Esimin piknik olayi

olay sadece benim eşim değil ki ,erkek cinsinin yaradılışını bilmiyor gibi konuşuyorsunuz:halay:
Erkek kadin fark etmez her insanda nefis vardir nefsine yenilecegini gozleriyle orada oynayan kadinlari suzecegini dusundugunuz biriyle ayni hayati paylasmak zor olsa gerek. Kolayliklar dilerim.

Erkek kadin fark etmez her insanda nefis vardir nefsine yenilecegini gozleriyle orada oynayan kadinlari suzecegini dusundugunuz biriyle ayni hayati paylasmak zor olsa gerek. Kolayliklar dilerim.
teşekkür ederim ,düşmanımın dahi bu durumda kalmasını istemem cidden ...

Kisisel bir yaklaşım bu tür durumlar. Genelleyemeyiz. Bana göre cok ters olan baskasina göre cok siradan ve normal olabilir. Saygı duymak lazim. Bence yine de öfkenize yenik düşüp esinize bagirip cagirmayin kizmayin. Guzellikle konuşun. Rahatsiz oldugunuzu belirtin. Sahsen ben cok rahatsiz olurdum bu durrumdan

Aşırıya kaçmayıp güzel bu şekilde konuşsaydınız ıyi olurdu, kızmayın uyarın. ben olsam bende uyarırım eşime diyorum zaten erkek arkadaşlarınla kafeye git dolaş sıkıntı değil ama tabi ortamda bayan varsa çokta gerek yok gitmesine yani zaten kendisi evlendik evleneli hergün işten eve geliyo daha dışarı çıktığını görmedim ben desem bile o yanimda olmak istedi. nebiliyim sonuçta senin hayat arkadaşın seninle birlikte bu yolda o yüzden karşılıklı anlayışla çözülür hersey. Bi örnek vereyim eşimde çalışıyo kadın erkek arkadaşları elbette var. Gecenlerde bayan iş arkadasi aradı ankara da bi adres sordu pek bilmediği icin eşim düzgünce anlattı baktım daha uzatiyo aldım bi kere de ben tarif ettim uzatmadı kapattı arkadaş olsun içlî dışlı olmaya gerek yok kimsenin içini bilemezsin ben ne insanlar gördüm evli bekar farketmiyo....

Iste bakin anlayisiniz bu kadar kit iste. Kimse esler calismasin sokaga cikmasin demiyor. Kimse eglenmesinler 'nefes' almasinlar demiyor. Soylenen seyleri carpitmaya ne kadar meraklisiniz. Tabiki kendi yanlarinda esleri olmadan da eglenecekler aktiviteler yapacaklar. Ama herseyin bir olcusu bir dengesi vardir. Siz esinizin baska bayanlarla piknige gidip oyun havasina dalmasindan rahatsiz olmayabilirsiniz bu sizin yasam tarsiniza uygun olabilir ama yasam tarsi bu yonde olmayan ve boyle seylerden rahatsiz olan insanlari direkt kezban diye yaftalamak kusura bakmayin ama bakis acinizda bir sorun oldugunu gosterir. Siz bu konuda rahat biri olabilirsiniz bu konudaki deger ve olculeriniz farkli olabilir herkes sizin gibi dusunmek zorunda degil ve sizin gibi dusunmeyenlere saygisizlik yapmaya hakkiniz yok. Benim esime gelincede ben git desemde kendi katilmaz oyle aktivitelere. Gayet guzelde elde tutabiliyorum o konuda sıkıntı yok rahat olun :KK66:

Eeeee sizde önceki mesajınızda eşlerini kıskanmayanlara ve böyle aktivitelere gönderenlere "mezhebiniz geniş" yaftasını yapıştırmışsınız. Laf size dokununca saygısızlık yapmayın ama siz laf sokunca kimse laf etmesin.

Ben artık kocişlerini diğer kadınlardan kıskanan, tüm kadınları potansiyel tehlike olarak gören kadınlardan illallah ettim. Yahu ben evlendim diye hayatımın her anını değiştirip eşime endeksleyemem ki.
Bende eşim olmadan işyeri aktivitelerine gider eğlenirim. Eşimde gidebilir asla kısıtlamam. Haaaa kızlarla takılmış beni boynuzlamış o zaman boşarsın olur biter.
Hayatımın hiç bir anını o kıza gülmüş, bu kadına merhaba demiş stresiyle yaşayamam ki. Beni aldatana kapı her zaman açıktır. Alır valizini çeker gider.

olay sadece benim eşim değil ki ,erkek cinsinin yaradılışını bilmiyor gibi konuşuyorsunuz:halay:

İşte kadınların kadınlara ettiği zulüm budur. Gene erkeği haklı çıkaracak gene karşıdaki kadını suçlayacak sebepler sıralandı. Erkek nefsine hakim olsun, eşine sadık olsun dedikçe "ama erkek cinsinin yaradılışı" deniyor.
Hayır efendim erkek cinsinin yaradılışı böyle değil. Maalesef kadınlar erkeği bu duruma getirdi.
Erkektir yapar.
Erkeğin elinin kiri.
Kocişimi o kadın ayarttı.
Kocişimdir döverde severde.
Kadın kocişime yapıştı kaldı nasıl intikam alabilirim.
Söz verdi bir daha yapmayacak.
...
Daha sıralarım da vaktim yok.

Erkeğin yaradılışı değil kadının erkeğe bakış açısı ve bağımlılığı bunu yapıyor.

Benim eşim beni aldatmanın a sını yapsa hissettiğim anda hiç konuşma gereği bile duymadan boşanma dilekçemi verir hayatımdan saniyesinde siler atarım. Her kadın bunu yapabilse bakın aldatmalar bu kadar olur mu?

Yani sizinle birlikte gitse iyi olurdu sonuçta erkek erkeğe değil ama kimse eşini götürmediyese bu seferde siz kıskanç kontolcü bir eş konumuna düşerdiniz . Şartlar önemli açıkçası ama bu kadar problem yapmayın ya gayet normal bir durum kıskandığınızı bu kadar belli ederseniz bu sefer size dürüst olmak yerine yalanlar söyleyerek devam edecektir bırakın kendi alanı olsun ;)

Back
X