- 20 Mayıs 2023
- 2.512
- 3.676
- 53
- 29
- Konu Sahibi bilinmeyennumara11111
Eşiniz çok tehlikeli bu durumda boşanma davası açıp uzaklaştırma kararı çıkarmanız gerekiyor. Sizin yerinizde bir başkası olsa bir saat bile durmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki polisi arayacaksınız baska nr yapacaksınızbirkaç gün sonra 1 yıllık evli olacağım.Eşim ailesine bağımlı ve çabuk öfkelenen biri. Evlenmeden önce ağzından bir kez küfür duymamışken evlendikten sonra trafikte işte sinirlendiği birine ve hatta artık bana küfürler etmeye başladı. Öfkelenince sinir krizi geçiriyor gibi bağırıyor ağlıyor etrafı yumrukluyor, dağıtıyor. Bikaç kere kolumu, iki kez de boğazımı sıktı. Evi terk ettim. 1.5 ay annemde kaldım. Özür diledi yapmayacağım dedi. 2,5 ay iyiyken bu sabah yine başa döndü. Sabah beni erken uyandır dedi, uykusu ağır kaldırdım kalkmayınca vücuduna suratına dokundum. Hadi hadi diyerek. Bana nasıl tokat atarsın ahlaksız terbiyesiz diyerek boynumdan yataga yatırıp yastıkla kafama bastırdı. Seni öldürürüm elimde kalırsın diyerek. Ben ne yapacağımı bilmiyorum ve kendime saygımı yitiriyorum burada kaldıkça
Böyle evliliklerde olmazsa olmazdır çocukSanırım çocuk yapılmış, kocaman çift çizgi gördüm mesajlarında.
Siz bu adamdan biran önce kurtulmaya bakinbirkaç gün sonra 1 yıllık evli olacağım.Eşim ailesine bağımlı ve çabuk öfkelenen biri. Evlenmeden önce ağzından bir kez küfür duymamışken evlendikten sonra trafikte işte sinirlendiği birine ve hatta artık bana küfürler etmeye başladı. Öfkelenince sinir krizi geçiriyor gibi bağırıyor ağlıyor etrafı yumrukluyor, dağıtıyor. Bikaç kere kolumu, iki kez de boğazımı sıktı. Evi terk ettim. 1.5 ay annemde kaldım. Özür diledi yapmayacağım dedi. 2,5 ay iyiyken bu sabah yine başa döndü. Sabah beni erken uyandır dedi, uykusu ağır kaldırdım kalkmayınca vücuduna suratına dokundum. Hadi hadi diyerek. Bana nasıl tokat atarsın ahlaksız terbiyesiz diyerek boynumdan yataga yatırıp yastıkla kafama bastırdı. Seni öldürürüm elimde kalırsın diyerek. Ben ne yapacağımı bilmiyorum ve kendime saygımı yitiriyorum burada kaldıkça
Susar mısın bebiş bekliyor şu an.