Eşimin lafıı :(

Slm kızlar bu anlatacaklarım beni çok üzdü yargılamadan dinlemenizi rica ederim.Eskiden eşimle sürekli dışarı çıkan gezen eğlenen biriydim ama bu hastalık (sanırım psikolojik olarak ta) benim hayatımı tamamen ele geçirdi evden dışarı çıkamıyorum hiç bir yere gitmek istemiyorum.

Hiç birşey canım yapmak istemiyor yeri geliyor kimseyle konuşmuyorum bile hep mutsuzum ve eşim ilk defa bana çok degiştigimi hiç mutlu olmadıgımı bu durumun ondanmı başka bir durumdan mı kaynaklandığını sordu benim eski halimi çok özlediğini onunla konuşan dertleşen şakalasan eşinin nereye gittiğini sordu.

Buna çok üzüldüm piskologada gidiyorum terapide alıyorum ama aşamıyorum eski yaşam enerjim gelmiyor geri mutsuzum.. :110:

Herhangi bir tavsiyeniz varsa dinlemeye hazırım.

Öncelikle geçmiş olsun . Hastalığının farkındasın ve değişmek istiyorsun en önemlisi de bu . Eşinin sana destek olması , Senin de iyileşmek için caba göstermen gerekiyor. .D.R. elinde de maalesef sihirli değnek yok . Öncelikle senin çaba göstermen gerekiyor. İyileşeceğine inan , kendine güven . Yarın değil şimdi kalk ve bir şeyler yap. Eminin buraya konu oluşturacak çaban varsa ,dışarı çıkamaya, dans etmeye de gücün vardır.

Slm kızlar bu anlatacaklarım beni çok üzdü yargılamadan dinlemenizi rica ederim.Eskiden eşimle sürekli dışarı çıkan gezen eğlenen biriydim ama bu hastalık (sanırım psikolojik olarak ta) benim hayatımı tamamen ele geçirdi evden dışarı çıkamıyorum hiç bir yere gitmek istemiyorum.

Hiç birşey canım yapmak istemiyor yeri geliyor kimseyle konuşmuyorum bile hep mutsuzum ve eşim ilk defa bana çok degiştigimi hiç mutlu olmadıgımı bu durumun ondanmı başka bir durumdan mı kaynaklandığını sordu benim eski halimi çok özlediğini onunla konuşan dertleşen şakalasan eşinin nereye gittiğini sordu.

Buna çok üzüldüm piskologada gidiyorum terapide alıyorum ama aşamıyorum eski yaşam enerjim gelmiyor geri mutsuzum.. :110:

Seni tedavi edecek beş madde biliyorum özelden yazayım mı?...

Eğer müslümansan namaz kıl insan ozaman çok huzurlu oluyo aynı şeyi bende yaşadım şuan çok şükür halime şimdide evde duramıyorum

Back
X