- 30 Aralık 2015
- 32
- 30
- 3
- 33
Arkadaslar 2 yıllık evliyim 20yil yaşlandım desem inanır mısınız. Eşimle severek evlendik çok şükür hala da birbirimizin ağzına bakar hiç birbirimizi incitmeyiz bi tane de dünyalar tatlısı oğlumuz var 1 yaşında.. Fakat eşimin ailesi olacak Şahsiyetsiz insanlar yüzünden hiç huzurum yok dedikoduları hat safhada görgü edep desen sıfır ayrıca çok pintiler buna rağmen sırf eşim mutlu olsun diye annem babam dedim hep yanlarında oldum ama artık canıma tak etti evlendiğimiz günden beri borç ödüyoruz kayinbabam eşime sen al ben veririm diye nerelerden kimlerden borç istettiyse üstümüze kaldı 16 milyar kredi var yetmez gibi adi adam oğluma aldığı beşiğin parasini ödememış dün eşime mesaj geldi borç avukatlık oldu diye öyle öğrendik ya artık sabrim kalmadı o kadarda arsizlarki her lafımi yutuyorlar yine yüzsuzce yüzüme bakıyorlar eşim de saygı adı altında tüm bu olanlara sessiz kalıyor aslında beni birazda bu delirtiyor kaynanam deseniz içten pazarlikli sıkışinca ağlar tansiyon filn hastanelik eder kendini zorla.. şimdi borç tepemizde onlar ise keyfinde ya bide utanmadan daha elimiz sıkışık dediğimde az gez az ye diyorlar ben evlendiginden beri üstüme tişört almış insan değilim gezme desen onuda çocuktan fırsat bulup yapamam ya cildircam yaaaa ;(
el insaf hakkımı asla helal etmiyorum onlara umarım yasattiklarini fazlasıyla yaşarlar Allah'a havale ediyorum O görüyor olanları.