bir sıkıntımı anlatmak istiyorum. eşimin erkek kuzeni iyi biridir. 1 sene önce evlendı ama eşiyle ben görüşmuyorum çok haksızlık yaptı bana eşiminde arası serin kızla... biz geçen hafta 15 gunlugune marmarise gtimiştik biz yokken bızım apartmanda yan dairem boşalmıs bunlar tutmuslar bıze tasındıkları gun soyledıler. okadar moralım bozukki kimse konusmadıgı sevmediği birinin yanı başında olmasnı istemez. resmen evımde durasım yok siz olsanız yerımde ne yapardınız? kapı komsusu olduk nefret ettiğim kişiyle sürekli seslerini duyuyorum sizce neden dibimden gelip ev tuttular kaçar gibi yerleştiler anlamıyorum ama eşimle aramız bu konu yuzunden bozuldu bile ilk kavgamızı yaptık benı zor gunler beklıyor. bu davranısın altında ne olabılır sizce?

Zamanla alışırsınız bence. Annemin de kapı komşusu akrabamız ve konuşmuyor onla. Öyle kapıda yüz yüze gelirlerse görmemiş gibi davranıyorlar.

Şu an yeni geldikleri için sizi huzursuz etmiştir ama aynı çatı altında değilsiniz sonuçta. Herkesin evi ayrı kapısı ayrı. Kimse için evinizi taşımayın. Selam verirse selamlaşın siz de küs olmayın. Ama o sizi görmezden gelirse siz de o yokmuş gibi davranın.

İyi de eşinizle niye tartışıyorsunuz adam mı git benim yan daireye taşın dedi!
Siz bu kafa ile sizinle hiç muhatap kuzen eşi yüzünden ayrılırsınız!
Yapacağınız iş basit muhatap olmayın. Sanki biz her aksamı yan komşuyu ağırlıyoruz ben denk geldim ki selam veririm o kadar bitt gitti.

Sevmiyorsan samimiyet yaratmazsın pire için yorgan yakılmaz boşver takma Görüşmek zorunda da değilsin
asla gorusmeyeceğim zaten... ama huzursuz edıyor benı yakınımda olması misal mutfakta tıkırtıları gelıyor sinir basıyor cunku haksızlıga ugradım canımı cok yaktı

Zamanla alışırsınız bence. Annemin de kapı komşusu akrabamız ve konuşmuyor onla. Öyle kapıda yüz yüze gelirlerse görmemiş gibi davranıyorlar.

Şu an yeni geldikleri için sizi huzursuz etmiştir ama aynı çatı altında değilsiniz sonuçta. Herkesin evi ayrı kapısı ayrı. Kimse için evinizi taşımayın. Selam verirse selamlaşın siz de küs olmayın. Ama o sizi görmezden gelirse siz de o yokmuş gibi davranın.
zaten selamlaşmamız söz konusu olamaz cok tesekkurler fikirlerin için canım

asla gorusmeyeceğim zaten... ama huzursuz edıyor benı yakınımda olması misal mutfakta tıkırtıları gelıyor sinir basıyor cunku haksızlıga ugradım canımı cok yaktı
Tahmin edebiliyorum çok sinir bozar ama kapıyı kapatınca herkesin evi farklı bir süre sonra alışırsın zaten duymamaya başlarsın

Evin ayrı kapın ayrı, kendi kendine düşünüp sinir oluyorsun yetmiyor eşinle huzurunu bozuyorsun. Gerçekten böyle bir hayat mı istiyorsun.

Sinirlerinin boZulmasında haklısın da eşinden sinirini çıkarma,onlar yokmus gibi davran kapıya bir şey istemeye gelirse de bizde de yok de sonra alışırlar yüzsüZler

gorusmek zorunda degılsınız kı... en bastan mesafe koyarsınız
bunun ıcın tartıstıgınıza ınanamıyorum :)

Sonuçta siz onun değil o sizin apartmanıza gelmiş oldugu için hiç önemsemeyin.Altında bir şey aramayın belki de kocası dedi gidelim diye belki de uygun gördüler fiyat olarak.Merhaba derse de selamını alın resmi olun.Apartmanda da kimseye bahsetmeyin dert felan yanmayın muhakkak duyulur basınız agrır dedikodulardan.

Abartma bence görüşme sende bak ben yan komşu ile görüşmüyorum sende görüşme merhaba merhaba bu kadar basit eşinle kavga edecek evdeki huzurunu bozacak bir durum yok

tasınamam canım 1300 tl kira oduyoruz ve semttekı en uygun kıra bıze gore ayrıca esımın ısıne yakın nasıl tasınıp duzenımı bozayım
Ben aşağı yukarı bu sebeplerden taşınıyorum..eşimin işine de uzak ayrıca başka çözüm bulamadım maalesef bi ömür mutsuz olmaktansa.

Eşinle kavga etme sesinizi duyarlar. Ayrıca belki öyle denk gelmiştir bu kadar kafaya takma boşver muhabbete girmezsin olur biter

Back
X