15 gündür şehir dışındayım.10 gün sonra dönüyorum evime.geçen gün eşime güzel bir msj attım.
onu çok özlediğimi,çok sevdiğimi ve gelmek için sabırsızlandığımı dile getrdiğm bir msjdı.atmaz olaydım.
burnu havaya kalktı ve çok şımardı.sanırım erkeklerin bazısı böyle şeylere gelemiyor.
günlük telf.konuşmalarımız da hemen kapatmak istiyor,s.s dese bile ağızının ucuyla diyor.
ortada birşey yok,aramız iyi.
ama eve dönene dek ve döndüğümde de bnde artk ona karşı mesafeli davranmak istiyorum.
bir defa,cinsel ilişki söz konusu olursa kesnlikle bir süre yanaşmıycam.değerimi anlasın.
konuşmamayı da düşünüyorum,küslük değil de dargınlık.
cevaplarım kısa ve net cevaplar olucak.
ben sevgimi çok belli ederim,tabi yılışıkça değil.
fakat yeter artk.bu kaç oldu.çok üzülüyorum böyle yapınca.kendimi değersiz hissediyorum.
daha etkili neler yapabilirim?
klasik kilon varsa ver,giyin,süslen akıllarını geçelim.
zira bnm istediğim aklın,mantığn gücü.
önerilerinizi bekliyorum,moralim çok bozuk..
onu çok özlediğimi,çok sevdiğimi ve gelmek için sabırsızlandığımı dile getrdiğm bir msjdı.atmaz olaydım.
burnu havaya kalktı ve çok şımardı.sanırım erkeklerin bazısı böyle şeylere gelemiyor.
günlük telf.konuşmalarımız da hemen kapatmak istiyor,s.s dese bile ağızının ucuyla diyor.
ortada birşey yok,aramız iyi.
ama eve dönene dek ve döndüğümde de bnde artk ona karşı mesafeli davranmak istiyorum.
bir defa,cinsel ilişki söz konusu olursa kesnlikle bir süre yanaşmıycam.değerimi anlasın.
konuşmamayı da düşünüyorum,küslük değil de dargınlık.
cevaplarım kısa ve net cevaplar olucak.
ben sevgimi çok belli ederim,tabi yılışıkça değil.
fakat yeter artk.bu kaç oldu.çok üzülüyorum böyle yapınca.kendimi değersiz hissediyorum.
daha etkili neler yapabilirim?
klasik kilon varsa ver,giyin,süslen akıllarını geçelim.
zira bnm istediğim aklın,mantığn gücü.
önerilerinizi bekliyorum,moralim çok bozuk..
Son düzenleme: