- 11 Haziran 2016
- 798
- 1.280
- 113
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bunu anlamıyorum evli erkeğin yada kadının karşı cinsle nasıl bir samimiyeti olabilir bu çok ters bir durum eşin tuaf kadın daha tuaf kusura bakma ben kaldıramam Allah sabır versin sanakızlar kafamı karıştıran bi düşüncem var.bakalım siz ne diyeceksiniz.eşim yapı olarak cana çok yakın aşırı sosyal cıvıl cıvıl bi insançok da sevilir sayılır.dostları için canını verir.ben ona gore daha sakınıim.sorunum şu eşimin yaklaşık 10 senelik bi kız arkadaşı var.bende evlendiğimizde beri tanıyorum tabi ki.arkadaşı 32 yaşında evlenmemiş fakat evlenmeyi çok isteyen çok hanım hanımcık bi kız evine ne zaman gitsem çok ilgilidir.karakterli düzgün bi kız.ailesi de çok iyi insanlar onlarda bana çok iyi davranır.kafama takılan konu şu messela kızın adı ayşe olsun.ayşe tatile gider askım ayşe ler dönmüş mü tatilden derim.o da evet askım dün döndüler ya da yok daha dönmediler işte şu yuzden bu yuzden diye anlatır.yani kısaca kızın hayatında olan herseyi bilir.hastahaneye götürür dertleşir her işine koşar.ama ben soz zamanlarda bundan artık rahatsız olmaya basladım.mesela bu kız benim de arkadasım ama beni hiç aramazhep eşimi arar ne yaptın ne ettin diye.ben kendimi sanki mecburi görüşülen biri gibi hissediyorum hep.mesela arkadasının çalıştı ilçeye gitse kesinlikle yanına uğrar arar sorar.oda onu arar tabi.ama ben nedense bi köşede dururum hep.onun morali bozuk olsun eşiminde morali bozuk olur mesela.ben iyice rahatsız olmaya basladım.asla geri kafalı bi insan değilim ama bilemiyorum işte...
daha önce buna bir benzer konu açılmıştı. ama o zıvanadan çıkan bir adamdı. üstüne ne giyeceğine bile arkadaşına sorup karar veriyordu, çocuğunun doğumgününü o kız için erteliyordu, eşinin değil kızın yanında yürüyordu-eşi arkadan geliyordu falan. ben ciddi sinirlenmiştim.
ama sizin ki öyle değil. anlattıklarınızdan gerçekten dost olduklarını hissettim ben. hani evlendikten sonra ortaya çıksa haklısınız derdim ama siz yokken de onlar dostmuş. ben eşimle böyle arkadaşlıklara dostluklara karşıyım. hatta hemcinslerimizle bile sınırlıdır görüşmemiz. dediğim gibi biz hep böyleydik. sonradan böyle birşey çıksa bizde olay olur yani.
yok artık nasıl kaçırmışım ben bunu başlık neydi ki acaba. Bir konu daha vardı canan hanım diye eski arkadaşı vardı kocasının kocası sürekli onu övüyodu sen anlarsın falan diyodu karısına sonra konu sahibi yakalamıştı ikisini birlikte hatta. Tabi bu konuyla alakası yok orda direk belliydi aralarında bişey olacağı. Bu konuda ise fazla gereksiz samimi bir dostluk var
o konu bombaydı ya. karısı ile kadın bir yerde oturuyor adam gidip kadına soruyor sıkıldın mı diye.
sonra hangi kıyafeti giyeyim diye karısına soruyor kadına soruyor. karısının dediğini değil de kadının kini giyiyor. kadın ve adam aynı iş yerinde çalışıyor birlikte çıkıyorlar, kadın eve bırakıyor adamı. neyse kadın geç çıkacağı zaman onu bekliyor 3 saat. evi de iş yerine 15 dakika uzaklıkta. yani bu konu birşey değil onun yanında.
Bu gerikafali bi insan olduğunuzu göstermez ki zaten..kızlar kafamı karıştıran bi düşüncem var.bakalım siz ne diyeceksiniz.eşim yapı olarak cana çok yakın aşırı sosyal cıvıl cıvıl bi insançok da sevilir sayılır.dostları için canını verir.ben ona gore daha sakınıim.sorunum şu eşimin yaklaşık 10 senelik bi kız arkadaşı var.bende evlendiğimizde beri tanıyorum tabi ki.arkadaşı 32 yaşında evlenmemiş fakat evlenmeyi çok isteyen çok hanım hanımcık bi kız evine ne zaman gitsem çok ilgilidir.karakterli düzgün bi kız.ailesi de çok iyi insanlar onlarda bana çok iyi davranır.kafama takılan konu şu messela kızın adı ayşe olsun.ayşe tatile gider askım ayşe ler dönmüş mü tatilden derim.o da evet askım dün döndüler ya da yok daha dönmediler işte şu yuzden bu yuzden diye anlatır.yani kısaca kızın hayatında olan herseyi bilir.hastahaneye götürür dertleşir her işine koşar.ama ben soz zamanlarda bundan artık rahatsız olmaya basladım.mesela bu kız benim de arkadasım ama beni hiç aramazhep eşimi arar ne yaptın ne ettin diye.ben kendimi sanki mecburi görüşülen biri gibi hissediyorum hep.mesela arkadasının çalıştı ilçeye gitse kesinlikle yanına uğrar arar sorar.oda onu arar tabi.ama ben nedense bi köşede dururum hep.onun morali bozuk olsun eşiminde morali bozuk olur mesela.ben iyice rahatsız olmaya basladım.asla geri kafalı bi insan değilim ama bilemiyorum işte...
cnmm ne var bunda yani benim kocamın da var böyle bi arkadaşı ,arada kocam kalmaya gidiyor ona ama 15 yıllık çocukluk arkadaşı ynii ben sorun etmiyormmkızlar kafamı karıştıran bi düşüncem var.bakalım siz ne diyeceksiniz.eşim yapı olarak cana çok yakın aşırı sosyal cıvıl cıvıl bi insançok da sevilir sayılır.dostları için canını verir.ben ona gore daha sakınıim.sorunum şu eşimin yaklaşık 10 senelik bi kız arkadaşı var.bende evlendiğimizde beri tanıyorum tabi ki.arkadaşı 32 yaşında evlenmemiş fakat evlenmeyi çok isteyen çok hanım hanımcık bi kız evine ne zaman gitsem çok ilgilidir.karakterli düzgün bi kız.ailesi de çok iyi insanlar onlarda bana çok iyi davranır.kafama takılan konu şu messela kızın adı ayşe olsun.ayşe tatile gider askım ayşe ler dönmüş mü tatilden derim.o da evet askım dün döndüler ya da yok daha dönmediler işte şu yuzden bu yuzden diye anlatır.yani kısaca kızın hayatında olan herseyi bilir.hastahaneye götürür dertleşir her işine koşar.ama ben soz zamanlarda bundan artık rahatsız olmaya basladım.mesela bu kız benim de arkadasım ama beni hiç aramazhep eşimi arar ne yaptın ne ettin diye.ben kendimi sanki mecburi görüşülen biri gibi hissediyorum hep.mesela arkadasının çalıştı ilçeye gitse kesinlikle yanına uğrar arar sorar.oda onu arar tabi.ama ben nedense bi köşede dururum hep.onun morali bozuk olsun eşiminde morali bozuk olur mesela.ben iyice rahatsız olmaya basladım.asla geri kafalı bi insan değilim ama bilemiyorum işte...
işte bende kendimi komik duruma düşürmek istemiyorum.bunlarda boyleler hergün muhakkak konuşurlar buluşurlar eşimin benim bile bilmediğim sıkıntılarını bu kız bilir
Başkası acısın yazık dedin o neden diyor kikonuştum evet saçmalama yazık çok arkadaşı yok yazık kıza şu bu ay hayatta laf dedirtmez