Eşimin sessizliği

assu4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2009
329
1
96
İstanbul
daha 4,5 aylık evliyim çalışıyorum eşime pek zaman ayıramıyorum evde beraber oldugumuzde eşim pek konusmaz genelde pc başında olur gelip bişey anlatmaz birlikte vakit geçirememe gibi bi sorunumuz var istiyoki o pcdeyken gidip onun oyun oynamasını izlim hep güler yüzlü olayım ama olmuyo kızlar yardım edin ne yapmalayım bu durumunu konusuncada genelde tartışyoruz konusulmuyo benımkıyle :(
sizce napmalıyım evlilikte tecrübesi olanlar sizi dinliyorum :kedi:

valla bu erkeklerin ne yapmaya çalıştığını bide ben anlasam.4,5 aylık evliyim demişsin eşinin deil pc nin başına oturması senin yanından bi saniye ayrılmaması lazım.neticede daha cicim aylarındasınız.bence o pc yi kafasında kır yoksa bu böyle gider..

akannehir sonunda öle bişi olucak zaten maddi sorunlarımız var bunları kafasına takıp sorun ettgnı söylüyo istiyoki pcde onun oyununu izleyıp alkışlım sevınım zıplım felan 5,5yıldırda beraberız yenı tandgm bırısıde degıl napcağız böle bilmiyorum

canım benim eşimde hemen hemen herakşam pc başında fakat iş için
ilk zamanlar bende şikayetçiydim bu durumdan ama alıştım çünkü iş yapıyor keyfi değil
ilk zamanlar ne yapardım küserdim trip yapardımm kapatırdı ama huzursuz olurdum işini engelledim die
şimdi ne yapıyorum mısır patlatıyorum oturuyorum yanına ben dizilerimi izliyorum oda işini yapıyor umursamıyorum kapat die zorlamıyorum kendisi kapatıyor artık. sende gitme üzerine bırak bakalım napıcak.

pc yi yeni aldık heves diyorum ustune gtmek ıstemıyrm ama 1 gun 2gun snra patlıyrm bakalım az daha beklıcem bu konuda cok taviz vermekte istemıyrm

sevgili nilüfercim güzel demişsin ama atladın sanırım bunlar daha yenimi yeni evli.bu yıllar geri gelmez.niye karın varken pc de vakit geçirisinki be adam.

bırlıkte tv izlıyoruz v.s reklam arasında koşuyo pcye bı gol atıp gelım askım kapatcam söz dio aynen çocuk gibi yemek hazırlarım askım dur arabayı parkedım gelıyrm kızma dıo
kıyamıyrm da aslında ama sınırlerım bozulmuyoda degıl trıp atyrm yada cok tepem atarsa gıdıp pcnın fısnı cekyrm 3gun açmıyo gonlumu alyo snra yıne devam :tomato:

sende o zaman aç kadınlar kulubünü ,dur aşkım şuna bi cevap yazayım,dur aşkım bi rep vereyim,dur aşkım bi foto ekleyim deyip saatlerce sap gibi tek başına beklet..

hep itiraz ediyodum 4aydır ama artık itiraz etmıyorum pcdemi vakıt gecrmek istyo ok eve gdyrm yemek yıoruz isterse cıkıyo ısterse yanmda otryo yuz vermıyrm belkıde ben ustne dusup hadı kapat kapat dedgmden oluyodu sımdı bole bıkaç gun beklıcem ses soluk yok bakalım anlıcakmı

8 aylık evliyim. ne zaman pc ye otursa bende kucağına otururum. mecburen pc den çabuk kalkar. çünkü bacakları ezilir :jeyyar: yani her saniyeyi benimle geçirmek gibi zorunluluğu oluyo sırnaşık şey

eve geldiğinde vatoz balığı gibi bir yapışırım. o evdeyken sürekli beraberiz. ilk günden beri bu böyle...

sizde bunu deneyin özledim diyip yapışın. yapışmayınca ne oldu canın mı sıkkın diye yanımdan ayrılmaz.

şu pc ler konusunda kesin olun bu bir hastalık kötü bir alışkanlık ya...yeni evli bi çift daha güzel zaman geçirmez mi gezin eğlenin sinemaya gidin boş günlerde film izleyin tavla oynayın birlikte hareket etmek lazım..

Back
X