merhaba aranız yeni katıldım 20 yasındayım 1 senedir evliyim.eşim ilk eşiyle ayrılmış birde kızlar var 4 yasında bizimle yasıyor.betim eşimi çok seviyorum bilerek kabul ettim boşanmı cocugu oldugunu ailem hiç istemedi.benim annemde babamda boşnak.cok mutsuzum genelde bizim oralı bayanlar sarışın olurlar fakat ben bembeyaz teni fakat koyu kestane saclıyım kaşlarımda koyu gözlerim ise yeşil..eşimin ilk esi sarışın tabi gercek degil boyayla .eşim cok dürüsttür herseyi ortadadır ama tek sorunu nerde sarı saclı birini görse bakıyor çirkin güzel yaslı farketmiyor dliricem öldürücem kendimi içim içimi yiyor aglıyorum gizli gizli.eşme sacımı boytıcam edim oda sarı yap cok güzle olur dedi2 defa saclarım actırmaya kalktım beceremediler olmadı yandı tekrar siyaha boyadım.en son martta boyadım bidahada boyamadım saclarımıda kestirdim bayagı 18 cm falan uzadı sacım bidahaki yaza kadar bekliyim boyalar gitsin diyorum.ama nasıl sabredicem hasta olucam bu üzüntü beni kahrediyor eski eşi cocugu almaya gelince sinirime dokunuyor aklıma tuhaf seyler geliyor.kimseye söyleyemiyorum.ne yapmalıyım ne olur bi yardım edin karssı komsumda sarı saclı onu görmeye bile tahammülü yok piskolojim bozuldu.bide esimin kızı annemin sacları cok güzel ben büyünce öle yaptırcam demezmi eşime bişey demedi çünkü sinir oldugumun farkında