Eşimin pislik arkadaşı

Yarimm66

Sabırla bekledigim en güzel yarınımsın...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
3.420
En iyi cevaplar
1
10.317
208
32
Slm kizlar hayırlı akşamlar bu gün güzel bi pazar geçirdik.Herşey güzeldi eşimle temizlik yaptık.Yemek yaptık.Akşam üstü telefon faturalarimiz geldi.Hep sabit gelir ikimizin ona100,bana 80, elime telefonu aldım esime 207 lira gelmiş şaşırdım. Tepki vermeden sordum bu ne hayatim dedim oda bi yanlışlık vardır sorarız dedi.Tam dedim.konu kapandı dışarı çıktık aklıma takıldı hadi git sor diyorum yetkili bayiye sormadı.Neyse dedim.sonra döküldü bir arkadaşı var pislik herif kumarbaz kendi hattı kapanmış benim eşimden girmiş internete.Bu adamdan uzak durmasını söyledim para vermiyor artık daha önce parada vermişti ve tartismistik.Sonra dedi vercek parasını ama ben sinir oldum konuşmuyorum şimdi sizce nasıl davranmaliyim.Bir akıl verirmisiniz.Biraz uzun oldu. Kusura bakmayın lütfen...​

Eşinizle konuşmayacak bir sebep göremedim ben. Hepimizin ıyi kötü arkadaşları var. Biraz abartmışsınız sanki. Dikkat edin yasak meyve tatlı gelmesin sonra
2 yıllık evliyiz şu ama kadar olmadi arkadaşı 5 yıllık arkadaşı tayinimiz çıktı hayirlica gitmek istiyorum sirf bu arkadaşı yüzünden aynı yere çıkması diye çok şu ettim kabul oldu şükür

Ya 5 yıllık iş arkadaşı oynamaz is dışında gorusmuyorda zaten onu bikyorum ama ona hala yüz vermesi beni sinir ediyor

Siz yine de sürekli takip edin ne olur ne olmaz. Bir sararsa çıkışı çok zor olur inşallah arkadaşı yapmıştır gerçekten. Kocaman adam bu kadar zarar gelen arkadaştan neden kopamıyor anlamadım ergen gibi..

Siz yine de sürekli takip edin ne olur ne olmaz. Bir sararsa çıkışı çok zor olur inşallah arkadaşı yapmıştır gerçekten. Kocaman adam bu kadar zarar gelen arkadaştan neden kopamıyor anlamadım ergen gibi..
Iş yüzünden kopamiyorlar sürekli beraberler.esim yapsa suana kadar yaprdi ona güveniyorum her konuda ama bazen böyle saçma şeyler yaptiriyo hayır diyrmiyor

Emin misiniz arkadaşının yaptığına.Böyle durumlarda hep arkadaşlara top atılırda.Değilsede iş eşinizde bitiyor,hayır diyecek bitecek
Eminim eşimin her faturası benim uzerime kac parası var maaş kartı herşey bende yapsa duyarim birine borç verecek olsa bana sorar verelim mi diye

Ben int den kumar oynayan arkadasima telefonumu verip al kumar oyna demem...Esinizin arkadaslik kavrami degisik...

Ben int den kumar oynayan arkadasima telefonumu verip al kumar oyna demem...Esinizin arkadaslik kavrami degisik...
Kumar mi oynadı bilmiyorum dedi sadece 2 gün bi kac kez telefonumu aldı dedi internet adını yapmış bende faturayı sen ödersin dedim diyor

Esime dedimki bu adama para vermistin buda 2
Bence bu arkadaş numarasi biraz bayat,int gecmisine bakin,arama dökümünü de kontrol etmenizde fayda var emin olursunuz...[/QUOTE
baktım internet asimi diyor fatura dökümü isticem yarın gidip

Bu kulaklar, Eski kız arkadaşını günde 20 kere facebooktan aratıp da arkadaşlarım yapmıştır şifremi biliyolar diyenleri duydu.Hep bir arkadaş..
Eşimden eminim o yapmaz çok şükür 2 yıldır kötü bireyle karşılaşmadım.Bu arkadaşı bulaşık bende tanıyorum ve yapar herherkes biliyor esime kızma nedenim hayır diyememesi ben sirtimi ışte ona yazmıyorum diyor canımız emanet diyor.işle arkadaşlığı karistiriyoryani

Eşimden eminim o yapmaz çok şükür 2 yıldır kötü bireyle karşılaşmadım.Bu arkadaşı bulaşık bende tanıyorum ve yapar herherkes biliyor esime kızma nedenim hayır diyememesi ben sirtimi ışte ona yazmıyorum diyor canımız emanet diyor.işle arkadaşlığı karistiriyoryani
Eşinizi en iyi siz tanırsınız. Ama bence izlemekte yarar var

Back
X