Eşimin sperm sayısı 8 milyon iken normal yollarla hamile kaldım

Syds

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2022
5
6
1
27
Merhaba kızlar!
Eşim varikoselden ameliyat oldu ve düşük sperm sayısıyla mücadele içerisindeydik 5m'den 8m'ye çıkarabildik sperm sayısını.
5 aydır çocuk deniyoruz stresi ve zorlu bir aşamaydı her ay hamilelik belirtileri hissedip sonunda adet oluyordum taki bu aya kadar.
Bu ay ne perhiz süresine dikkat ettik ne pozisyonuna nede 1 saat yatakta bel yukarıda yatmaya. Zaten bu ayı gözden çıkarmıştım her hangi bir beklentim yoktu ve adetimin 4 gün gecikmesiyle hamile olduğumu öğrendim.
Eşim 27 ben 25 yaşındayım. Olacakmı kaygısı yaşamadığınızda gerçekleşiyor doktorların düşük ihtimal dediği şeylerden bir mucize doğuyor o yüzden stresten ve olacak mı kaygısından uzak durmanızı tavsiye ediyorum.

Rabb'im sağlıkla güzellilkle ilerletsin inşallah çok sevindim adınıza
Evet stres çok önemli bu durumlarda çok fazla etkiliyor ama gelin görün ki 4 yıldır ben bir ay olsun boşveremedim gitti. Her ay yeni döngumde tamam diyorum bu ay umursamayacagim, saymayacam öyle olunca tutan çok kişiyi duydum çünkü.
Bu sefer de onu düşünüyorum takmayinca tutuyor ya ben bu ay takmıyorum tutar mı acaba ama nerde yine takıyorum yani içimden atamıyorum kopamıyorm acaba oldu mu düşüncesinden

Bu dusunceyi atmak imkansiz gibi bisey ama o bir aylik surecte kafana bundan daha cok takabilecegin birsey taksan mesela oyun bagimlisi olsan

Bu dusunceyi atmak imkansiz gibi bisey ama o bir aylik surecte kafana bundan daha cok takabilecegin birsey taksan mesela oyun bagimlisi olsan
inan çok uğraşıyorumm bunun için örgü yapıyorum sonra hep 3vdeydim kursa başladım inşallah faydası olur

Insallah unutmak o kadar zorki beyni doldurursan belki ya rabbim ol desin insallah
İnşallah balım Evet yaa cidden zor bir ay bosversem olacak inanıyorum ama bosveremiyorum işte Rabb'im büyük vakti değil demekki
Ama yok cidden bu kurs çok iyi geldi bı tık azaldı gibi düşünmem daha çok hangi kıyafeti hangi ayakkabıyla çantayla kombinleyip gitsem diye düşünüyorum iyi oluyor

Ay en guzeli kafani bosaltirsin senin icinde terapi olur
Stres olmadikca kaygi azalir daha rahat hissedersin en azindan insallah da olur yani nasipten ôte yol yok oda ayri konu

Çok haklısınız boşver deyince olmuyor. Bayram tatiline ve bir iki grip enfeksiyonuna denk geldi. Açık konuşmak gerekiyorsa eğer ilişkiye bebek yapma odaklı değil zevk odaklı yoğunlaşırsanız daha iyi bir sonuç alacağınızdan eminim. Biz bunu 8 m spermle başardık
Güzel haberlerinizi duymak dileğiyle

Benim eşim de 27 ben de 25 ve benim eşiminde 8 milyon suan 2 gün geciktim inşallah umut olur yazdıklarınız ve dua edin lütfen

Umarım güzel so
Benim eşim de 27 ben de 25 ve benim eşiminde 8 milyon suan 2 gün geciktim inşallah umut olur yazdıklarınız ve dua edin lütfen
Çok sevindim sonucunuzu mutlaka bekliyor olacağım inanmak başarmanın yarısı derler her zaman inanmak gerek. Tabiki Allah nasip ettiginde gerçekleşiyor bu bize bir mükâfattı umarım sizlerden de hayırlı bir haber alırız

Rabbim hayirlı etsin Sağlıkla kucagınıza alın benim esiminde dagarleri bir ay 8 bir 4 ya da 5 milyon oynuyor bu ay rahim filmi çektim 2 senedir olmuyor inş Allah bana da nasip eder bir takviye kullandı mı eşiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…