eşimin saçma sapan hareketleri

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
eşimle telefonda internete girerken televizyonda gecelik giymiş bayan çıkınca kafasını kaldırıyor sonra telefona bakıyor sonra kadının konuşmasını duyduğu halde yine kaldırıp bakıyor ona sordum ben adamada baktım diyor ama gecelikli kadını gördüğü halde niye kafasını kaldırıyor
Devamlı diziye baksa hayatta kızmam hatta yabancı filmlere bakıyor neleri çıkıyor da kızmıyorum ama diziye bakmazken telefona bakarken bayan çıkınc kafasını kaldırıp bakmasına sinir oldum tamam çok uzun bakmıyor ama kısa kısa bakıp kafasını indiriyor sonra yine bakıp indiriyor tartışma yaptım haksız mıyım

eşimle telefonda internete girerken televizyonda gecelik giymiş bayan çıkınca kafasını kaldırıyor sonra telefona bakıyor sonra kadının konuşmasını duyduğu halde yine kaldırıp bakıyor ona sordum ben adamada baktım diyor ama gecelikli kadını gördüğü halde niye kafasını kaldırıyor
Devamlı diziye baksa hayatta kızmam hatta yabancı filmlere bakıyor neleri çıkıyor da kızmıyorum ama diziye bakmazken telefona bakarken bayan çıkınc kafasını kaldırıp bakmasına sinir oldum tamam çok uzun bakmıyor ama kısa kısa bakıp kafasını indiriyor sonra yine bakıp indiriyor tartışma yaptım haksız mıyım
Televizyon izlerken gözlerini siyah bantla bantlayın ve mümkünse kulaklarına da tıkaç falan takın ya da en kolayı televizyonu kapatın tam olsun.

Madem gordu ne oldugunu, tekrsr tekrar kafayi kaldirip bakmanin manasi ne

İyi yapmissiniz bunlarin başını kücukken ezeceksin

Ki
Daha beterini yapmasin

İlahi :)

Yarın akşam yine uzaktan izle eşini .

Elinde telefonla uğraşırken yine ara ara tv ye bakacak . Ekranda ister adam olsun ister pazen pijamalı teyze .

Tv açıkken insanın gözü kayar . İzlemese de kayar .
Neye baktığını bilmez yine kayar .

Göz bu kayaroğlu kayar .

Boşuna tatava yapmışsın , keramet gecelikte değil bence .

Back
X