S.a arkadaşlar 1 yıllık evliyim eşim polis ve psikolojik sorunları var. Ve bu da evliliğimde huzurluk yapıyor kimseye anlatamıyorum burdan sizlere sorrmak istedim çok iyi bir insan şimdiye kadar beni hiç kırmadı ama psikolojisi hiç rahat değil yardımcı olmaya çalışmama rağmen hep düşünceli çok az konuşuyor toplumlarda bile çok konuşmaz. Sorunları sosyo fobi olduğunu düşünüyorum dışarıdaki insanlardan nefret ediyor özellikle çapkın erkeklerden bana bakacaklarini düşünüyor kıskanıyor birlikte dışarıda yürümek zulüm oluyor. O yüzden evde oturmaya onunla çok gezmemeye başladım. Perdeyi asla açık görmek istemiyor ki perdeleri asla açık bırakmamaya çalışıyorum . Geçmişte yaşadığı olumsuz bir olayı bile hala hatırlayarak canı sıkılıyor seslendigimde bazen efendim diyerek ikinci kez tekrarlatiyor çünkü kafasındaki düşüncelerden hayata odaklı değil işten eve geliyor ben konuşmadığım sürece çok konuşmuyor. Evde ikimiz varız ve çok sıkılıyorum psikiyatriste polis olduğu için gitmiyor mesleğime sıkıntı olur diye