Eşimin prezervatifinin eksildigini farkettim!

Esrakaraman

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2019
22
-5
6
Arkadaslar merhaba herkese. Ben bir konuda cok sıkıntı yaşıyorum. 2 ay once esimin cekmecesinde 3 tane prezervatif vardi.sonra bikac gun sonra cekmecesinde 2 ye dustugunu gordum. Sakayla karisik sordum gecistirdi. Ama benimlede pek ilgili degildir hatta bu tartisma konusu olur aramizda. Kavgalarimiz haftalarca surer. Bu ara yine konuşmuyoruz. Eksildigini farkettigimden beri hasta gibi sayiyorum ve suan yine 1 eksik var sormuyorum cunku yine gecistirecek. Ne yapmaliyim kafam cok karisik? Bir yandan da aldatir gibime gelmio ama baska bisey de gelmio aklima cildiricam yardımlarınızı yorumlarinizi bekliyorum.

Arkadaslar merhaba herkese. Ben bir konuda cok sıkıntı yaşıyorum. 2 ay once esimin cekmecesinde 3 tane prezervatif vardi.sonra bikac gun sonra cekmecesinde 2 ye dustugunu gordum. Sakayla karisik sordum gecistirdi. Ama benimlede pek ilgili degildir hatta bu tartisma konusu olur aramizda. Kavgalarimiz haftalarca surer. Bu ara yine konuşmuyoruz. Eksildigini farkettigimden beri hasta gibi sayiyorum ve suan yine 1 eksik var sormuyorum cunku yine gecistirecek. Ne yapmaliyim kafam cok karisik? Bir yandan da aldatir gibime gelmio ama baska bisey de gelmio aklima cildiricam yardımlarınızı yorumlarinizi bekliyorum.
bence biraz gevşeyin ona karşı tartışma konusu olmasın aranızda sıcak olun ona güvendiğinizi gösterin her şey kendiliğinden çözülür zaten emin olun ensesine vur lokmasını al tarzı

yani eşinize yakın olursanız sizinle paylaşacaktır çok kasmayın derim evlilik bu biraz alttan alın baktınız hala soğuk o zaman ciddi ciddi sorun ve cevap bekleyin sevmiyosa ayrılabilir aldatmaya gerek yok

prezervatıfın kökü kökemeci ne aldatacak adam evden sayılı prezervatıfı nıye alsın dırek dısardan alması daha kolay degıl mı
sacma bır kusku bence

Sebebini acikla o zaman
bu ne bıcım uslup sebebını acıkla ne demek
ne bılelım allah allah
ılla aldattıgını dusunuyorsanız esınızın boyle bır gecmısı olmus demek kı bunu sız bılırsınız sızın esınız o
ama hıc aldatmadıysa ılk aklınıza bu gelmesı sacma ve cok komık eve gelınce cekmecede sayılı duran kondomu alacak gozunuze soka soka aldatacak cok komık
ınsan bu ! prezervatıfle yalnızlasmayı tercıh etmıs demek kı ne dıyım neyı soyletmeye calısıyorsunuz anlamadım
konu nereye gıdıyor yahu

Back
X