Eşimin sosyal medyası

Siyasetçi yazar futbolcu takip edilecek yer tiktok değil ki zaten.Öyle birşey istese tweeterda takılır.Dümdüz söyleyim tiktok zaten et pazarı ve saçmalıklar kumpanyası.. Tweeterda karşıma çıkıyor videolar..Eşiniz dürtülerine yenilmiş.Siz ikazinizi yapmışsınız.Tavrınızı koyun ve daha da uzatmayın derim.Bir daha böyle birşeyle karşılaşırsaniz tepkinizin daha ağır olacağını bildirin.Birde tiktok nedir yaaa😤

Slm kızlar bugün eşim t.kt.k da 6 veya 7 tane açık dolgun göğüslü dolgun popolu kadınları takip ettiğini gördüm baya sinirlendim yemin etti yanlışlıkla eklemişimdir elim kaydırırken olmuştur dedi elim ayağım sinirden titredi neden bu tür bayanlar ne kadarı tesadüfmü
Neden bi futbolcu politikacı veya bi sanatçı degil?

neden değil çunku politikacıların veya futbolcuların dolgun göğus ve kalçaları yok.
umarım açıklayıcı olmuştur.
eşiniz elini kaydıracağı yeri iyi biliyor.

Siyasetçi, politikaci mı 🙄🙄orada ne gezsin??😄😄

Hadi 1 olsun 2 olsun, yanlışlıkla 6 kadın ve nedense hepsi memisli totisli 😂 kandiracak başka birini bul deseydin. Yada külah verseydin ona anlatsaydi.

Slm kızlar bugün eşim t.kt.k da 6 veya 7 tane açık dolgun göğüslü dolgun popolu kadınları takip ettiğini gördüm baya sinirlendim yemin etti yanlışlıkla eklemişimdir elim kaydırırken olmuştur dedi elim ayağım sinirden titredi neden bu tür bayanlar ne kadarı tesadüfmü
Tesadüf değil zaten orası net de benim anlayamadığım nokta tiktok nedir yaa🙄 herşey bitti bi o kaldı.. Sosyal medya kullanmanın da bir adabı var ya da olmalı artık koca koca adamlar, kadınlar evli barklı insanlar ne bileyim.. 🙄 Onlara bakacağınıza oturun iki çift laf edin birbirinize bakın.. İnstagram falan neyse bir yere kadar artık kullanmayan yok gibi (ben ve eşim numuneliklerdeniz) ama her çıkan şeyi de kullanacağız diye bir şart yok ki arkadaş.. Bu tiktok nasıl ben hiç kullanmadım ama youtubeden falan önüme düşüyor bazen ergen saçması gereksiz videolar falan var.. Ne bileyim bilemedim.. Tabi herkesin kendi kararı kendi tercihi.. Bu da benim fikrimdi ama ben olsam gereksiz bulduğum hesapları eşim açsın istemezdim ben de açmazdım sonra bakınız hiç yoktan size sıkıntı 😊

Kafam alakbulak oldu yaaa😭5 dk bağırıp çağırdım tmm haklısın ama yeter sus diyor hep sus hep sus😤
Hep susma sen de.

Bu konu kimine göre normaldir, kimine göre değil. Ama senim için hassas ve önemliyse tabiki eleştireceksin, sinirleneceksin.
O da eminim kendi kırmızı çizgileri için eminim senin üzerini çizer.

konun bana yabanci gelmedi.. benim hikayeme benzer.. benim eski es denecek insan kilikli seytanda ayniydi.. 6 7 tane derken bilmem kaca cikti.. ilk basta neyse derdim ama sonradan isin harbiden ciddi oldugunu anladim.. sadece kendinin degil annesininde begendigini farkettim.. meshep genis olunca boyle oluyormus demekki.. kesinlikle inanmayin cunku biz sevgililer gunu kutlamaya gittigimizde orada 2 tane eskort vardi ertesi gun onlari ekledigini gordum.. neler yasadim neler.. ailece sapkinliklarinin oldugunu farkettim.. hala aynilar eminim..

Bu konuda ya kocanızı karşınıza alıp baştan aşağı bütün kızgınlığınızla konuşmanızı, öfkenizi, kırgınlığızı da dahil her şeyi suratına söylemenizi tavsiye ederim, ya da hiçbir şey olmamış gibi yapmak zorundasınız. Erkekler böyledir, hemen konu kapansın ister. Kadınlar da konuşmadan rahat edemez...

Biliyorum farkındayım bende ama ne yapabilirim iki gün surat as üç gün as sonra
Bir şey olmamış gibi yaparsan kendine saygın kalmaz..eşinin ne istediği önemli değil senin nasıl hissettiğin önemli...de ki kalbim çok kırıldı şimdide benden bir şey olmamış gibi aynı devam etmemi bekliyorsun kusura bakma ben robot değilim iyileşme sürecim var ne kadar sürer bilmiyorum sana bağlı ..isteyerek yaptığım bir şey değil içimden gelmiyor de...yani bana öyle olur kalbim kırılırsa soğuk olurum eşim anlar düzeltmeye çalışır..ben soğukluğa devam ederim kendi kendine iyileşene kadar ... ayrıca yaptığı kotu hareketin bir yaptırımı olsun ki bir daha yapmasın degil mi ? ..

Back
X