- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.498
- 148
- Konu Sahibi eflatun899
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle tiksindigin adamla yatağa nasil girion demek geldi aklımaHerkese merhaba.Eşimle severek evlendik temmuz ayında 2 yıl olacak ne yazık ki evliliğimizin başından beri en çok kullandığım üç kelime "tuvalet","sifon" ve "ellerini yıkadın mı ?" hatta artık bende takıntı haline geldi her tuvalete girdiğinde istemsiz olarak kulağım onda sifonu cekti mi diye dinliyorum duymazsam "sifooon" diye bağırıyorum arkasından.Bu hale geldiğimize inanamıyorum.Eşimi seviyorum ancak bu konuyu ne yaptıysam aşamadık.Güzellikle konuşmayı da denedim tamam dikkat ederim diyor ama 3 kere çektiyse 4.de çekmiyor.Sürekli kontrol etmekten yoruldum artık.Ellerini yıkıyor ama ne kadar güzel yıkıyor ondan da şüpheliyim.Neredeyse 40 yaşına gelmiş bir adamdan bahsediyorum.Kayınvalidemler bize yatılı misafirliğe geldiğinde ayrı bir şok yaşadım koskoca kadın neredeyse o da 60 yaşına yakın tuvalete girdi ve sifonu çekmedi.Ben utandım o şekilde görmeye koskoca kadın utanmıyor kendi evlerinde de öyleler bunlar nasıl insan anlamıyorum.Eşimin bu pis huyunun nereden geldiği belli Hadi annesi neyse her zaman evimize gelmiyor ama eşimle sürekli birlikte yaşıyoruz sonuçta.Deodorant da kullanmıyor çoğu zaman ben veriyorum eline.Henüz çocuğumuz yok ama bu adamdan çocuk yapmak da mantıklı gelmiyor bazen.Bir de sigara içmesinden nefret ediyorum onu da evlendiğimiz gün bırakacağım diye söz verdi ama nafile.Bu anlattıklarımızın dışında ciddi bir sorunumuz yok.Millet uzaya tatile gidiyor biz hala ne konuşuyoruzbenim durumumda olan var mı ? ne olur bir akıl verin.
Ben konu sahibi değilim yanlış anlaşılmasınÇok kötü bi durum
![]()
Valla midem kalktı doğru dionn bu ne iğrençlikPisler ya![]()
sokucaksın kafasını klozete görecek. Demekki evlerinde herkes birbirinin b.kunun üstüne yapıp yapıp gidiyor. Hayvanlar bile eşeliyor kapatıyor hayret yani.
Ay sen bizi öldürmeye mi çalışıyorsunbazı arkadaşlar kayınpederim sifonu çekmeyen insanlar var diye akraba ziyaretinde anlatıyor dediğimde kendi karısına çocuklarına laf sokuyordur demiş ama bence bu söylediklerini bir kere daha düşünmeliler çünkü eşim gülerek kendince komik olan bir şey anlattığında bir kez daha şok oldum. Kayınpederim torunları küçükken oyun olsun diye güldürmek için osuruyormuş yanlış duymadınız eşim bunu komik bir şeymiş gibi anlatıyor.Ben de eşime iğrenç bunun neresi komik dedim "ne var onlar çocuk dedi " anlayacağınız bunlar ailecek böyle anne baba tümden böyle yetişmiş
değiştirmek bira zor bellı bır yasa gelmıs. tuvalet eğitimi aileden alınır ama aılenın de ne olduğu bellı. renklı kağıtlarla gorebılecegı bır yere yazın sıfonu cek. ellerini yıka dıye. 21 gun arka arka yapılan sey alışkanlık halıne gelıyormus. bu yaptıgı seyın sızı rahatsız ettıgını soyleyın hatta sogudugunuzu uzaklastıgınızı vs. bıraz zor olur zman alır ama dğısır merak etmeyınHerkese merhaba.Eşimle severek evlendik temmuz ayında 2 yıl olacak ne yazık ki evliliğimizin başından beri en çok kullandığım üç kelime "tuvalet","sifon" ve "ellerini yıkadın mı ?" hatta artık bende takıntı haline geldi her tuvalete girdiğinde istemsiz olarak kulağım onda sifonu cekti mi diye dinliyorum duymazsam "sifooon" diye bağırıyorum arkasından.Bu hale geldiğimize inanamıyorum.Eşimi seviyorum ancak bu konuyu ne yaptıysam aşamadık.Güzellikle konuşmayı da denedim tamam dikkat ederim diyor ama 3 kere çektiyse 4.de çekmiyor.Sürekli kontrol etmekten yoruldum artık.Ellerini yıkıyor ama ne kadar güzel yıkıyor ondan da şüpheliyim.Neredeyse 40 yaşına gelmiş bir adamdan bahsediyorum.Kayınvalidemler bize yatılı misafirliğe geldiğinde ayrı bir şok yaşadım koskoca kadın neredeyse o da 60 yaşına yakın tuvalete girdi ve sifonu çekmedi.Ben utandım o şekilde görmeye koskoca kadın utanmıyor kendi evlerinde de öyleler bunlar nasıl insan anlamıyorum.Eşimin bu pis huyunun nereden geldiği belli Hadi annesi neyse her zaman evimize gelmiyor ama eşimle sürekli birlikte yaşıyoruz sonuçta.Deodorant da kullanmıyor çoğu zaman ben veriyorum eline.Henüz çocuğumuz yok ama bu adamdan çocuk yapmak da mantıklı gelmiyor bazen.Bir de sigara içmesinden nefret ediyorum onu da evlendiğimiz gün bırakacağım diye söz verdi ama nafile.Bu anlattıklarımızın dışında ciddi bir sorunumuz yok.Millet uzaya tatile gidiyor biz hala ne konuşuyoruzbenim durumumda olan var mı ? ne olur bir akıl verin.
yuh yaaa bunlar nasıl ınsanAy sen bizi öldürmeye mi çalışıyorsun![]()
Adam 40 olmuş baştan eğitcen napakHerkese merhaba.Eşimle severek evlendik temmuz ayında 2 yıl olacak ne yazık ki evliliğimizin başından beri en çok kullandığım üç kelime "tuvalet","sifon" ve "ellerini yıkadın mı ?" hatta artık bende takıntı haline geldi her tuvalete girdiğinde istemsiz olarak kulağım onda sifonu cekti mi diye dinliyorum duymazsam "sifooon" diye bağırıyorum arkasından.Bu hale geldiğimize inanamıyorum.Eşimi seviyorum ancak bu konuyu ne yaptıysam aşamadık.Güzellikle konuşmayı da denedim tamam dikkat ederim diyor ama 3 kere çektiyse 4.de çekmiyor.Sürekli kontrol etmekten yoruldum artık.Ellerini yıkıyor ama ne kadar güzel yıkıyor ondan da şüpheliyim.Neredeyse 40 yaşına gelmiş bir adamdan bahsediyorum.Kayınvalidemler bize yatılı misafirliğe geldiğinde ayrı bir şok yaşadım koskoca kadın neredeyse o da 60 yaşına yakın tuvalete girdi ve sifonu çekmedi.Ben utandım o şekilde görmeye koskoca kadın utanmıyor kendi evlerinde de öyleler bunlar nasıl insan anlamıyorum.Eşimin bu pis huyunun nereden geldiği belli Hadi annesi neyse her zaman evimize gelmiyor ama eşimle sürekli birlikte yaşıyoruz sonuçta.Deodorant da kullanmıyor çoğu zaman ben veriyorum eline.Henüz çocuğumuz yok ama bu adamdan çocuk yapmak da mantıklı gelmiyor bazen.Bir de sigara içmesinden nefret ediyorum onu da evlendiğimiz gün bırakacağım diye söz verdi ama nafile.Bu anlattıklarımızın dışında ciddi bir sorunumuz yok.Millet uzaya tatile gidiyor biz hala ne konuşuyoruzbenim durumumda olan var mı ? ne olur bir akıl verin.