- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değerler güzel ama anlayamadığım bir nokta var 73 milyon ml de ise toplam sperm sayısı neden yok?...Bu değerler hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaslar?
Yüzeysel mı bakılmış acaba devlet hastanesinde yaptırdık ama emin olamadım. Dr normal dedi ama daha önce özelde baktirmistik değerler daha farklıydı.
Yardımcı olursanız seviniriz.
Inanın dr o konuda hiç açıklama yapmadi teşekkür ederim.Değerler güzel ama anlayamadığım bir nokta var 73 milyon ml de ise toplam sperm sayısı neden yok?...
Rica ederim doğal gebelik kolaylıkla oluşabilir. Rabbim'in izniyle...Inanın dr o konuda hiç açıklama yapmadi teşekkür ederim.
Özel bir hastaneydi ve değerler daha kötü idi, eşim de devlette tekrarlamak istedi. Kapsamlı bakilmamis olabilir mi acaba? Dr a söyledim embriyolog değerlendiriyor bunları hiç olur mu dedi. Ben de buraya danışmaya karar verdim.Gayet normal . Daha önceki test nasıldı . Aynı yerde yaptırsaydınız keşke
Özelden se devlet daha güvenilirdir. Özeller tüp bebeğe yönlendirmek isterler.. Belki de gerçekten kötüydü o zamanlar sperm değerleri ama sonradan düzelmiştir kullandığı bi antibiyotik ateşli hastalık vs her şey etkileyebiliyor 3 ayda bir sperm değerleri değişebiliyor...Özel bir hastaneydi ve değerler daha kötü idi, eşim de devlette tekrarlamak istedi. Kapsamlı bakilmamis olabilir mi acaba? Dr a söyledim embriyolog değerlendiriyor bunları hiç olur mu dedi. Ben de buraya danışmaya karar verdim.
Verdiği zaman ağır gripti o yüzden tekrarlamak istedik bu verdiğimiz test ile aralarında 2 hafta var, ve o teste gore dr doğal yolla olmaz dedi, yıkıldık elbette, çok şükür ikinci iyi geldi ama bu kez de kapsamlı değil mi diye güvenemiyorum. Ozeldeki dr psikolojimizi alt üst etti.Özelden se devlet daha güvenilirdir. Özeller tüp bebeğe yönlendirmek isterler.. Belki de gerçekten kötüydü o zamanlar sperm değerleri ama sonradan düzelmiştir kullandığı bi antibiyotik ateşli hastalık vs her şey etkileyebiliyor 3 ayda bir sperm değerleri değişebiliyor...
Çok teşekkürler. Sanırım tekrarlayacağız.Grip etkilemiş olabilir... Ama bence isterseniz başka güvenilir bir merkezde yeniden bir test yaptırın.. İçiniz , kafanız rahat etsin en iyisi...
Benim eşimin sperm değerleri morfolojisi çok kötüÖzelden se devlet daha güvenilirdir. Özeller tüp bebeğe yönlendirmek isterler.. Belki de gerçekten kötüydü o zamanlar sperm değerleri ama sonradan düzelmiştir kullandığı bi antibiyotik ateşli hastalık vs her şey etkileyebiliyor 3 ayda bir sperm değerleri değişebiliyor...
Değerler nasıl? Açıklarsan daha çok yardımcı olabiliriz.Benim eşimin sperm değerleri morfolojisi çok kötüne yapacağız bilmiyorum .sanırım hiç anne olamayağım
Morfoloji kaç ki? Sayı ve hız kaç?Benim eşimin sperm değerleri morfolojisi çok kötüne yapacağız bilmiyorum .sanırım hiç anne olamayağım
Morfoloji kaç ki? Sayı ve
Yapıyoruz şimdi keçiboynuzu kürünü . Ama bazı yerlerde morfoloji değişmez filan diyor . Araştırdıkça moralim bozuluyor.Canım eğer varikosel yoksa keçi boynuzu özü yada kürü yap eşine.. morfoloji ve sayıyı arttrır.
Canım ya kesinlikle tekrarlamaniz gerek belirli bir süre geçtikten sonra. Değerler 3 ayda değişebilir. Inşallah hayırlısı ile bebeğine kavuşursun.Yapıyoruz şimdi keçiboynuzu kürünü . Ama bazı yerlerde morfoloji değişmez filan diyor . Araştırdıkça moralim bozuluyor.
3 hafta geçecek bizim aradan hayırlısı olsun inşCanım ya kesinlikle tekrarlamaniz gerek belirli bir süre geçtikten sonra. Değerler 3 ayda değişebilir. Inşallah hayırlısı ile bebeğine kavuşursun.