Esimin mesaj aciklamasi

BenSen99

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
25
0
6
35
Almanya
Kizlar biraz önce ablam aradi esim yanlislikla mesaj yollamis mesajda yazan ise söyle: Merhaba, seni kirmak istemedim lütfen yapma.
Sonrada geri yazmis..abla kusura bakma yanlis oldu diye.ablam tartistinizmi diye sordu ben yooo gayet iyiyiz ben bi arayip sorayim dedim.esimi aradim ve dediki arkadasim yolladi msji benim bedavam var diye.bende hmm peki dedim calisiyordu birazdan ariyacagim seni dedi.simdide aklima düstü madem arkadasi yazdi neden altina ismini yazmadi sonucta numara benim esimin??siz olsaniz ne düsünürdünüz.asla süphelenmiyorum ama sizin fikirlerinize ihtiyacim var suan cok sagolun simdiden

zamanında bana da o sitelere arkadaşım kayıt olmuş denmişti, olayı deşince arkadaşın olmadığı çıkmıştı. Hiç beklemediğim biriydi oysaki.

Ben sizin yerinizde olsam çok hissettirmeden araştırırım. Arkadaşı yazsa ki bu zamanda kaldımı arkadaşın telefonundan yazmak falan ismini yazardı ben ahmet derdi örneğin. Bence biraz üzerinde durun zaten ummadığımız taşlar baş yarıyor

Kizlar biraz önce ablam aradi esim yanlislikla mesaj yollamis mesajda yazan ise söyle: Merhaba, seni kirmak istemedim lütfen yapma.
Sonrada geri yazmis..abla kusura bakma yanlis oldu diye.ablam tartistinizmi diye sordu ben yooo gayet iyiyiz ben bi arayip sorayim dedim.esimi aradim ve dediki arkadasim yolladi msji benim bedavam var diye.bende hmm peki dedim calisiyordu birazdan ariyacagim seni dedi.simdide aklima düstü madem arkadasi yazdi neden altina ismini yazmadi sonucta numara benim esimin??siz olsaniz ne düsünürdünüz.asla süphelenmiyorum ama sizin fikirlerinize ihtiyacim var suan cok sagolun simdiden

mrb;
eşinize güvenmeniz ne iyi..
ama dediğiniz gibi msj altına niye kendi adını yazmış bu biraz kafa karıştırıcı?
madem arıycakmış sizi bi arasın konuşun detaylı bakalım ne diyecek..

evli değilim ama sevgilimden bile şüphe ederim her zaman erkek milletinin ne yapacağı belli olmaz
kesinlikle ipin ucunu kaçırma derim ve yinede biraz dikkatli ol nolur nolmaz

Ya hemen kotu bisi dusunmemeye calis ve biraz kontrol altinda tut. Ve guzelce al karsina konus. Ama suclamadan haksiz duruma dusme sonra. Cunku biraz supeli bir durum. Telefon rehberinde ne isi var ? Veya is yerinde hangi arkadasi bu onun telinden yazan.. hem ne munasebet evli bir adamin telinden bir bayana belliki mesaj atmak.. allah boyle olaylarda biraz sasirtiyor sasirmis belliki yanlislikla ablana gitmis. Arkasini ara ama buyuk kavgalar koparma sakin olursan herseyi daha iyi ogrenirsin

Son düzenleme:

Asla suphelenmiyorsaniz bosverin gitsin ozaman neden kurcaliyorsunuz????

Bi de aslında şunu düşünün günlerdir okuduğumuz konulardan sonra size sormak istedim. Eğer o mesaj bir kadına gittiğse ne yaparsınız. Eğer sizde burda yazan(bazı kişiler) diğer aldatılmış yakalamış kişiler gibi aldatıldığınızı bilip affedicekseniz kesinlikle araştırmayın. Gururunuz kırılmasın, ama ben affetmem kesinlikle derseniz bu konuyu ona çok hissettirmeden irdeleyin. Altından çıkan şeyin size üzmemesi dileğiyle. Umarım olay göründüğü gibi değildir.

zamanında bana da o sitelere arkadaşım kayıt olmuş denmişti, olayı deşince arkadaşın olmadığı çıkmıştı. Hiç beklemediğim biriydi oysaki.

Ben sizin yerinizde olsam çok hissettirmeden araştırırım. Arkadaşı yazsa ki bu zamanda kaldımı arkadaşın telefonundan yazmak falan ismini yazardı ben ahmet derdi örneğin. Bence biraz üzerinde durun zaten ummadığımız taşlar baş yarıyor

:-( üzüldüm sizin adiniza..evet benide bu isim süphelendirdi zaten yoksa olabilir deyip gecerdim.arastiracagim ;-)
mrb;
eşinize güvenmeniz ne iyi..
ama dediğiniz gibi msj altına niye kendi adını yazmış bu biraz kafa karıştırıcı?
madem arıycakmış sizi bi arasın konuşun detaylı bakalım ne diyecek..

Evet cok güveniyorum ama bu is kafami karistirdi acikcasi..arasinda bi sorayim neden arkadasi kendi ismini yazmamis
ayrıca madem yabancı biri yazdı, numarayı telefon defterinden bulmazdı ki? doğrudan numarayı girerdi? anlatabiliyormuyum. yabancı biri ablanın numarasını/ ismini neden aratsn ki?

aklını bulandırmak istemem. ancak bunu da değerlendir.

Evet ya neden rehberde arasinki demi direk numarayi yazsin suan cok tuhaf oldum :-( degerlendircem mutlaka arasin bi merak ediyorum cevaplarini

:-( üzüldüm sizin adiniza..evet benide bu isim süphelendirdi zaten yoksa olabilir deyip gecerdim.arastiracagim ;-)

Evet cok güveniyorum ama bu is kafami karistirdi acikcasi..arasinda bi sorayim neden arkadasi kendi ismini yazmamis

Evet ya neden rehberde arasinki demi direk numarayi yazsin suan cok tuhaf oldum :-( degerlendircem mutlaka arasin bi merak ediyorum cevaplarini

kaç yıllık evlisiniz öncesinde tanışıyormuydunuz bilemiyorum ama iyi ölçüp biçip o şekilde sorularınızı seçip sorun..
bol şans sonu hayır olsun

Mesajı arkadaşı yollamış olsa dediğiniz gibi ismini mesajın altına yazardı.

bence fena dolanmış. o kadar basit bir açıklamayı ben olsam yemezdim altında birşey arardım kesin. :( illa sevgilisi olmak zorunda değil ama bence reddederken kırmış olduğunu düşündüğü birine yazılmışbu msj

ARkadaşı daha önce de msj atmış olabilir kendini tekrar tekrar tanıtmasinın manası yok ama numarayı ezberden girer öyle olsa ablanın nosunu nerden bulacak? Akıllı telefon kullanıyorsa numarayı yazarken rehberden yazılan noya göre uygun kişileri bulur kısacası iki ucu pis değnek :) eşine çaktırmadan numarayı alsan arasan diyeceğim bu sefer ne diyeceksin... Eğer avea ise hattı internetten msj gönderdiği ve konuştuğu nolar görünüyor onu yapabilirsin ama önce o kişinin numarasını bilmen gerekiyor

evli değilim ama sevgilimden bile şüphe ederim her zaman erkek milletinin ne yapacağı belli olmaz
kesinlikle ipin ucunu kaçırma derim ve yinede biraz dikkatli ol nolur nolmaz

;-) dikkatli olcam bakalim ne cikacak
Ya hemen kotu bisi dusunmemeye calis ve biraz kontrol altinda tut. Ve guzelce al karsina konus. Ama suclamadan haksiz duruma dusme sonra. Cunku biraz supeli bir durum. Telefon rehberinde ne isi var ? Veya is yerinde hangi arkadasi bu onun telinden yazan.. hem ne munasebet evli bir adamin telinden bir bayana belliki mesaj atmak.. allah boyle olaylarda biraz sasirtiyor sasirmis belliki yanlislikla ablana gitmis. Arkasini ara ama buyuk kavgalar koparma sakin olursan herseyi daha iyi ogrenirsin

Evet konzscam mutlaka ilk basta olabilir dedim ama sonra düsününce soru isretleri olusmaya basladi
Asla suphelenmiyorsaniz bosverin gitsin ozaman neden kurcaliyorsunuz????

Aklimda soru olustu sonradan sonraya o yüzden
Bi de aslında şunu düşünün günlerdir okuduğumuz konulardan sonra size sormak istedim. Eğer o mesaj bir kadına gittiğse ne yaparsınız. Eğer sizde burda yazan(bazı kişiler) diğer aldatılmış yakalamış kişiler gibi aldatıldığınızı bilip affedicekseniz kesinlikle araştırmayın. Gururunuz kırılmasın, ama ben affetmem kesinlikle derseniz bu konuyu ona çok hissettirmeden irdeleyin. Altından çıkan şeyin size üzmemesi dileğiyle. Umarım olay göründüğü gibi değildir.

Eger birsey varsa gercekten büyük konusmayayim ama yüzüne bile bakmam agzimi bile yormam bunu oda biliyor emin olun affetmezdim

Ablanızın rehberde hangi isimle kayıtlı olduğuna bakın. Bir de o ismin altındaki ve üstündeki isimleri inceleyin. Tanımadığınız var mı bakın. Numarayı aklınızda tutun. Cep telefonu dökümünden sık sık aranıp mesaj çekilip çekilmediğini kontrol edin. Benim aklıma gelenler bunlar.

Eger birsey varsa gercekten büyük konusmayayim ama yüzüne bile bakmam agzimi bile yormam bunu oda biliyor emin olun affetmezdim

affetmezdim gururum önce gelir derseniz gerçekden araştırın, birde aniden şu arkadaşla yüzyüze gelmeyi dene bence. Allah içine ferahlık versin canım. İnşallah eşin doğru söylüyordur. Ben bir kadının aldatılmasından gerçekden çok inciniyorum. Rabbim kimseye yaşatmasın. Gerçi aldatanda biz kadınlarız aldatılanda.

Esinize bu olaya takilmis gibi davranmayin.. Sakin tepkisiz kalin.. Ve arastirin caktirmadan..

Madem arkadasi atmis rehberde neden gezinsin ki bizde atıyoruz başka telden elinizle noyu giriyoruz msji yazip yolluyoruz rehberde ne isi varmis..

Gunahini almim ama hic inandirici degil...

kardeş bişey sorcam sizin ablanız eşinizde hangi isimle kayıtlı ??

Merhaba, seni kirmak istemedim lütfen yapma.

1.si bu selamlaşma ile başladığı için ilk mesaj . Yani adını yazmaması tuhaf arkadaşının . İlerleyen mesajlaşmanın biri ablanıza yanlışlıkla gitse tamam da ... Bu değil .

2.si resmi bir mesaj .Arkadaşı sevgilisine gönderdiyse fazla resmi hem de . Yeni tanışılmış bir hava var mesajda . Yeni tanıştığı biri ile eşinizin telefonundan mesajlaşıyor mu bilemem
:26:

3.sü mutlaka tetikte ol. Eşine sorup , deşme . Sen deştikçe o öfke ile kapamaya çalışacaktır ya da gerçekten bir şey yoksa ona güvenmediğinizi düşenecektir bir ya da da eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmemek lazım bu konularda .

Araştırın . Tavrınızı değiştirmeyin ama eşinize.:34:

ben olsam fena halde şüphelenirdim..
artı ablan eşinin telinde ne olarak kayıtlı atıyorum ayşe mi rehberde ayşenin altında ki üstündeki isimlere bakmanda faydalı olabilir.

Back
X