eşimin şımarıklığı

cinselliği ceza olarak kullanmayın,daha kötü sonuçlar çıkabilir ortaya.

eşinizin tutumunun altında bir sorun varsa konuşmak daha mantıklı bence.en basitinden siz onu o kadar özlemişken,neden soğuk kaldığını üzüldüğünüzü anlatabilirsiniz..

yok eğer yapısı buysa değişmesini beklemek,en büyük hayal kırıklığınız olur..

bak mesela ben sevgimi çok coşkulu yaşarım.kocamı durmadan öperim,saçlarını karıştırırım,yanaklarını mıncıklarım,gelir gider gıdıklarım 10 sene öncede böyleydi halende böyle.ha eşim rahatsızdır belki ama ses çıkarmaz biliyor ki yapım bu.
eşim ise daha oturaklıdır misal,ara ara sarılıp seni çok seviyorum der.onun dışında her hangi bir sevgi gösterisi yapmaz.onun hayatı tv ve koltuktan ibarettir çünkü:1:

bence kesinlikle küsme. tavır aldığını belli etme. çünkü bunlar da şımarmasına yol açar.

sadece ilgisiz davran. sanki farkında değilmişsin gibi yap. fazla önem verme. onunla ilgili sorular sorma naptın filan diye. o sorarsa da beklediğimden daha güzeldi filan de. o yokken de güzel günler geçirebileceğini belli et. gülümseyerek anlat. şöyle oldu çok eğlendim. şuraya gittik çok güzeldi gibi..

kıskanır baya bence.

yaklaşmaya çalışırsa çok yorgunum felan dersin.evle ilgilenebilirsin ne kadar batırmışsın gibi laflar.ben yokken böyle paçoz paçoz mu dolaştın felan.

hadi bakalım kolay gelsin ama çok anlaşılmadan yap ki etkili olsun

Herkez sevdiğine dile dökemeye biliyor hele bu bir erkekse ! Bence sende fazla kafaya takma belki sen ona ilgini çok belli ettiğin için iş rutine dönmüştür. Sene üşme üstüne tabi azlaa boşlama ama anlasın bi geri çekilme oluğunu sen ne hisseiyorsan onunda aynı şeyi hissetmesini sağla. bunu anlayıp sana soruğundada rahatsızlıklarını ile getir.

çok uzatmadığın sürece düşündüklerini uygulaman iyi olabilir bencede....

Sevgisini yoğun bir şekilde gösterdiğinde karşıdakinden aynı frekansı göremezse insanlar alınabilir.
Sizde bu durumu yaşıyorsunuz. Belkide eşiniz dediğiniz gibi değildir, sadece sevgisini gösteremiyor olabilir.
Madem bir sorununuz yok normalde bence boşu boşuna aranıza mesafe koymayın.

yaklaşmaya çalışırsa çok yorgunum felan dersin.evle ilgilenebilirsin ne kadar batırmışsın gibi laflar.ben yokken böyle paçoz paçoz mu dolaştın felan.

hadi bakalım kolay gelsin ama çok anlaşılmadan yap ki etkili olsun

Eleştiri üzerine eleştiri yapsın, etrafı dağıtan çocuklara annelerin verdiği tepkiyi versin.
Yani, keşke dönmeseydi dedirtsin öyle mi ? :)

Yüz asarak, soğuk durarak anlatmaya çalışmak yerine açık olup 'seni özledim ya sen beni?' deyin.
Susmaya değil konuşturmaya çalışın... Bunlar büyütülecek mevzular değil, belki sadece sizin hüsnü kuruntunuzdur?
Biraz da onun tarafından bakmaya çalışsanız... :34:

bilmiyorum kızlar,zaman göstericek herşeyi.
ama bildiğim tek şey,ben artk eskisi gibi ilgi gömstermycem.
teşk.ler yorumlar için.

burnu nasıl havaya kalkıyor yada belkide iltifatdan hoşlanan biri, eger oda sana iltifat ediyorsa bunda sorun yok. Hatta biz ikimizde kocaman olmamıza karşın
eşimizle yalnız kaldıgımızda cocuk gibiyizdir kac yaşında olmamıza karşın, eşek kadar insanlarız bazen yastık savası yaparız yada evin icinde su savası yaparız
eşimin su tabancaları var, eskiden komşular cıglıklarıma polise cagırırdı adam karısını kesiyo diye, şimdi artık alıştılar oynaştıgımızı bildikelrinden,adam beni
gercekden kesse kimse inanmayacak, nasılsa bunlar oynaşıyordur diyecekler. Eger sen bu tur cocuksu oynaşmalar yaptı diye kızıyorsan sen bu adamı
tanımamışın derim, unutma her erkek bir cocukdur buyutulmesi gereken. Zor geliyorsa odun adam seceecktin kendine.

Eleştiri üzerine eleştiri yapsın, etrafı dağıtan çocuklara annelerin verdiği tepkiyi versin.
Yani, keşke dönmeseydi dedirtsin öyle mi ? :)

o konu sahibine dedirtiyormuş ama

Son düzenleme:
burnu nasıl havaya kalkıyor yada belkide iltifatdan hoşlanan biri, eger oda sana iltifat ediyorsa bunda sorun yok. Hatta biz ikimizde kocaman olmamıza karşın
eşimizle yalnız kaldıgımızda cocuk gibiyizdir kac yaşında olmamıza karşın, eşek kadar insanlarız bazen yastık savası yaparız yada evin icinde su savası yaparız
eşimin su tabancaları var, eskiden komşular cıglıklarıma polise cagırırdı adam karısını kesiyo diye, şimdi artık alıştılar oynaştıgımızı bildikelrinden,adam beni
gercekden kesse kimse inanmayacak, nasılsa bunlar oynaşıyordur diyecekler. Eger sen bu tur cocuksu oynaşmalar yaptı diye kızıyorsan sen bu adamı
tanımamışın derim, unutma her erkek bir cocukdur buyutulmesi gereken. Zor geliyorsa odun adam seceecktin kendine.

ne seçiyorum? pazardan portakal mı şeçiyorum ne bu anlamadım ben?
hem bizim de o şekilde yaşamadığımz ne malum?
1 saat kendini ve yaşantını anlatmışsın.
üşenmemiş yazmışsın ne güzel.zira ben bebişimi ayağmda sallarken yazdm konumu.
detaylara grmeden son yaşadığmz durumdan bahsettm.
lütfen kmse bilmeden konuşmasın hiçbir konuda.
ve hemen hemen her konuda,konu sahibini suçlayan birileri çıkıyor malesef.

ne seçiyorum? pazardan portakal mı şeçiyorum ne bu anlamadım ben?
hem bizim de o şekilde yaşamadığımz ne malum?
1 saat kendini ve yaşantını anlatmışsın.
üşenmemiş yazmışsın ne güzel.zira ben bebişimi ayağmda sallarken yazdm konumu.
detaylara grmeden son yaşadığmz durumdan bahsettm.
lütfen kmse bilmeden konuşmasın hiçbir konuda.
ve hemen hemen her konuda,konu sahibini suçlayan birileri çıkıyor malesef.

eşin pek sevgisini dışa vuramıyor anladığım kadarıyla..

he bir de konu sahiplerinin hiç suçlanmaması mı gerekiyormuş ki :55:

eşin pek sevgisini dışa vuramıyor anladığım kadarıyla..

he bir de konu sahiplerinin hiç suçlanmaması mı gerekiyormuş ki :55:

anlamadım? ben ne yaptm ki?
benim demek istediğim,düştükten sonra merdiven dayıyan çok olurmuş.
mesela biri diğelim boşanmak üzere,kimileri çıkıp diyor ki yok niye tanımadan evlendin,niye o yaşta evlendin.
şikayet etmeye hakkın yok falan.ben bunlardan bahsettim.arada çıkıyor böyle vukaatlar malesef.

ben ona ne zaman ilgili davransam o hep böyle.
ben ne zaman ilgisizsem o hep peşimde..
böyle sürüp gidiyor.

telefonda konuşmayor sevmiyor? ohooo ona bakarsn beyfendi msjlaşmayı da sevmiyor,ee telf.da yoksa nasıl haberleşicez biz?
hangi çağdayız acaba ona göre! =(
tavır almayı bnde pek uzun süreli beceremem.ama bu sefer yapıcam.yoksa artk soğuyucam ondan hal durum bunu gösteriyor.
çünkü böyle davranınca özlemim geçti,ona olan arzum yok oldu.eve de dönmek istemiyorum.

merhabalar ben evli değilim henüz ama bir ilişkim var bende şu yorumu yapmak isterim....ben ne zaman ilgisizsem o hep peşimde..
böyle sürüp gidiyor.... cümleniz bence anahtar kelime eşinizle ilgili yapmak istediğiniz birşeyler için ama sevgiyi saygıyı kaybetmemeli kadınlar oldukça akıllı olayı kendi lehinize gayet basit çevirebiliceğinizi düşünüyorum akıl ve mantık kullanmak istiyorum dediğin için akıllı ve zeki olduğunu görüyorum artı bir hale giremenize hiç gerek yok sizinde bi karakteriniz var ama hani derler ya tatlı mesafe iyidir brz çekilme iyi gelecektir diye düşünmekteyim sizin için her zmn güler yüzlü neşeli olun işlerinizi halledin başka işlerinizle meşgul olun yapmanız gerekeni siz iyi biliyorsunuz emin olun yoksa çok artı artı şeylere gerek yok çok şükür :nazar:bir sorununuzda yok :16:

anlamadım? ben ne yaptm ki?
benim demek istediğim,düştükten sonra merdiven dayıyan çok olurmuş.
mesela biri diğelim boşanmak üzere,kimileri çıkıp diyor ki yok niye tanımadan evlendin,niye o yaşta evlendin.
şikayet etmeye hakkın yok falan.ben bunlardan bahsettim.arada çıkıyor böyle vukaatlar malesef.

hı şimdi anladım.
önceki alıntımda sanki konu sahipleri niye suçlanıyor, onlar hep haklı gibi bir izlenim edindim de onu vurgulamak istemiştim.

diğer yandan neticede özelini genele açıyorsun ve aynı zamanda yorum istiyorsun, akıl danışıyorsun neyse.. herkesin fikir beyan etmesi, yaşanmışlıklarından akıl yürütmesi her zaman senin benim istediğim gibi olmuyor.
konu açıyorsak, eleştiriler de gelecek elbet. hem kötü hem iyi :)
gelmezse zaten birbirimizi dürtüp duruyoruz cevap yazın birşey söyleyin diye :D

Son düzenleme:
bazı erkekler belli edemez bu durumları ama tabı ki ilgisiz davranmak en buyuk ve en cabuk cevap veren bir silahtır :)

Back
X