Erkek İnfertilitesi Esimin sperm degerleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
36
Bu değerler hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaslar?
Yüzeysel mı bakılmış acaba devlet hastanesinde yaptırdık ama emin olamadım. Dr normal dedi ama daha önce özelde baktirmistik değerler daha farklıydı.
Yardımcı olursanız seviniriz.

Eklentiler

• 20190503_232118.webp
    20190503_232118.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 179
Bu değerler hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaslar?
Yüzeysel mı bakılmış acaba devlet hastanesinde yaptırdık ama emin olamadım. Dr normal dedi ama daha önce özelde baktirmistik değerler daha farklıydı.
Yardımcı olursanız seviniriz.
Değerler güzel ama anlayamadığım bir nokta var 73 milyon ml de ise toplam sperm sayısı neden yok?...

Gayet normal . Daha önceki test nasıldı . Aynı yerde yaptırsaydınız keşke
Özel bir hastaneydi ve değerler daha kötü idi, eşim de devlette tekrarlamak istedi. Kapsamlı bakilmamis olabilir mi acaba? Dr a söyledim embriyolog değerlendiriyor bunları hiç olur mu dedi. Ben de buraya danışmaya karar verdim.

Özel bir hastaneydi ve değerler daha kötü idi, eşim de devlette tekrarlamak istedi. Kapsamlı bakilmamis olabilir mi acaba? Dr a söyledim embriyolog değerlendiriyor bunları hiç olur mu dedi. Ben de buraya danışmaya karar verdim.
Özelden se devlet daha güvenilirdir. Özeller tüp bebeğe yönlendirmek isterler.. Belki de gerçekten kötüydü o zamanlar sperm değerleri ama sonradan düzelmiştir kullandığı bi antibiyotik ateşli hastalık vs her şey etkileyebiliyor 3 ayda bir sperm değerleri değişebiliyor...

Özelden se devlet daha güvenilirdir. Özeller tüp bebeğe yönlendirmek isterler.. Belki de gerçekten kötüydü o zamanlar sperm değerleri ama sonradan düzelmiştir kullandığı bi antibiyotik ateşli hastalık vs her şey etkileyebiliyor 3 ayda bir sperm değerleri değişebiliyor...
Verdiği zaman ağır gripti o yüzden tekrarlamak istedik bu verdiğimiz test ile aralarında 2 hafta var, ve o teste gore dr doğal yolla olmaz dedi, yıkıldık elbette, çok şükür ikinci iyi geldi ama bu kez de kapsamlı değil mi diye güvenemiyorum. Ozeldeki dr psikolojimizi alt üst etti.

Grip etkilemiş olabilir... Ama bence isterseniz başka güvenilir bir merkezde yeniden bir test yaptırın.. İçiniz , kafanız rahat etsin en iyisi...

Benim eşimin sperm değerleri morfolojisi çok kötü 😓 ne yapacağız bilmiyorum .sanırım hiç anne olamayağım

Yapıyoruz şimdi keçiboynuzu kürünü . Ama bazı yerlerde morfoloji değişmez filan diyor . Araştırdıkça moralim bozuluyor.
Canım ya kesinlikle tekrarlamaniz gerek belirli bir süre geçtikten sonra. Değerler 3 ayda değişebilir. Inşallah hayırlısı ile bebeğine kavuşursun.

Back
X