• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin sarı sac takıntısı beni öldürüyor

aym1993

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
58
0
0
Bursa
merhaba aranız yeni katıldım 20 yasındayım 1 senedir evliyim.eşim ilk eşiyle ayrılmış birde kızlar var 4 yasında bizimle yasıyor.betim eşimi çok seviyorum bilerek kabul ettim boşanmı cocugu oldugunu ailem hiç istemedi.benim annemde babamda boşnak.cok mutsuzum genelde bizim oralı bayanlar sarışın olurlar fakat ben bembeyaz teni fakat koyu kestane saclıyım kaşlarımda koyu gözlerim ise yeşil..eşimin ilk esi sarışın tabi gercek degil boyayla .eşim cok dürüsttür herseyi ortadadır ama tek sorunu nerde sarı saclı birini görse bakıyor çirkin güzel yaslı farketmiyor dliricem öldürücem kendimi içim içimi yiyor aglıyorum gizli gizli.eşme sacımı boytıcam edim oda sarı yap cok güzle olur dedi2 defa saclarım actırmaya kalktım beceremediler olmadı yandı tekrar siyaha boyadım.en son martta boyadım bidahada boyamadım saclarımıda kestirdim bayagı 18 cm falan uzadı sacım bidahaki yaza kadar bekliyim boyalar gitsin diyorum.ama nasıl sabredicem hasta olucam bu üzüntü beni kahrediyor eski eşi cocugu almaya gelince sinirime dokunuyor aklıma tuhaf seyler geliyor.kimseye söyleyemiyorum.ne yapmalıyım ne olur bi yardım edin karssı komsumda sarı saclı onu görmeye bile tahammülü yok piskolojim bozuldu.bide esimin kızı annemin sacları cok güzel ben büyünce öle yaptırcam demezmi eşime bişey demedi çünkü sinir oldugumun farkında

Iyi bir kuafore git yaptir kurtul canim. Benim esim de sari saca bayiliyor gerci ben yillardir dogal haline biraktim ama cogu erkek boyle zaten. Ilgisini ikiye katlarsin boylece. Bildigim kadariyla sari sac icin bir sefer degil bir kac sefer gerekiyor. Bir seferde yapmaya calistilarsa ondan yanmistir

Ben olsam boyatmazdım. Oda sarı saça çok meraklıysa sarışınla evleneymiş.

Sende kaslı sarışın erkeklere bakıpta iç geçir onun yanında.. Belki anlar ozaman.

Ben de boşnağım buarada..

Canım sen eski eşi kıskanıyor olmayasın ?
Belki eşin özellikle sarışınlara bakmıyor ama sana öyle geliyor.
Sen de açık tenli ve renkli gözlüymüşsün.
Böyle birine de kim olsa sarı saç yakışır der zaten.

O kadar dert ediyorsan saçlarını açık kumrala boyatıp biraz gölge attırabilirsin.
Baktın hoşuna gidiyor röfleyle ufak ufak açtırırsın.Zaten biraz açsan bile eşine sarışın görünürsün.
Yani komple sarı yaptırıp saçını yaktırmana gerek yok.
Misal Gülse Birsel'i kime sorsan sarışın der ama saçında çok az sarı var.

Iyi bir kuafore git yaptir kurtul canim. Benim esim de sari saca bayiliyor gerci ben yillardir dogal haline biraktim ama cogu erkek boyle zaten. Ilgisini ikiye katlarsin boylece. Bildigim kadariyla sari sac icin bir sefer degil bir kac sefer gerekiyor. Bir seferde yapmaya calistilarsa ondan yanmistir

canım gitmedigim kuaför kalmadı suanda olmaz diyorlar:neden böyle ben siyah sacı daha cok seviyorum hem dipler cıkıcak siyah siyah off cok dertliyim:(

Ben olsam boyatmazdım. Oda sarı saça çok meraklıysa sarışınla evleneymiş.

Sende kaslı sarışın erkeklere bakıpta iç geçir onun yanında.. Belki anlar ozaman.

Ben de boşnağım buarada..

en son öyle dedim ve siyaha boyadım ama pişman oldum :( anlamıyor ya anlamıyor yapmadıgım sey kalmadı
hemşeri sayılırız ne güzel

Canım sen eski eşi kıskanıyor olmayasın ?
Belki eşin özellikle sarışınlara bakmıyor ama sana öyle geliyor.
Sen de açık tenli ve renkli gözlüymüşsün.
Böyle birine de kim olsa sarı saç yakışır der zaten.

O kadar dert ediyorsan saçlarını açık kumrala boyatıp biraz gölge attırabilirsin.
Baktın hoşuna gidiyor röfleyle ufak ufak açtırırsın.Zaten biraz açsan bile eşine sarışın görünürsün.
Yani komple sarı yaptırıp saçını yaktırmana gerek yok.
Misal Gülse Birsel'i kime sorsan sarışın der ama saçında çok az sarı var.

dert etmek degil delirmek cıldırmak hatta öfkemten ölücem eşimde anlıyor kafasını ceviriyor ama ben herseyin farkındayım.bakıyor ben olana kadarda devam eddicek yakışıcak belki ne olur sanki hemen olsa bitse su iş:(bu arada gülse bireli cok begenirim:)

eşimin ilk eşini hiç kıskanmadım tek sorun saç eşimin sarı saç sevmesi ve ilk eşinin saçlarını sürekli sarıya boyatması offf aglamaktan helak olddum evlendigimden beri ölücem üzüntümden:(

Saçın tam siyah boyalıysa hemen açmak sakıncalı diye biliyorum.
İyi bir kuaföre gitmen yerinde olur.

Bir de gerçekten dert edilecek bir durum değil.
Arkadaşımız,komşumuz bile sana şu yakışır dese olabilir belki diyoruz.
Eşimiz dediği zaman alınmanın manası yok.Sonuçta kimin için süsleniyoruz:)

Bu kadar üzülme bence. Bir tür fetiş durum bu.
Sarı saça düşkün olması seni beğenmediği , sevmediği anlamına gelmiyor.
Sen yine onun gözünde çok çekicisindir mutlaka.
Mesela ben de çok esmer tenli erkeklerden hoşlanıyorum ama yarın öbür gün açık tenli birini sevip evlenebilirim.
Evlendiğimde yine esmer tenli erkek tutkum devam edebilir. Bu durum hiçbir şey için sorun yaratamaz.

Başka kadınlara bakması, bön bön bakıyorsa çok ayıp.
Onun dışında hepimiz başkalarına bakabiliriz ama abartmadan, öylesine olabilir ancak.
Aklından bir şey geçirmeden falan ...

eşimin ilk eşini hiç kıskanmadım tek sorun saç eşimin sarı saç sevmesi ve ilk eşinin saçlarını sürekli sarıya boyatması offf aglamaktan helak olddum evlendigimden beri ölücem üzüntümden:(
saçın yanık mı hala ? tam olarak ne renk şimdi ?

Saçın tam siyah boyalıysa hemen açmak sakıncalı diye biliyorum.
İyi bir kuaföre gitmen yerinde olur.

Bir de gerçekten dert edilecek bir durum değil.
Arkadaşımız,komşumuz bile sana şu yakışır dese olabilir belki diyoruz.
Eşimiz dediği zaman alınmanın manası yok.Sonuçta kimin için süsleniyoruz:)

keske konu esimin dediginden ibaret olsa yanımdayken dik dik baktıgını görüyorum benim baktıgımı görüncede kafasını ceviriyor:(varmı önerebiliceginiz kuaför istanbul anadolu yakası pendik tuzla olabilir

saçın hala yanıksa ve kapatmak için koyu renge boyattıysan hiç bi işlem yaptırma çok yıpranmış saç kopar, kopmayan yeri de plastik gibi uzar ve kalitesiz görünür. bence kendi saçın gelene kadar boyalı kısımları yavaş yavaş kestirip kurtul. sonra kumral tonlarında bi dip yaptır önce üstüne bi kaç paket balyaj attır. sarı saçı bi günde yaptırmaya kalkarsan hem çom yıpranır hem gözün alışık olmadığı için senin de hoşuna gitmeyebilir. anadolu yakasında bağdat caddesine giderim senin yerinde olsam, belki biraz tuzlu olur ama en azından sonuç muhtemelen daha iyi çıkar. dandik kuaförden güzel bi sarıyla çıkman zor gibi geliyo bana. balyaj her ay yaptırıcağın bişey değil iyi bi yere git saçını baştan iyi oturtsunlar. tekrar tekrar aç kapa yaptırma.

Bu kadar üzülme bence. Bir tür fetiş durum bu.
Sarı saça düşkün olması seni beğenmediği , sevmediği anlamına gelmiyor.
Sen yine onun gözünde çok çekicisindir mutlaka.
Mesela ben de çok esmer tenli erkeklerden hoşlanıyorum ama yarın öbür gün açık tenli birini sevip evlenebilirim.
Evlendiğimde yine esmer tenli erkek tutkum devam edebilir. Bu durum hiçbir şey için sorun yaratamaz.

Başka kadınlara bakması, bön bön bakıyorsa çok ayıp.
Onun dışında hepimiz başkalarına bakabiliriz ama abartmadan, öylesine olabilir ancak.
Aklından bir şey geçirmeden falan ...

canım bende onu diyorum ayıp ve sinirime dkunuyor sonuçta esim ve bende
eolmayana bakıyor ve yanımda aklından gecenleride tahmin ediyorum:(cok üzülüyorum

saçın hala yanıksa ve kapatmak için koyu renge boyattıysan hiç bi işlem yaptırma çok yıpranmış saç kopar, kopmayan yeri de plastik gibi uzar ve kalitesiz görünür. bence kendi saçın gelene kadar boyalı kısımları yavaş yavaş kestirip kurtul. sonra kumral tonlarında bi dip yaptır önce üstüne bi kaç paket balyaj attır. sarı saçı bi günde yaptırmaya kalkarsan hem çom yıpranır hem gözün alışık olmadığı için senin de hoşuna gitmeyebilir. anadolu yakasında bağdat caddesine giderim senin yerinde olsam, belki biraz tuzlu olur ama en azından sonuç muhtemelen daha iyi çıkar. dandik kuaförden güzel bi sarıyla çıkman zor gibi geliyo bana. balyaj her ay yaptırıcağın bişey değil iyi bi yere git saçını baştan iyi oturtsunlar. tekrar tekrar aç kapa yaptırma.

bende öyle yapıyorum bayagı uzadı bi 10 cm uzasa boyadan kurtulucam.1000tl bütçe bile ayrıdım bu iş için sacım kısa kalsa bile olur kaynak yaptırırım yeterki olsun:(giderim bagdat caddesine yeterki bana desinki tamam olucak bu kadar yıpranmaktansa ne yapıyım baska carem yok

iyi de sen sacini boyayinca esine sarisinlar cirkin gelmeyecek ki, yine cekici gelecek. kendini harap etme bosuna sariya boyamakla olsaydi ilk esi "eski" olmazdi.

iyi de sen sacini boyayinca esine sarisinlar cirkin gelmeyecek ki, yine cekici gelecek. kendini harap etme bosuna sariya boyamakla olsaydi ilk esi "eski" olmazdi.[/

aslında mantıken öyle ama insan sevdigi şeyi eşinde görmek ister ben erkekte kısa saca bayılırım esimde bilir ve hep saccını kısa kestirir:( eski esi sacını biz evlndiktnen sonra boyadı

Bu durumu boş yere dert ediyorsunuz.:)
Erkek arkadaşlarımdan biri sarısın mavi göz beyaz ten takıntısı vardı. Diğeri ise simsiyah saç esmer ten.
Ben ise hiç biriyim. Ama evlilik diye hala peşimde dolanıyorlar. Tabii eminim bu özellikte biri geçti mi bakıyorlardır. Hepimiz güzele yakısıklıya bakarız.
Ama aşk bambaska bişey. Ve güzelliğin bir kalıbı yok. Simsiyah saç kötü sarısın muhakkak güzel demek ya da en güzeli kumral deyip kestirip atmak saçmalık.
Kendinizi sıkmayın.:)

esimin kızını okula götüyorum herkesin annesi sarı saclı diger annemde öyle tek sen böylesn dedi...anneler sarı saclı oluyor sen yalandan annesin sacın ondanmı böle dedi:( ne var bu sacta anlamadım

Back
X