Esimın neden hep ilgisini çekiyor bu kadınlar.

atalente35

Tam bir hanımefendi..
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2018
1.048
1.916
63
Daha önceki konularımda da buna benzer şeylerden bahsetmiştim.ve yine aynı mevzu sanırım konuşmazsam ilerleyecek bu.whatsapta 2 numara vardı pis işler yapan kadınların.engellenen kişilerdeydi bunlar ben engelleri kaldırmıştım yazarlar bana denk gelir diye yazmadılar.tahminim 3 gün önce tekrar yeltenmiş bu bi numara daha yine engellemiş bu başka neyse numaraya yazdım dedi canim yok yazmamış gelmemiş bana.(çok utanıyorum resmen bana yapilan saygisizlik)bide ben tedavi görüyorum moral lazim zaten üzgünüm bide üstüne tekrar aynı şey geçen sefer sormak istemedim tekrarlarsa soylerim diye ve tekrarladı sizce napmaliyim kadına inanıp eşime belli etmemlimiyim.yoksa hesap sormalimiyi.konuyu eşime acarsam kavga edicez ve cock denemesi yapacağız şu sıra aramamiz kötü olduğu için bu şansı kaybedebiliriz sizce nasıl yapayım bunu ona açmaktan utanıyorum sanki ben yapmışım gibi tabi bana vereceği tepkide arsızca olacak eminim sen beni takipmi ediyosun falan diye.

farkindayim ama her isteyine karsilik veriyorum zaten bu hep boylemi gidecek cok korkuyorum.

Özel olacak ama. Nasıl desem bilemedim. Yatak odanızda herhangi bir sorun varmı yani birbirinizi tatmin ediyormusunuz. Normalde böyle işlere kalkışan kusura bakmayın ama Demek zorunda hissediyorum bu şahıslar ya isteksiz eş. Yada gerçekten huyunda var ne yapsam ne etsen. Onu en iyi tanıyan sizsiniz. Eğer sizde bir sorun değilse eşinize bence kavga etmek yerine ya bir doktora git görün çünkü normal değil bu davranışlar yanlış yoldasın. Baktınız olmuyor. Laf atın yanında yatmayın bana gerek yok gibisinden sen zaten neyse deyip yanından ayrılın o gelsin sorsun. Çünkü eşiniz üzerine de kendini haklı bulup üste çıkan kişi sen beni mi takip ediyorsun lar. Tabikide eşinizi takip edeceksiniz

Bence çok iyi hafta 3u buluyor ki daha 1 buçuk yıl olmadık yeniyiz şimdiden böyleysee..sanırım çocuktan vazgeçmeliyim.

Ben olayı anlayamadım. Eşiniz başka kadınlarla mı yazışıyor?

Bence çocuk için acele etmeyin,eşiniz pek tekin gelmedi bana

Bence çok iyi hafta 3u buluyor ki daha 1 buçuk yıl olmadık yeniyiz şimdiden böyleysee..sanırım çocuktan vazgeçmeliyim.
Bencede vazgeçin. Haftada 3 normal Ama ateşi olan bir erkek içinde az çok afedersiniz çünkü tanidigim biri var resmen bikiyor 1 gün oluyor bir gün olmuyor ve düzenli olarak ve düşün bu bile yetmiyor. Sosyal medyada başka bayanlarla sadece mesajlasiyor düşün diyor gitsin kimle oluyorsa olsun yeterki yeter. Bu kadar da olmaz. Olunmaz.

Ay anlamıyorum bu kadınları o işi yapan ne ya eşiniz de o işi yapan biri k.b ama masum lastirmayin konuyu erkek milleti olmasa o yola zorla dusurulenlerde olmaz . Bu işi yapan erkek adam oluyor niyeyse .kadın o. Oluyor asıl o. Erkek milleti kadınlar değil .yaptıysa eşinizi masum biri gibi değilde senin ilerde kızın olacak ah aldıysan vebalini kızım ödeyecek de bak bir daha kalkisirmi .sinir oluyorum ya

Adam seni aldatıyo
Sen çocuk mu istiyosun bide bu adamdan

Ya çocuk şansımı kaybetmeyeyim diye bu adamdan çocuk sahibi olursanız ve sonra sizi gerçekten aldattığını öğrenirseniz?

Eskort numarasını kaydetmek hiç masum bir şey değil. Bu da bir tür aldatma yeltenmesi.

Çocuk sahibi olmadan önce bunu iyi tartın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…