Eşimin sonucu yardım?

Cuma günü devlet hastanesinde de aynı testi tekrarlayacağız. Belki farklı koşullarda farklı sonuçlar görebiliriz diye. Eğer devlet hastanesinde de aynı sonuçlarla karşılarşırsak (doktorlar vakit kaybetmeden tüp bebek öneriyordu) tüp bebek düşüneceğiz .
Hangi hastane bnde test yağtırcam bulamadm arastırıyorumda

Eşimin sperm sonuçları bu şekilde. Morfofoloji yani şekil bozukluğu%100 görünüyor. Hareket de az. Hormonlar ve ultrason normal. Doktor doğal yollardan çocuk sahibi olmanın çok düşük ihtimali olduğunu bu yüzden tüp bebek tedavisi uygun olduğunu söyledi. Sizlerde böyle bir durum yaşayan var mı? Hiç umut yok mu? Yapabilecek başka şeyler olabilir mi?
Benim eşimede sperm sayısı az hareketsiz demişlerdi ama çocuğun olur olmaz demiyoruz dedi

Merhaba iyi günler bizde test yaptırdık ama ben birşey anlamadım eşimin morfoloji sonucu yüzde 1 çıktı doktor randevumuz Perşembe günü bu konuda eğer bir bilginiz varsa bana yazar misiniz

Arkadaşlar merhaba foruma yeni üye oldum. Tecrübeli arkadaşların bilgilerinden faydalanmak istiyorum ben de. Biz 3 bucuk yıllık evliyiz. Çocuk düşünüyoruz. Eşim test sonucunun harika olduğunu dusunuyor ama ben araştırıp bunun doğruluğunu sorguluyorum. Sizce sonuc nasıl

Eklentiler

• IMG-20230825-WA0014.webp
    IMG-20230825-WA0014.webp
    52,7 KB · Görüntüleme: 30
Back
X