• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin pis huylarından bıktım

Herkese merhaba.Eşimle severek evlendik temmuz ayında 2 yıl olacak ne yazık ki evliliğimizin başından beri en çok kullandığım üç kelime "tuvalet","sifon" ve "ellerini yıkadın mı ?" hatta artık bende takıntı haline geldi her tuvalete girdiğinde istemsiz olarak kulağım onda sifonu cekti mi diye dinliyorum duymazsam "sifooon" diye bağırıyorum arkasından.Bu hale geldiğimize inanamıyorum.Eşimi seviyorum ancak bu konuyu ne yaptıysam aşamadık.Güzellikle konuşmayı da denedim tamam dikkat ederim diyor ama 3 kere çektiyse 4.de çekmiyor.Sürekli kontrol etmekten yoruldum artık.Ellerini yıkıyor ama ne kadar güzel yıkıyor ondan da şüpheliyim.Neredeyse 40 yaşına gelmiş bir adamdan bahsediyorum.Kayınvalidemler bize yatılı misafirliğe geldiğinde ayrı bir şok yaşadım koskoca kadın neredeyse o da 60 yaşına yakın tuvalete girdi ve sifonu çekmedi.Ben utandım o şekilde görmeye koskoca kadın utanmıyor kendi evlerinde de öyleler bunlar nasıl insan anlamıyorum.Eşimin bu pis huyunun nereden geldiği belli Hadi annesi neyse her zaman evimize gelmiyor ama eşimle sürekli birlikte yaşıyoruz sonuçta.Deodorant da kullanmıyor çoğu zaman ben veriyorum eline.Henüz çocuğumuz yok ama bu adamdan çocuk yapmak da mantıklı gelmiyor bazen.Bir de sigara içmesinden nefret ediyorum onu da evlendiğimiz gün bırakacağım diye söz verdi ama nafile.Bu anlattıklarımızın dışında ciddi bir sorunumuz yok.Millet uzaya tatile gidiyor biz hala ne konuşuyoruz :KK43: benim durumumda olan var mı ? ne olur bir akıl verin.
Böyle tiksindigin adamla yatağa nasil girion demek geldi aklıma 🙄Yanii ne diyim işin zor adam böyle görmüş böyle yaşamış 40 yaşından sonra zaman alacaktir alışması kendisi hırpalamayın zamana bırakın herhalde o da alışacaktır

İnsanların temizlik alışkanlıkları kendisi takıntı yapmadığı sürece değişmez canım maalesef. 7 8 yıl önce annem bir şey söylediğinde neden söylediğini bile kestiremezdim çünkü kendim asla rahatsız olmazdım. Daha kötü bir şey söyleyeyim o da şu; genelde bir süre sonra yapan/ yaptıran kişi bıkıyor ve duruma ayak uyduruyor.

bazı arkadaşlar kayınpederim sifonu çekmeyen insanlar var diye akraba ziyaretinde anlatıyor dediğimde kendi karısına çocuklarına laf sokuyordur demiş ama bence bu söylediklerini bir kere daha düşünmeliler çünkü eşim gülerek kendince komik olan bir şey anlattığında bir kez daha şok oldum. Kayınpederim torunları küçükken oyun olsun diye güldürmek için osuruyormuş yanlış duymadınız eşim bunu komik bir şeymiş gibi anlatıyor.Ben de eşime iğrenç bunun neresi komik dedim "ne var onlar çocuk dedi " anlayacağınız bunlar ailecek böyle anne baba tümden böyle yetişmiş

neyse beni ailesi ilgilendirmiyor senede en fazla 2 kere görüyorum kapıyı kapatınca dışarıda kalıyor hepsi,ben eşimi bu kadar pis şeyleri farketmeden önce seviyordum farkedince heyecanımda tabiki azalma oldu ama onunla severek evlendim ve bu yüzden sabırla yontmaya çalışıyorum ben tepesinde dırdır yaptıkça dikkat ediyor evet etmediği anda hemen tepesine çöküyorum şimdilik böyle bir yol buldum aynı şeyleri söylemekten bıkmış usanmış olsam da

bazı arkadaşlar kayınpederim sifonu çekmeyen insanlar var diye akraba ziyaretinde anlatıyor dediğimde kendi karısına çocuklarına laf sokuyordur demiş ama bence bu söylediklerini bir kere daha düşünmeliler çünkü eşim gülerek kendince komik olan bir şey anlattığında bir kez daha şok oldum. Kayınpederim torunları küçükken oyun olsun diye güldürmek için osuruyormuş yanlış duymadınız eşim bunu komik bir şeymiş gibi anlatıyor.Ben de eşime iğrenç bunun neresi komik dedim "ne var onlar çocuk dedi " anlayacağınız bunlar ailecek böyle anne baba tümden böyle yetişmiş
Ay sen bizi öldürmeye mi çalışıyorsun :KK57:

Herkese merhaba.Eşimle severek evlendik temmuz ayında 2 yıl olacak ne yazık ki evliliğimizin başından beri en çok kullandığım üç kelime "tuvalet","sifon" ve "ellerini yıkadın mı ?" hatta artık bende takıntı haline geldi her tuvalete girdiğinde istemsiz olarak kulağım onda sifonu cekti mi diye dinliyorum duymazsam "sifooon" diye bağırıyorum arkasından.Bu hale geldiğimize inanamıyorum.Eşimi seviyorum ancak bu konuyu ne yaptıysam aşamadık.Güzellikle konuşmayı da denedim tamam dikkat ederim diyor ama 3 kere çektiyse 4.de çekmiyor.Sürekli kontrol etmekten yoruldum artık.Ellerini yıkıyor ama ne kadar güzel yıkıyor ondan da şüpheliyim.Neredeyse 40 yaşına gelmiş bir adamdan bahsediyorum.Kayınvalidemler bize yatılı misafirliğe geldiğinde ayrı bir şok yaşadım koskoca kadın neredeyse o da 60 yaşına yakın tuvalete girdi ve sifonu çekmedi.Ben utandım o şekilde görmeye koskoca kadın utanmıyor kendi evlerinde de öyleler bunlar nasıl insan anlamıyorum.Eşimin bu pis huyunun nereden geldiği belli Hadi annesi neyse her zaman evimize gelmiyor ama eşimle sürekli birlikte yaşıyoruz sonuçta.Deodorant da kullanmıyor çoğu zaman ben veriyorum eline.Henüz çocuğumuz yok ama bu adamdan çocuk yapmak da mantıklı gelmiyor bazen.Bir de sigara içmesinden nefret ediyorum onu da evlendiğimiz gün bırakacağım diye söz verdi ama nafile.Bu anlattıklarımızın dışında ciddi bir sorunumuz yok.Millet uzaya tatile gidiyor biz hala ne konuşuyoruz :KK43: benim durumumda olan var mı ? ne olur bir akıl verin.
değiştirmek bira zor bellı bır yasa gelmıs. tuvalet eğitimi aileden alınır ama aılenın de ne olduğu bellı. renklı kağıtlarla gorebılecegı bır yere yazın sıfonu cek. ellerini yıka dıye. 21 gun arka arka yapılan sey alışkanlık halıne gelıyormus. bu yaptıgı seyın sızı rahatsız ettıgını soyleyın hatta sogudugunuzu uzaklastıgınızı vs. bıraz zor olur zman alır ama dğısır merak etmeyın

Bu nasıl olabilir aklım almıyor evlenmeden önce annesi mi çekiyormuş sifonu? Demek ki dışarıdaki tuvaletlerin pis kalmasının nedeni böyle insanlar. Terbiyesiz !

Adam 40 olmuş baştan eğitcen napak

Tatlım klozeti yanlışlıkla kır hazır yeni alacakken otomatik sifonlu sensörlü klozet al aklıma o geldi benim su sesi duyunca elini yıkamakta gelir aklına el sabununa biraz bulaşık deterjanı karıştır oda kolay durulanmıyor mecbur uzun süre yıkar malesef temizlik eğitimi almamış çok insan var sen önce kazanmaya çalış olmazsa vazgeç eşinden sigarayı sonra düşünürüz eşyalarını ütüleyince koltuk altlarına sık deodorant alışır belki zamanla :anne:

Back
X