esimin memleketinde kaliciyiz artik:(

Shalini

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
3.646
4.274
333
merhabalar hepinize. esimin gorevde yukselme sinavi vardi ve cok iyi gecmisti. hatta iyi bir puan almisti. bu aksam mulakata hak kazanamdigini ogrendik. o kadar umitliydik ki.. onlarda osym sistemi gibi degil, ilk olarak sadece puan aciklaniyor. siralama kesinlikle aciklanmiyor. mulakata hak kazananlarin ismi aciklaniyor sadece. simdi ulkedeki adaletsizlige, sistemdeki bozukluklara girersem siyaset yapmis olur ve banlanirim muhtemelen. sonuc olarak esimin memleketinde kaldik. cogu zaman gormek istemedigim es ailesi ile ayni sehirde yasamaya devam... cok ama cok kotuyum:(

merhabalar hepinize. esimin gorevde yukselme sinavi vardi ve cok iyi gecmisti. hatta iyi bir puan almisti. bu aksam mulakata hak kazanamdigini ogrendik. o kadar umitliydik ki.. onlarda osym sistemi gibi degil, ilk olarak sadece puan aciklaniyor. siralama kesinlikle aciklanmiyor. mulakata hak kazananlarin ismi aciklaniyor sadece. simdi ulkedeki adaletsizlige, sistemdeki bozukluklara girersem siyaset yapmis olur ve banlanirim muhtemelen. sonuc olarak esimin memleketinde kaldik. cogu zaman gormek istemedigim es ailesi ile ayni sehirde yasamaya devam... cok ama cok kotuyum:KK43:
Hakkınızda hayırlısı olsun, sınırları cizerseniz sorun olmaz. Hangi şehir bu arada

Allah'a havale edeceğimiz öyle çok şey birikti ki öyle çok kişinin hakkını yediler ki küfür de beddua da az

Önemli olan sınırları iyi belirlemek. Eşin ayarı kuramıyorsa, veya sınırlarınızı çizmeyi bilmezseniz şehir fark etmez huzurunuzu kaçırırlar.
ben sinirlarimi ne kadar belirlesem de esim belirlemedikten sonra, ailesine karsi dik duramadiktan sonra benim koymus oldugum sinirlar yarim kaliyor malesef

Allah'a havale edeceğimiz öyle çok şey birikti ki öyle çok kişinin hakkını yediler ki küfür de beddua da az
esim gece gunduz demeden calisti. yillik iznini bu sinava calismak icin kullandi. sabah 7 den aksam 8 lere kadar kutuphanede calisti.iyi bir puan aldi ama sonuc :mulakata kkalamadi.sinava 3000 kisi giriyor ama siralama yok sadece puan ve mulakata hak kazanip kazanmadigi. hos mulakata girseydi de torpilimiz olmadigi icin yine elenirdi ama iste bir umit demistim

Eşinizin ailesi problemli sanırım mesafe koyamaz mısınız problem mi çıkartıyorlar? Başka ilde olsanız gelip aylarca da kalabilirler önemli olan mesafe koymak bence.

bulundugumuz sehirden 10 saat uzaklikta olan bir yerde olsaydik ornegin her hafta sonu veya 10 gunde bir onlari gormek zorunda kalmazdim
Haklısnız ama sizin adınıza üzüldüm. Ama sorun çıkaran eş ailesi telefon marifeti ile de bu işi beceriyor. Aralarında binlerce km bulunan çok yakın arkadaşım kayın ailesi ile arasındaki sorunlar yüzünden boşanıyor kuzum lohusalığını berbat ettiler. Siz kv kp ile gidip gelmelerinizi azaltamaz mısınız

ben sinirlarimi ne kadar belirlesem de esim belirlemedikten sonra, ailesine karsi dik duramadiktan sonra benim koymus oldugum sinirlar yarim kaliyor malesef
Sorununuz ailesi ile değil eşinizle.
Siz fizana da gitseniz ailesinden kurtulacağınızı sanmayın bu sefer gelir aylarca sizinle kalırlar eş böyle aileci olduktan sonra tatlı gelir gelin evi hizmetleri onlara

esim gece gunduz demeden calisti. yillik iznini bu sinava calismak icin kullandi. sabah 7 den aksam 8 lere kadar kutuphanede calisti.iyi bir puan aldi ama sonuc :mulakata kkalamadi.sinava 3000 kisi giriyor ama siralama yok sadece puan ve mulakata hak kazanip kazanmadigi. hos mulakata girseydi de torpilimiz olmadigi icin yine elenirdi ama iste bir umit demistim
Ulkede herzaman torpil vardi ve hep var olacak.

Merhaba bir yorumda 10 saat uzaklıkta olsaydık onları hep görmek zorunda kalmazdım demişsiniz. Doğru ancak bu seferde oğlumun evine geliyorum diye 3 ay sizin evde kalabilme ihtimali var bu seferde. Eşinizle araniz iyiyse tek problem ailesi ise sabretmekten başka yol kalmıyor 😐

Back
X