Eşimin sorumsuz olması

Siz başka bir üyelikle bu konuyu açmıştınız birebir aynı konuyu. ancak orda boşandığınızı söylediğiniz bir konu da açmıştınız. Üyeler inanmamıştı, isterseniz boşanma evraklarını atayım falan yazmıştınız. İnanmayanlar haklılarmış. Cidden inanamamak gerek.

Ms hastalığım var fibromiyalji var doğuştan yemek borum yok tek böbrekliyim sürekli sıvı şeyler yediğim için enerjisiz düşüp kalıyorum bayıldığı bile oluyor sık sık bir sürü hastalıklarım var kısaca önceden engelli raporum vardı oda iptal edildi maalesef
boşanıp ailemin yanında kalacağım mecburen ne söylerse söylesinler göz yumacağım başka çarem yok
İnanın bu asalakla yaşamaktan kat be kat iyidir.
Eş olmak başka bir şey. Evine ekmek getirmeyen zibididen bir halt olmaz. Bir de sinir harbi yaşıyorsunuz. Yazık harcadığınız zamana, emeğe.

Bu konuyu daha öncede acmistiniz insanlar size iş bulun çalışın bu adamdan bosanin demişlerdi.Uzgunum bu adam değişmeyecek calismayacak zor durumda olduğunuz çok iyi anlıyorum. Başka ćareniz yok malesef.
Siz başka bir üyelikle bu konuyu açmıştınız birebir aynı konuyu. ancak orda boşandığınızı söylediğiniz bir konu da açmıştınız. Üyeler inanmamıştı, isterseniz boşanma evraklarını atayım falan yazmıştınız. İnanmayanlar haklılarmış. Cidden inanamamak gerek.
Ben ilk defa buraya konu açıyorum henüz boşanmadım boşanmayı düşünüyorum

Ben ilk defa buraya konu açıyorum henüz boşanmadım boşanmayı düşünüyorum
Hayır ilk defa konu açmıyorsunuz. Bu ikinci üyeliğiniz. Üyelere boşandım diye yalan söylemişsiniz. Hatta ben sizi savunmuşum diğer üyeliğinizde.

Kızlar sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum konuşacak kimsem olmadığı için buraya yazıyorum. Ailem 5 sene önce ben doğuştan hasta, engelli ve çalışamadığım için beni önlerine ilk çıkan kişiyle evlendirdi önceden engelli raporum vardı 3 sene falan onu harcadılar o rapor kesilince beni başlarından atmak için hemen acele bir şekilde evlendirdiler sorun şu ki beni evlendirdikleri kişi şuan 36 yaşında ve hayatında sadece 6 ay çalışmış ailem bunu bildiği halde evlenince çalışır merak etme diyerek beni 6 içinde evlendirdiler annesi annemi arayarak oğlum evlenince çalışacak benim 2 evim var birinde kalırlar demiş ve annesinin emekli maaşı birde eşi vefat ettiği için oradan maaş alıyor ve maaşını yarısını bize veriyor evleneli 5 sene oldu hala bir kez olsun iş bakmaya gitmedi ben iş konusunu açınca kıyamet kopuyor bağırıp çağırıp sen beni istemiyorsun evde o yüzden işe git diyorsun diyor annesi 75 yaşında yarın birgün o vefat etse bize kim bakacak edecek çalışman lazım diyorum asla dinlemiyor zaten gece sabaha kadar bilgisayar da oyun oynayıp öğlen 3,4 gibi kalkıyor bu konuyu annesiylede konuştum oda çalışmasını istemiyor bırak yatsın evde ben size maaş gönderiyorum yanında durup yemeğini temizliğini yapsan yeter diyo bana artık beni oğlunun yanına hizmetçi olarak aldığını düşünmeye başladım annesine sen ölürsen ne olacak oğlun hayatında çalışmamıs sen hala evde yatmasını destekliyorsun diyorum ben ölünce arsalar falan var onu satıp yersiniz diyo hazır para dayanır mı düzenli bir işi olması lazım diyorum annesininde umrumda değil yani beni anlayan dinleyen hiç kimse yok aileme bu durumu anlattığımda ise boşanıp gel seni başkasıyla evlendiririz diyorlar ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten. şuan çalışamadığım için sosyal medya işlerine başladım ama kendimi geçindirecek kadar para kazanamıyorum ailemin yanına dönsem beni evlendirecekler burada kalsam eşim çalışmak istemiyor bu saatten sonra çalışacağını da düşünmüyorum iki arada bi derede kaldım

Günler önce buraya konu açmıştım eşim çalışmak istemiyor iş konusunu diyince kıyamet kopuyor annesinden geçiniyor diye dün yine bu iş konusu açıldı büyük kavga ettik ve beni mahkemeye götürüp anında boşadı şuan ailemin yanına döndüm ve çok kötüyüm hasta olduğum için çok yorucu işlerde çalışamıyorum hemde tecrübem olmadığı için hiçbir yer almıyor beni ailemin gözüne batıyorum sürekli ağlıyorum ne yapacağımı bilmiyorum o kadar çaresizim ki keşke Allah canımı alsa diyorum bazen

Hayır ilk defa konu açmıyorsunuz. Bu ikinci üyeliğiniz. Üyelere boşandım diye yalan söylemişsiniz. Hatta ben sizi savunmuşum diğer üyeliğinizde.

Vay vay
E insanin aklina baska sorularda geliyor

Kızlar sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum ben eşimle 4 sene önce evlendim eşim şuan 37 yaşında ve önceden hiç çalışmamış biriymiş tabi ben bunu sonradan öğrendim evlenmeden önce evlenir evlenmez işe gireceğim demişti bana bende karakteri iyi olduğu için sorun etmedim ve evlendik ailemde evlenince çalışır merak etme demişti ama bu kadar sorumsuz biri olduğunu bilmiyordum ama gel görki 4 sene oldu hala iş bakmaya bile gitmedi ilk seneler ses etmedim sonra ise iş konularını açtığımda bana sinirlenip bağırıp çağırıyordu üstüme yürüyordu sen beni evde istemiyorsun evden göndermeye çalışıyorsun demeye başlamıştı ve sürekli kavga ediyorduk öğlen 3,4 e kadar uyuyordu gecede sabaha kadar bilgisayarda oyun oynuyordu temizlik dahi yapamıyordum ses olunca kızıyordu bende bunlara dayanamayıp bir kaç kere evi terkedip geri döndüm hemde ailem eşime geri dönmem için zorlamıştı belki çalışmayı düşünür diye evden gitmiştim sonra geri döndüm ama aynı şeyler devam etti hala çalışmak istemiyor şimdide evi terkettiğimi ve annesinin hastalığını bahane ediyor sen evi terkedip geri geldin ne çalışacağım Banane diyor hemde annesi bastonla yürüdüğü için bacakları ağrıdığı için benim annem hasta onun yanında durmam lazım çalışamam diyor şuan annesinin emekli maaşı ile geçiniyoruz annesi köyde yaşıyor ama artık annesinin maaşı fazla yetmediği için annesiyle birlikte şehirdeki evi satmaya karar verdiler onu satıp annemle köyde yaşarız bankaya atıp faiziyle geçiniriz diyorlar. banada sen bu kararı kabul edersen edersin ben buyum beni yıllarca çalısmaya zorladın baskı yaptın artık hiç çalışmam evi satıp faizini yiyecem diyor anneside bunu onaylıyor oğluna hiçbir şey demiyor küçükken babasız büyüdüğü için böyle biri oldu diyip duruyor ama ben tabiikide bunu kabul etmiyorum her şeyde hazır paraya alışmış biriyle olacağını düşünmediğim için boşanma kararı aldım sizce doğru bir karar vermiş miyim sizlerede danışmak istedim
Ben anlamadım bu adam tüm gün evde oturuyor mu o zaman?? Nasıl bilmezsiniz böyle bir şeyi? Evlenmeden önce işsiz olduğunu biliyor olmanız lazım, e hiç önceden ne iş yaptığını sormadınız mı? Bu ne saçma olay.
Her şeyi geçtim siz nasıl geçiniyorsunuz? Yanlış anlamadıysam sadece emekli maaşı var. 2 kişi nasıl geçinebilir ki, ben öğrenciyin emekli maaşı harcıyorum. Bu adamın canına tak etmiyor mu. Çok acayip bir durum. Hayatı boyunca oyun mu oynamış bu vasıfsız?
Erkekler çok garip gerçekten. Babam da işsiz kalmıştı ve 4 yıl boyunca kılını kıpırdatmadı, birikmiş parası sıfırlanana kadar koltuğunda oturdu. Eşinize de böyle bir şey lazım galiba.
Aile hayatınız nasıl bilmiyorum ama bu adamın yanından iyidir bence. Babanız da destekleyici konuşmuş, boşanarak en iyisini yapmışsınız. Gitsin anasının yanına otursun

Back
X