• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi esımın sperm sayısı 11 mılyon sızce bu asılma ıcın yeterlı olmazmıııııı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Nazlic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2011
122
0
66
Kahramanmaraş
arkadaslar bız bır yıldır bebek ıstıyoruz ama olmadı esımın ılk tahlılı cok ıyıydı ama degerlerı gıt gıde dustu.sımdı sayı 11 mılyon gıttıgımız doktor bununla asılama bıle yapılamaz dedı dırek tup bebek dedı benım sorunum yok sadece yumurta gec olusuyor normalden hepsı bu rahım fılmınden hısteroskopı ye kadar herseyı yaptırdık ama sonuclar hep temız cok sukur.doktora baska cok ınandım ama sonradan okudugum bazı seylerden dolayı kafam bulandı bılgısı olan arkadaslar lutfen yardım edınnnnnnnnnnnnnn:52::52::52:

Sayı 11 milyon demişsin morfoloji ve hareketlilik asıl önemli olanlar. İlk sperm testimizde toplam sağlıklı spermimiz 50.000 civarıydı ve doktorumuz 5 milyon olsa aşılama yapardık ama çok düşük demişti bize. Bizde tüp bebek denedik ve 2. denemede hamile kaldım çok şükür. Morfoloji ve harekette sorun yoksa sayınız aşılama için yeterle bence. Ama şunu unutma aşılamanın başarı şansı %30. İnşallah evladına kavuşursun.

Sayı 11 milyon demişsin morfoloji ve hareketlilik asıl önemli olanlar. İlk sperm testimizde toplam sağlıklı spermimiz 50.000 civarıydı ve doktorumuz 5 milyon olsa aşılama yapardık ama çok düşük demişti bize. Bizde tüp bebek denedik ve 2. denemede hamile kaldım çok şükür. Morfoloji ve harekette sorun yoksa sayınız aşılama için yeterle bence. Ama şunu unutma aşılamanın başarı şansı %30. İnşallah evladına kavuşursun.

hareketlı sayısıda ne cok kotu ne de cok ıyı, dedı doktor ama bız kandırılıyoruz gıbı geldı bana bırazcık hemen tup bebek dedı doktor.kafam cok karısık su anda ınanın baska bı doktora daha mı gıtsek???cevabın ıcın tesekkurler arkadasım

11 mılyon asılama ıcın uygun canım
ınsallah en kısa zamnda evlat sahıbı olursun

Bence başka bir doktora daha görünün mutlaka. Test sonuçları sizde yok mu? Onları yazsana.

Sperm sayısı evet prosedür olarak 5 milyonun üzerindeyse aşılama oluyor.Ancakkkkkkkkkkkk hareket ve morfoloji iyi değerlerde ise.Spermde 3 farklı hareket var, ileri hareket önemli olan.Veeee morfoloji.o milyoncuklarınız inşallah kalitelidir arkadaşım.Eğer ki dr güvenilir ise doğru yönlendirmiştir mutlaka.Özeller malesef ki ticarete dökmüşler işi.besin ve takviyelerle değerler yükseltilebilir.

arkadaşlar benimde eşimde varikosel var, ilk tahlilinde sperm sayısı 2 milyondu, hareketliliğide ileri hızlısı %5 falandı, dr ameliyat dedi, başka dra gittik amerikan hastanesine, ameliyatlık değil şuanda ilaç tedavisiyle deneyelim dedi, klomen ilaç kullandı o 50 60 milyonlara çıkardı, hareketliliğinide yükseltti. 2 aşılama yaptırdım negatif sonuçlandı. aralık ayında tüp bebek yaptırdık, o zamanda 13 milyona düşmüştü tekrar. ve tüp bebek tedaviside tutmadı. şubat ayında kendiliğimden hamile kaldım şok olduk tabiki, aşılama ve tüp tutmadı, kendiliğinden olması bize mucize oldu. yani diyeceğim allahın işi kısmetimde onların yaşanması gerekiyormuş. yani 13 milyonla normal yolla oldu. hiç bir şeye imkansız demeyin. darısı başınıza inşallah..

arkadaşlar benimde eşimde varikosel var, ilk tahlilinde sperm sayısı 2 milyondu, hareketliliğide ileri hızlısı %5 falandı, dr ameliyat dedi, başka dra gittik amerikan hastanesine, ameliyatlık değil şuanda ilaç tedavisiyle deneyelim dedi, klomen ilaç kullandı o 50 60 milyonlara çıkardı, hareketliliğinide yükseltti. 2 aşılama yaptırdım negatif sonuçlandı. aralık ayında tüp bebek yaptırdık, o zamanda 13 milyona düşmüştü tekrar. ve tüp bebek tedaviside tutmadı. şubat ayında kendiliğimden hamile kaldım şok olduk tabiki, aşılama ve tüp tutmadı, kendiliğinden olması bize mucize oldu. yani diyeceğim allahın işi kısmetimde onların yaşanması gerekiyormuş. yani 13 milyonla normal yolla oldu. hiç bir şeye imkansız demeyin. darısı başınıza inşallah..

hepınıze cevaplarınız ıcın tesekkur ederım. tp bebek tedavısıne gırdık bıle bız belkı bebegımızın gelmesıne vesıle olur ben ınanıyorum kı de olacak:)umutlu olmak gerek bırazcık doktorumuzun bızı acele ettıdıgını dusunuyorum ama benden kaynaklandı sanırım ben cok acelecı davranıyorum cunku bır an once gelsın ıstıyorummmm:49::49::49:

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım eşimin sperm sayısı ve hareketliliği düşük k,boynuzu içiyor iki aydır ama yükselmiyor herkesin ki yükselmiş bizim ki niye yükselmiyor anlamıyorum ya ben de pco var aşılama mı tüp bebek mi karar veremedik ama sayımız aşılamaya yetmez gibi. offff bebek çoook istiyorum ve isteyen herkese de çook dua ediyorum kendim gibi siz de benim için dua edin ve bi cevap verin ne olur

Biraz bitkisel tedaviye normal yolla bile allahım sizi çocuk sahibi yapabilir.Keçiboynuzu kürünü sık sık yapın.Proxeed Plus kullanın.

arkadaslar bız bır yıldır bebek ıstıyoruz ama olmadı esımın ılk tahlılı cok ıyıydı ama degerlerı gıt gıde dustu.sımdı sayı 11 mılyon gıttıgımız doktor bununla asılama bıle yapılamaz dedı dırek tup bebek dedı benım sorunum yok sadece yumurta gec olusuyor normalden hepsı bu rahım fılmınden hısteroskopı ye kadar herseyı yaptırdık ama sonuclar hep temız cok sukur.doktora baska cok ınandım ama sonradan okudugum bazı seylerden dolayı kafam bulandı bılgısı olan arkadaslar lutfen yardım edınnnnnnnnnnnnnn:52::52::52:

benim eşimin 3 milyon civarındaydı tüp bebek yaptırmıştık.11 gayet iyi,hatta normal yolla bile hamile kalabilirisin

Back
X