Eşimin sosyal hayatı beni sinir ediyor

METANOL

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2015
1.391
2.000
133
46
merhaba bayanlar uzun zamandır K.k benim tek hobim oldu buradaki konuları okumak degişik bakış açılarını görmeme sebep oluyor
benim bir sorunum var yada ben abartıyorum eşim başka bir şehirde bu sene taini çıktı yaşadıgımız yere 2.5 saat mesafede her hafta sonu geliyor nerdeyse her haftasonu maça gidiyor izlemeye ve yine gidecekmiş cumartesi günü bunu şuan ögrendim ve çok canım sıkıldı artık beni eskisi kadar sevmiyor hisediyorum bunu kendinede söylüyorum sana öyle geliyor diyor
nasıl anlatsamki size Eşimi 15 yıldır tanıyorum 12 yıllık evliyim herzaman üstüme titrerdi ,sosyalligi hep vardı bu aramı gözüme batıyor benmi abartıyorum bilmiyorum

maça kaç saat ayırıyor? yani üç saatte gidip dönüyosa mesela üstüne gitmeyin o kadar. ama tüm gününü filan ayırıyosa sıkıntı tabi.

Haftaiçi görüşmüyorsunuz haftasonu gelip aktivitemi ayarlıyor kendine hep doğru mu anladım ?

Evliliklerde heyecan bazen bi sure azalabilir. Belki oyle bir surectesinizdir? Cok buyutmeyin, yokusa surmeyin. O aktivite planliyorsa, sizde planlayin, Eglenmeniz ona bagli mi sizin, o egleniyorsa sizde kendinize uygun sekilde eglenin ki esinize bagli kalmayin. Belki esinizin dikkatini ceker, sasirir, uzerinize daha cok dusmeye baslar..? Bir tasla uc kus yani, hem ilgisi hem heyecaniniz, hemde sizin kendi eglenceniz.

evet dogru anldınız

valla benim için büyük sıkıntı olurdu ve ben işkillenir takip bile ederdim bütün hafta beni görmüyor geliyor ve gidiyor. Emin misiniz tanıyor musunuz gittiği kişileri.. Eğer doğruysa yine trip atar minimum tartışırdım ama eğer bilmiyorsam sadece maça diye gidiyorsa muhakkak emin olmak için uğraşırdım

merhaba bayanlar uzun zamandır K.k benim tek hobim oldu buradaki konuları okumak degişik bakış açılarını görmeme sebep oluyor
benim bir sorunum var yada ben abartıyorum eşim başka bir şehirde bu sene taini çıktı yaşadıgımız yere 2.5 saat mesafede her hafta sonu geliyor nerdeyse her haftasonu maça gidiyor izlemeye ve yine gidecekmiş cumartesi günü bunu şuan ögrendim ve çok canım sıkıldı artık beni eskisi kadar sevmiyor hisediyorum bunu kendinede söylüyorum sana öyle geliyor diyor
nasıl anlatsamki size Eşimi 15 yıldır tanıyorum 12 yıllık evliyim herzaman üstüme titrerdi ,sosyalligi hep vardı bu aramı gözüme batıyor benmi abartıyorum bilmiyorum

Gitmesin.
Hem başka şehirde yaşıyor.
Hem de haftasonu maca gidiyor.

Bu ne rahatlık.

Niye tepki gostermiyorsunuz.

Beni sevmiyorsun demekle is biter mi.
Sorumlulugunu bilsin. Karısını evde yalnız ne diye bırakıyor.

Biraz sert olun. Tepki koyun.

Karı koca böyle ayrı gayrı hayat olmaz,ne yapıp edin tek evde yasayin.Hicte abartmiyorsunuz öyle saçmalık mı olur ?

Hiç umursuyormuş gibi gözükme, o maça 5 te mi gidiyor mesela, sen de sabah için kendi arkadaşlarınla plan yap. Diğer hafta da ailene/akrabana git; söyle 1 gün önceden evde olmayacağım bu haftasonu diye. O düşünsün, o dert etsin.

Çocuk da mı yok peki?

Gitmesin.
Hem başka şehirde yaşıyor.
Hem de haftasonu maca gidiyor.

Bu ne rahatlık.

Niye tepki gostermiyorsunuz.

Beni sevmiyorsun demekle is biter mi.
Sorumlulugunu bilsin. Karısını evde yalnız ne diye bırakıyor.

Biraz sert olun. Tepki koyun.
ah arkadaşım ben kendimi yada onla geçen 12 yılımı ilişkimizi bir çırpıda nasıl anlatayım siz sorun ben söyleyim bari;)
tabiki kızıyorum çok ilişkimizin başından beri dominant olan hep ben oldum o hep altan aldı beni idare etti iji hafta önce yine kavga ettik artık oda bana tersleniyo bagırıyo birşey deyince neymiş hep dibimdemi duracakmışşş

Hiç umursuyormuş gibi gözükme, o maça 5 te mi gidiyor mesela, sen de sabah için kendi arkadaşlarınla plan yap. Diğer hafta da ailene/akrabana git; söyle 1 gün önceden evde olmayacağım bu haftasonu diye. O düşünsün, o dert etsin.

Çocuk da mı yok peki?
iki tane var oglum 10 kızım 7 yaşında

Karı koca böyle ayrı gayrı hayat olmaz,ne yapıp edin tek evde yasayin.Hicte abartmiyorsunuz öyle saçmalık mı olur ?
ikimizde sözleşmeli kamu çalışanıyız ve işsizlikten çok çektikk nasıl olacak ikimizden biri işi bırakacak o zaman

ah arkadaşım ben kendimi yada onla geçen 12 yılımı ilişkimizi bir çırpıda nasıl anlatayım siz sorun ben söyleyim bari:KK66:
tabiki kızıyorum çok ilişkimizin başından beri dominant olan hep ben oldum o hep altan aldı beni idare etti iji hafta önce yine kavga ettik artık oda bana tersleniyo bagırıyo birşey deyince neymiş hep dibimdemi duracakmışşş

Ne olmus 12 senede bıkmış mi hemen.

Bu erkeklerin bencillikleri beni sinir ediyor.

İki tane evladımız varmış, haftaiçi sizi görmüyor. Hep birlikte plan yapsaniz birlikte gezseniz fena mi. Sanki futbolcular kurtacak bunları.

bence haftasonu maça gitmesinden daha büyük bi sorununuz var ortada. o da sizin ayrı ayrı evlerde yaşıyor oluşunuz. kesinlikle ilk önce buna bi çözüm bulun. maçı falan geçin şimdi. eşler birbirlerinin oldukları yere tayin aldıramıyor muydu? yoksa da bi şekilde orta yolu bulun böyle olmaz.

Back
X