• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin odunluğu

kendini paralama okadar çok.ben bilmem ki ben yapamam ki canım nasıl olcak bana göster ben bilmiyorum de gec kenara otur azcık pohpohla sen olmasan ben bu işi yapamazdım falan de yoksa başka türlü ikna edemezsin süper woman olmuşsun her işe erkek gibi sen atlarsan adamda yapmaz tabi nasıl olsa yapan var diye.

nedir bu kadınların herşey mükemmel olsun diye kendilerini paralamaları..bizler kadınız nariniz her işin hakkından gel(e)meyiz demi ama...
bilmem diyen yorulmazmış azcık taktik yap kocana karşı.

ayyy kızlar eşimin bu sorumsuzluğu ilgisizliği odunluğu beni öldürecek yaaaa.bıktım artık .hele benden sürekli para istemesi beni deli ediyo of allahım off neydi günahım diyorum artık.bugün hastaneye gittik orda herkesin kocası peşinde benimkide 7 köyün ağasıya gitti kafeteryaya oturdu ben koşturuyorum ordan oraya sinir .işimiz bitti geliyoruz bi surat bi surat noldu dedim başım ağrıyo yoruldum demezmi ayyy boğasım geldi .atsam atılmaz satsam kimse almaz napcam ben ya:2:

amannnnnnn takma hepsi öyle.15 gün önce ameliyat oldum.ameliyattan önce her şeyimi kendim hallettim.yatış işlemimi kendim yaptım.ameliyatımı kendim oldum,sadece arkadaşım vardı.eşim işi vardı gelmedi.sadece hastaneye getirdi,götürdü sağolsun ne diyelim.benimkinde hastane fobisi var:1:

babannemin bu konuyla ilgili çok meşhur bi lafı vardır: 'amaaan hayırlı bişey olsalar adları gonca olurdu.koca işte insanın kocatırlar..':ssz::ssz::ssz:

amannnnnnn takma hepsi öyle.15 gün önce ameliyat oldum.ameliyattan önce her şeyimi kendim hallettim.yatış işlemimi kendim yaptım.ameliyatımı kendim oldum,sadece arkadaşım vardı.eşim işi vardı gelmedi.sadece hastaneye getirdi,götürdü sağolsun ne diyelim.benimkinde hastane fobisi var:1:

aaaa o nası fobi kııııs..ee sen doğumuda yapsan gelmicekmi bu adam..ben artık şiddet uygulucam karar verdim,dün gece kulağını baya çektim..anasından yemediiği sopayı benden yicek sonunda haaa:ssz:ay kuzum hiçte ses çıkarmıyo biliyonmu..mülayim olsun die dua ettimdide odun olsun demedim kııı:27:

:1::1:canım benim güldürdün beni demekki sadece odun bende değilmiş.seninki giyiniyomuş yine iyi benimki onuda bilmez alırsam giyer almazsam gezer durur öyle

:9::9::9::9:

Allah senin iyiliğini versin yaaa.
Güldürdün beni.
Kıyafetini de mi sen alıyorsun.
Hakkında hayırlısı..

benim babamda böyleydi annemde 5tane fıtık var simdi annem artık erkek gibi atılmıyor herseye geride beklıyor yapamıyor boyle olunca roller degisti babam camasır asıp evi süpürüyor aramızda iş bolumu yaptık e halıyle 3 ogun mukellef sofra ıstıyorsa mecbur yapacak:)) ınsan psıkolojisi boyledir ne kadar odun olmasa bile önde herseyi yapan biri kosturuyorsa parazit olmaya baslar ınsan hele birde odunsa daha beter:) kendinize acıyın annem simdi fıtıklarıyla ugrasıyor.Bende baya bir ders alıyorum onları gözlemleyerek:49: hele babam bir çivi çakmak için 6ay inletirdi bizi simdi ise annem kırık dökük kirli bırakıyor yırtmıyor kendini o yırtınıyor yapıyor bu sefer:) annem saglıgında oldu iş işten gecti tabi

aaaa o nası fobi kııııs..ee sen doğumuda yapsan gelmicekmi bu adam..ben artık şiddet uygulucam karar verdim,dün gece kulağını baya çektim..anasından yemediiği sopayı benden yicek sonunda haaa:ssz:ay kuzum hiçte ses çıkarmıyo biliyonmu..mülayim olsun die dua ettimdide odun olsun demedim kııı:27:

benim eşimin seneler önce bir arkadaşı aynı benim ameliyattan olmuştu.arkadaşlarıyla geçmiş olsuna gidiyıorlar,arkadaşını görünce şakkk düşüp bayılıyor,tabii hastayı bırakıp onunla ilgilenmişler:1:allahtan beni görünce de bayılmadı ama ramak kaldı,hemen çıktı yanımdan.5 gün şişlerim inene kadar yüzüme bakamadı:1:

allah tarafından 2 doğumumda da yanımda değildi.bebekler doğduktan sonra yetişebildi:9:

benim eşimin seneler önce bir arkadaşı aynı benim ameliyattan olmuştu.arkadaşlarıyla geçmiş olsuna gidiyıorlar,arkadaşını görünce şakkk düşüp bayılıyor,tabii hastayı bırakıp onunla ilgilenmişler:1:allahtan beni görünce de bayılmadı ama ramak kaldı,hemen çıktı yanımdan.5 gün şişlerim inene kadar yüzüme bakamadı:1:

allah tarafından 2 doğumumda da yanımda değildi.bebekler doğduktan sonra yetişebildi:9:

:1::1: ay öylesinide hiç duymamıştım ayol:ssz::ssz: annen sana yakınmı..bari o yardım eder.ben şimdi 2.ye doğurursam o kalıcak yanımda canm kocacım:16:burun ameliyatı oldu sanırsam :34: hem burun hem göğüs olcem diyom ondada sen kal yanımda..adam beni ohalde görüp soğumaz inş....:31::31::37::37::37:

yoruldum dediğinde ay tansiyonum düştü koşturmaktan galiba diyip atsaydın kendini yere:1::1::1:
Eşinin suratının halini gerçekten o zaman görmek isterdim...Azda o koştursun di mi:52::52::52:

kendini paralama okadar çok.ben bilmem ki ben yapamam ki canım nasıl olcak bana göster ben bilmiyorum de gec kenara otur azcık pohpohla sen olmasan ben bu işi yapamazdım falan de yoksa başka türlü ikna edemezsin süper woman olmuşsun her işe erkek gibi sen atlarsan adamda yapmaz tabi nasıl olsa yapan var diye.

nedir bu kadınların herşey mükemmel olsun diye kendilerini paralamaları..bizler kadınız nariniz her işin hakkından gel(e)meyiz demi ama...

Benim taktiğim:1:
Bir gün hastahaneye gittik kız kardeşini getirdik sanırım benimki oturdu ben yok sıra al yok bilmem ne kosturuyorum.Neyse kızın iğnesini yaptırdım en son çıktım bir yerde oturdum 1 saat sesimi çıkarmadım:1::1:Aramış beni zavallım baya en son açtım telini kayboldum ben hastahanede bıraktın herseyı bana diye masum masum konuşuyorum o gün bu gündür nişanlımla bir yere gittiğimizde oturtuyor bir yere beni aman askım kaybolursun sen otur ben halledip gelicem diyor:1::1: hee kaybolurum ben 0-5 yaş zekasına sahibim ya:1::1:

Her koca farklı şekillerde de olsa aynı aslında tembellik genlerinde var anneleri öyle yetiştiriyor çünkü aman oğlum canım oğlum sen otur ben yaparım, ben getiririm oğlum. Bir kere anneler erkek çocuklarına da sorumluluk vermeli. Biz kız çocuğu yardım edip annesiyle sofra kuruyorsa erkek çocukta kurmalı tabak çanak taşımalı, markete alışverişe gönderilmeli, hastaneye gittiğinde annesiyle hadi oğlum bana sıra numarası al, kaydımı yaptır ben ayakta durmayayım gibi yaparak alıştırmalı ki büyüyünce tembel olmasın eşine yardım etsin. Benim eşim sağolsun hastaneye gittiğimizde benimle sıraya girer nüfus cüzdanımı falan ben göstericem ama o yine de yanımda olur. Doktora girerken yanımda girer illa kadın doktoruna bile. Markete gider alışvriş yapar eve hiç gocunmaz bunlardan. Tabi arada parada ister olabilir yani bozuk para olmaz alacağı şeyde küçük birşeydir bozuğun var mı der ama her zamanda para istemez. Ama gel gör ki ev işlerinde ben çaıştığım halde yardım etmez hep bilgisayar başında ne zaman oflar puflarım söylerim o zaman yardım eder ee söylemiyorsun ki der bir de bana ama yaptığı 5 dk sonra yine gider oturur yerine hadi yardım etmiyor da ben herşeyi bitiriyorm oturuyorum birşey yiyor mutfağa bile götürmüyor olduğu yere bırakıyor yada tezgah darmadağınık, çoraplar falan herşey her yerde oluyor yani bunlar.

Bu arkadaşın yazdıklarına tamamen katılıyorum aynen böyle yapmalısın canım sen alıştırmışsın sanırım eşini rahata :31: inan bana beceriksizler daha kıymetli oluyor:40:

İlk evlendiğimizde eşimle markete giderdik. Beyefendinin incileri dökülecek ya, poşetleri arabaya kadar ben taşırdım. (İnsan utanır)
Madem yardımın dokunmayacak, alacaklarıma müdahale ediyor yani yardımı bırakın bir kenara, niye geliyorsun benimle.
Bir gün yine marketten çıktık benim elimde bir sürü poşet o telefonda konuşuyor.
Tepem attı, herkesin ortasında poşetleri elimden bıraktım yürümeye devam ettim.
Nooldu diye koşturuyor peşimden, yoruldum valla bişey olduğu yok dedim :51: gitti topladı poşetleri geldi arabaya.
Yapmayın, yapamayın, nazlanın, bu kadar elimden geliyor deyin. Bir şey yaparken yanlış yapın bilerek. Hızlıca değil ağır ağır halledin işleri...
Yola gelecek eninde sonunda. gelmiyorsa da paşa gönlü bilir..:34:

zor bir durum... ortada madem çocuk var.. boşanmak hiç kolay değil... ama eğer ekonomik özgürlüğünüz varsa.... boşanma fikri aklınızın bir köşesinde durmalı... giden ömürden gidiyor çünkü... insan 7 sinde neyse 70inde o oluyor genelde... baktın hiç değişmiyor.. seni üzmeye sürekli devam ediyor... yollar ayrılabilir.... inşallah düzelir yine de... genelde fedakarlık hep kadınlarda bizim toplumumuzda.... ALLAH imseyi hayırsız eşle imtihan etmesin... olana da sabır ver ferah yollar göstersin.. ne diyeyim... anladım ki DEVEYE DİKEN.... sözü doğru.... biz kadınlar olarak arsız olsak biraz... kaçsak filan.. belki akılları başlarına gelirmiki.....

ayyyyyyyyyy ayyynı benmki gelde boğma ya:52::52:hastaneye gitmek istemiyooomdoktor yüzü görmek istemiyooom hep beni ugraştırıyosuuun lem benmi yaptım bebeği babamin evinden getirmedimya çeyizimde didim:ssz:bu erkeklere yardım etmicen..çalışıp ev almaya yardımcı olem dedim anam benmki kendine yiyip içmeye giyinmeye başladı..allahtan işe girmemişim..şimdi ben ona borç takıyorum.hep bana hep bana diyorum..o doktora giderken surat yapsada moralimi bozmuyorum.yanımda durucaksın burda oturucaksın sen götürüceksin..diyorum götrmüyomusun mecbur değilim kendimde giderim ama bi geliyim fitil fitil getiririm çamaşırlarını kendin katlar ütülersin didim olar didi:ssz::ssz:artık bana naz yapamıyor ben yapooorum:ssz:arada emri vaki yapıcaksın adamın keyfine bıraktınmıydı anası gibi peşinde dolanırsın kuşum:3::3:

ayy ilahi güldüm vallahi.bravo harika mükemmel fevkaledenin fevkinde.daha ne diyeyimki.:9:

canlarım benim günaydın.haftasonu okuyamadım yazılanları bugün işdeyim çok doğru yazılanlar ya.demekki erkeklerin huyları bu.bende herşeye kendim atladım herşey iyi olsun diye çünkü tek başına markete gönder eşimi nerde en kötüsü en ucuzu var onları alır gelir bende sinir olurum en iyisi kendim yapmak derim.alıştırdım böyle.sizin taktikleri uygulayım arkadaşlar biraz pohpohlayım birazda ben bilmemki yapıyım.ama hastanede kaybolma fikrine bayıldımda benim kaybolduğuma inanmaz kocam kendi kaybolur bi yer bildiği yok çünkü:1::1: neyse annemde o çocukların hatrına o kocayı çekeceksin der doğru galiba.

Her koca farklı şekillerde de olsa aynı aslında tembellik genlerinde var anneleri öyle yetiştiriyor çünkü aman oğlum canım oğlum sen otur ben yaparım, ben getiririm oğlum. Bir kere anneler erkek çocuklarına da sorumluluk vermeli. Biz kız çocuğu yardım edip annesiyle sofra kuruyorsa erkek çocukta kurmalı tabak çanak taşımalı, markete alışverişe gönderilmeli, hastaneye gittiğinde annesiyle hadi oğlum bana sıra numarası al, kaydımı yaptır ben ayakta durmayayım gibi yaparak alıştırmalı ki büyüyünce tembel olmasın eşine yardım etsin..

Kesinlikle katılıyorum..
Bir kız çocuğunu bile abisinin ya da erkek kardeşinin emrine doğurmuşlar gibi davranıyor bazı ebeveynler malesef.

Bu yüzden ''otur kızım,ayıp kızım, aslan oğlum'' diye büyütüldükleri için bu sorunlar yaşanıyor..

Bunları gördükçe üzülüyorum.

Artık ders kitaplarında bu farkların ortadan kaldırılması için konular olacakmış.

Anneler çok iş düşüyor çok.

Her koca farklı şekillerde de olsa aynı aslında tembellik genlerinde var anneleri öyle yetiştiriyor çünkü aman oğlum canım oğlum sen otur ben yaparım, ben getiririm oğlum. Bir kere anneler erkek çocuklarına da sorumluluk vermeli. Biz kız çocuğu yardım edip annesiyle sofra kuruyorsa erkek çocukta kurmalı tabak çanak taşımalı, markete alışverişe gönderilmeli, hastaneye gittiğinde annesiyle hadi oğlum bana sıra numarası al, kaydımı yaptır ben ayakta durmayayım gibi yaparak alıştırmalı ki büyüyünce tembel olmasın eşine yardım etsin. Benim eşim sağolsun hastaneye gittiğimizde benimle sıraya girer nüfus cüzdanımı falan ben göstericem ama o yine de yanımda olur. Doktora girerken yanımda girer illa kadın doktoruna bile. Markete gider alışvriş yapar eve hiç gocunmaz bunlardan. Tabi arada parada ister olabilir yani bozuk para olmaz alacağı şeyde küçük birşeydir bozuğun var mı der ama her zamanda para istemez. Ama gel gör ki ev işlerinde ben çaıştığım halde yardım etmez hep bilgisayar başında ne zaman oflar puflarım söylerim o zaman yardım eder ee söylemiyorsun ki der bir de bana ama yaptığı 5 dk sonra yine gider oturur yerine hadi yardım etmiyor da ben herşeyi bitiriyorm oturuyorum birşey yiyor mutfağa bile götürmüyor olduğu yere bırakıyor yada tezgah darmadağınık, çoraplar falan herşey her yerde oluyor yani bunlar.

+1!!
Birakin onlar ugrassin kizlar!

Mustakbel kayinvalidem ile bi dialogumuz boyle gecti:
Kv: - "Kizim ogluma cok iyi baktim sonra sira sende :)"
Ben - Niye ben bakicam, o bana baksin
Kv: - Yemek yapmayi ogretecem ben sana
Ben: - "X" biliyor ki yemek yapmayi
Kv: - Tamamda cok farkli
Ben: - Neden farkli? Bende calisacam onun gibi, madem ben yardimci oluyorum eve para girebilmesi icin, oda bana ev islerine yardimci olacak. Zaten biz anlastik, yemekler ondan, temizlik benden :)))
Kv: (guluyor) Ahhhh eskiden boylemiydi kadinlar
Ben: Durumlar sagolsun, boyle olduk napak valide" dedim, gulduk.

Tipik turk annesi iste... Sakin taviz vermeyin su erkek milletine.

Back
X