Merhaba;
Bayanlar çıkış yolu bulamadım. O yüzden size yazıyorum. 5 senelik bir evliliğim ve bir kız çocuğum var. Aslında bence güzel bir evliliğimiz var. İlgili ve ailesine düşkün bir eşim var. Ama ben hiç bir şeye kızmayacağım. hiç bir şeye trip atmayacağım. Hiç olumsuz bir şey söylemeyeceğim. Konu nasıl oluyorsa hep benim aleyhime dönüyor. ve hep bitti artık yarın avukata giidiyorum. Diyor biraz sonra sarılıyoruz barışıyoruz. Özür diliyor. aslında ben seni çok seviyorum diyor. Ama hiç dün akşam ki kadar ileriye gitmemişti. Dün akşam arkadaşlarla yemeğe gittik. Yemekte yeni evlenecek arkadaşlar var. Onlar aöğütler vs. veriyor. Bana çok mutlu mutlusunuz derseniz mutluyum işte evliliğimde makul ölçülerde dedi. Ben de dönerken araba neden böyle söyledin ben çok kırıldım seni mutsuz ettiğim bir konu mu var dedim. yok aslında öyle değil mutluyum vs. dedi. Alkolluydu birazda eve geldik. Ben balkona çıktım. Gel konuşalım dedim. Ne konuşucam senle dedi. Bıktım senin bu hallerinden senden de bıktım yeter artık istemiyorum dedi. S..r git evden dedi. Bardak kırdı. Çok korktum hiç onu böyle görmemiştim. Hiç bir şey demeden oturma odasınah gidip ağlamaya başladım. Bitti yarın avukat tutuyorum dedi. Bıktım artık bu hallerinden biraz gururun var asaletin varsa gidersin dedi. Lütfen bak konuşma böyle çok kırıyorsun, alkollusun dedim .Hayır çok ciddiyim bitti artık. Ne gurursuzsun, onursuzsun dedi. Tamam dedim. Kızımın yanına gittim yatmaya. Geldi kaldırdı beni. Sarıldı ben seni çok seviyorum. Nolur yapma böyle kırmayalım birbirimiz dedi. Yani anlayacağınız barıştık. Ama ben paramparçayım. Ne yediğim onca laf aklımdan çıkıyor. Ne yaptıkları. Bana çok saygı duyar aslında. Çalışan ayakları üzerinde duran saygınlığı olan bir insanım. ama dedim ya hiç tavuğuna kış demeyeceksin. Nasıl zor bir durumdayım, çıkmazdayım resmen.